Til alle eventyrere på Sjælland er der godt nyt: Jysk Rejsebureau har i denne uge åbnet i hjertet af København. Her fortæller teamlederen af den nye butik, hvad du kan forvente dig – og du kan godt begynde at lægge rejseplaner allerede nu, for det vil bugne med inspiration i hovedstaden.

Der er godt nyt for alle, som længe har sukket efter en butik i hovedstaden, hvor de kan få kompetent vejledning og hjælp til at sammensætte drømmerejsen. Alt sammen karakteristika for det 30 år gamle rejseselskab, Jysk Rejsebureau.

Den 23. februar kl. 9 slår Jysk Rejsebureau dørene op til en spritny butik i det centrale København. Konsulenterne sidder klar ved telefonerne, men de vil allerhelst, at du kommer ned og ser dig om i den nye butik, hvor der er blevet sammensat et verdensdækkende hold af globetrottere – klar til at inspirere dig til din næste rejse.

”Der vil være et stærkt team af konsulenter med en stor rejse- og salgserfaring. Vi er sammensat, så vi dækker stort set hele verden, for det har ligget os på sinde, at geografien var dækket ind. Vi har den bedste mand til jobbet – det er vores filosofi,” forklarer teamlederen i København, 35-årige Martin Büchner Marschner, der lover kommende rejseglade kunder, at de vil få en masse inspiration:

”Vi vil gerne leve op til Jysk Rejsebureaus motto 'Mærk verden' – derfor er vi interesserede i at få vores kunder 'off the beaten track' og virkelig ud og mærke verden. Vi er rigtig stærke på Thailand, både backpacking og familieture, hvor man vil opleve det rigtige Thailand. Dertil er vi superstærke på USA, lige fra backpacking til skræddersyede ture – og så dækker vi selvfølgelig også resten verden,” lyder det fra Martin Büchner Marschner. Han har selv boet i USA, rejst i det meste af verden, og fremhæver sine rejser til Indien, Vietnam, Nepal, Malaysia, New Zealand, Sydafrika og Uganda.

Foredrag og inspiration


Martin Büchner Marschner kommer fra en stilling som product manager på Kilroys hovedkontor, og han glæder sig:
”Da positionen hos Jysk Rejsebureau åbnede sig, var jeg slet ikke i tvivl om, at den ville jeg rigtig gerne have. Jeg prøver selv at efterleve at være imødekommende, empatisk og yde en god service, som det jyske fundament især er bygget på. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang,” fortæller Martin Büchner Marschner, der oprindeligt har en uddannelsesbaggrund i shippingmiljøet, men faldt pladask for rejselivet, efter at have bestilt sin rejse gennem Jysk Rejsebureau. Han startede derfor som konsulent selvsamme sted og har efterhånden mange års salgserfaring fra rejsebranchen, men trækker stadig på sin baggrund i shipping:

”Den har givet mig en rigtig god forståelse for logistikken i rejsebranchen – at stykke det hele sammen så det går op i en højere enhed,” siger Martin Büchner Marschner, der ser frem til at prøve kræfter med at være leder:

”Jeg glæder mig meget til at prøve udfordringen med at være leder for et stærkt og kompetent team. Jeg føler mig godt rustet med min baggrund, både i form af at være tidligere rejsekonsulent, men også i forhold til det leverandørmæssige aspekt i at være product manager,” forklarer den københavnske teamleder og fremhæver, at man kan meget mere end at købe rejser i den nye butik i København:

”Vi vil afholde mange rejseforedrag. Vi har allerede sat otte foredrag op til og med maj, og flere vil følge. Jeg har virkelig høje forventninger til vores nye kontor og er overbevist om, at vi får et rigtig travlt kontor. Men mest af alt glæder vi os til at være til stede for de sjællandske rejsende og servicere dem,” lyder meldingen fra Martin Büchner Marschner om arbejdet med sit dreamteam af erfarne rejsemennesker, og – hvem ved – måske de kan hjælpe dig ud på dit næste eventyr?

Hvor: Knabrostræde 8, st. 1210 København K
Hvornår: Mandag den 23. februar 2015 kl. 9.00

Blå bog for rejsekonsulenterne i Jysk Rejsebureau København:


Anna Margrét Ásbjarnardóttir
Anna har arbejdet i ca. to år ved Kilroy Island som rejsekonsulent, inden hun startede ved Jysk Rejsebureau. Med Island som hjemland, har Anna en naturlig kærlighed til naturen og vægter naturoplevelser højt når der skal sammensættes rejse. Hun har rejst i mange land, bl.a. Indien, Kina, Vietnam, Nepal, Thailand, Singapore og Malaysia m.fl.

Anne Grandahl Lauridsen
Anne kommer fra en baggrund i skibranchen fra Danski og Ski-Xtreme hvor hun har arbejdet i ca. fem år. Anne er ny i denne del af branchen, men med mere end 25 oversøiske lande i rygsækken, er hun klar til at sende rejseglade danskere afsted. Hun har blandt andet rejst i Australien, New Zealand, i store dele af Mellemamerika og Sydamerika.

Lene Grøn
Lene startede som elev i Jysk Rejsebureau i slutningen af 2011 og har efterfølgende arbejdet som rejsekonsulent i Aalborg frem til åbningen af det nye kontor i København, hvor hun ser frem til at sammensætte rejser for det sjællandske publikum. Lene har en bred viden inden for Afrika, men vil også kunne hjælpe med rejser til fx Cambodja, Thailand, Vietnam.

Stina Houling Sørensen
Stina har tidligere været ansat ved FDM travel, Jysk Rejsebureau og senest C&C travel med en erfaring på ca. fem år som rejsekonsulent branchen. Hun har været serviceguide i både Nepal og Thailand ved Jysk Rejsebureau og Visit Beyonds servicekontorerne. Udover diverse asiatiske destinationer, har Stina også rejst i Australien og New Zealand samt USA.

Læs mere om afdelingen og medarbejderne her.
København afdeling
Til top