100 året for Danmarks salg af De Vestindiske Øer skaber efterspørgsel! På De Vestindiske Øer forventer man rekord i antal danske besøgende i forbindelse med markeringen af 100 året for Danmarks salg og overlevering af øerne til USA, der fandt sted 31. marts 1917. Begivenheden fejres på øerne den kommende vinter og i 2017, og det har skabt øget dansk interesse for øerne som rejsemål. Op mod 25.000 danskere forventes, ifølge Dansk Vestindiens turistchef i Danmark, Karin Gert Nielsen, at rejse til vores gamle koloni i løbet af 2017 (ca. 10.000 i 2014).

- Vi kan bekræfte den øgede efterspørgsel på De Vestindiske Øer blandt vores kunder, og jeg mener stigningen skyldes en god kombination af nye direkte flyruter fra Danmark, og hundredåret for Danmarks salg af øerne, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Gå dine egne veje
Har du lyst til at få nogle unikke oplevelser på De Vestindiske Øer, og opleve øerne fra en lidt anden vinkel end de traditionelle sights og et luksus resort? Jysk Rejsebureaus eksperter har her samlet deres bedste bud på fem andre vinkler, hvor man selv kommer ud at mærke verden på Danmarks tidligere koloni.

  • Bo i ecotelt midt i den fine natur i nationalparken på St. John, eller i hytte på en lille ø nær Charlotte Amalie på St. Thomas.
  • Tag på ø hop fra De Vestindiske Øer videre til British Virgin Islands – der er daglige færgeforbindelser.
  • Tag på ridetur i regnskoven på St. Croix:
  • Der er mange vandremuligheder på St. John - fra små 30 minutters hike til heldagsture.
  • Du kan dyrke yoga, surfe, supboarde mm. på øerne.


Der er desuden over 50 divesites omkring øerne og fine snorkel muligheder.
Overvej desuden at kombinere din rejse til De Vestindiske Øer med nogle dage i Miami eller New York.

Se alle vores rejseforslag til Dansk Vestindien her.
Strande Caribien
Til top