Jysk Rejsebureau har sat kursen mod øst og åbner i slutningen af februar ny filial i hjertet af København. I 30 år har vi sendt rejselystne danskere, fra øst og vest og i alle aldre, ud på eventyrlige rejser – og efterspørgslen er stigende, ikke mindste på Sjælland! Direktør Niels Amstrup glæder sig til at kunne tilbyde det københavnske publikum personlig betjening og rejser, man ikke selv kan sammensætte ved et klik på nettet.

Jysk besindighed
Det har ikke været en pludselig indskydelse for Jysk Rejsebureau at indtage hovedstaden.
”Vi åbner i København, fordi vi jo lever af at skræddersy oversøiske rejser – og i mange tilfælde er det rart at have muligheden for en længere konsultation ansigt til ansigt, så man kan tilpasse rejsen – og det vil vi også gerne kunne tilbyde i hovedstaden,” forklarer Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau, om butikken, der kommer til at ligge i hjertet af København.

Først ville man dog i det 30 år gamle århusianske rejsebureau vurdere, hvordan det gik med åbningen af den butik i Herning, som slog dørene op i maj 2013.
”Vi ville se, om der var efterspørgsel på den personlige betjening. Og det må vi sige ja til,” konstaterer Niels Amstrup. I den danske tekstilhovedstad startede de ud med at være fire rejsekonsulenter. Et tal der har vokset sig solidt større i takt med kundegruppen – og til sommer ansættes konsulent nr. otte. Det gav selvtillid til at gå i gang med den nationale hovedstad.

Vækst inden for personlig betjening
”Vi tager ét projekt af gangen, og nu er vi klar til København. Vi sælger allerede mange rejser på Sjælland, og nu kan vi tilbyde dem en endnu bedre service og alt det andet, som Jysk Rejsebureau står for,” lyder det fra direktøren.
Og noget tyder da også på, at man hos Jysk Rejsebureau hverken behøver at være nervøs eller skeptisk. Det indeværende år har de tre kontorer, som ligger i Aarhus, Herning og Aalborg, nemlig givet så godt overskud, at selskabet har oplevet en stigning i vækst på hele 17 %. Lidt af et tigerspring oven på vækststigningen på 6,5 % fra 2012 til 2013. Fra ’11 til ’12 bød vækstraten på en stigning på 13 %.

Jysk inspiration
Jysk Rejsebureau er især kendt for deres uformelle og inspirerende atmosfære på kontorerne der byder på rejsebibliotek, udstyr og ikke mindst konsulenter, der selv har været derude, hvor de sælger rejser til – ofte steder, hvor asfalten ender. Og så er bureauets rejseforedrag yderst populære. ”Vores gratis foredrag besøges årligt af omkring 5.500 eventyrlystne jyder, og nu glæder vi os til at kunne invitere indenfor i Knabrostræde 8." Derfor er der fra Niels Amstrups side heller ikke frygt for, at det jyske navn vil afholde nogle fra at træde inden for på det nye kontor i København.
”Vi har haft navnet i 30 år, og jeg tror hverken at det er positivt eller negativt at hedde Jysk Rejsebureau, når man ligger på Sjælland og i hovedstaden,” forklarer han og tilføjer.
”Det er et godt navn, for det forklarer hvor vi kommer fra – og måske lidt om hvordan vi er,” siger Niels Amstrup med et smil.

Hvor: Knabrostræde 8, st., 1210 København K
Hvornår: mandag den 23. februar 2015 kl. 9.00

Læs mere om afdelingen og de ansatte her.
Jysk Rejsebureau, København
Til top