Pressemeddelelse: Rejsearrangøren Jysk Rejsebureau, der har skræddersyet rejser til hele verden siden 1984, har netop offentliggjort planer om at åbne afdeling i Kolding fra januar 2019 - og jagten på de rette lokaler og medarbejdere er allerede sat ind. I Kolding-butikken, der bliver virksomhedens femte, kan rejselystne syd- og sønderjyder få personlig rejserådgivning ansigt til ansigt samt deltage på gratis månedlige rejseforedrag.

Om et halvt års tid bliver det nemmere for rejselystne syd- og sønderjyder at få personlig rejserådgivning og skræddersyede drømmerejser, når rejsearrangøren Jysk Rejsebureau, der har skræddersyet eventyrlige rejser til hele verden siden 1984, åbner sin femte danske butik - i Kolding. En beslutning, der har været undervejs siden sidste sommer:

- Danskernes rejse- og eventyrlyst er støt stigende - over hele landet - og derfor glæder vi os meget til snart også at kunne tilbyde rejserådgivning ansigt til ansigt i Trekantområdet. Mig bekendt findes der pt. ikke nogen rejsebutikker i Kolding, hvor man kan sidde over for en rejsekonsulent og få personlig vejledning til at skræddersy sin rejse, forklarer Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau, der gennem de seneste seks år har fordoblet sin omsætning og i dag skræddersyer omkring 20.000 rejser årligt fra deres kontorer i Aalborg, Aarhus, Herning og København.

- Desuden er det jo også nemmere for rejselystne fra Fyn og Sønderjylland at besøge os i Kolding end i Aarhus eller København. Vi har allerede en del kunder fra Trekantområdet og Sønderjylland, men vi ser stort potentiale i at blive endnu mere etablerede i regionen, vurderer han.

På jagt efter lokaler og medarbejdere
Hos Jysk Rejsebureau kan man - ud over rejser - også købe et stort udvalg af rejseudstyr som fx guidebøger, tasker, soveposer og beklædning. Hvor rejsearrangørens Kolding-butik, der forventes at slå dørene op til januar, får adresse, er endnu uvist - men jagten på de helt rette lokaler ér sat ind:

- Vi har været ude at kigge på et par potentielle adresser, men vi har ikke skrevet under på noget endnu. Vi leder efter nogle lyse og stemningsfulde butikslokaler, der ligger meget centralt og lettilgængeligt - og med nærliggende parkering, afslører direktøren, der ligeledes har slået de første koldingensiske stillingsopslag op:

- Vi søger medarbejdere, som er vant til at rejse på egen hånd ude i verden. Om de brænder for Sydamerika, Afrika eller Asien er ikke så vigtigt, men vi leder efter nogen med personlig erfaring med - og kærlighed til - den type oplevelsesrejser, vi sælger. Har man samtidig rejsebureauerfaring og dermed kendskab til systemerne og arbejdsgangene, så er det selvfølgelig ekstra interessant - men det er ikke et krav, fortæller Niels Amstrup, der i første omgang forventer at ansætte fem rejseentusiaster i Kolding.

- Men hvis det er et stærkt ansøgerfelt, er vi åbne over for at gøre plads til flere, påpeger han.

Gratis rejseforedrag hver måned
Ligesom på Jysk Rejsebureaus øvrige adresser vil man i Kolding-butikken - ud over at få personlig rejserådgivning ansigt til ansigt - også have mulighed for at deltage i gratis rejseforedrag om nogle af verdens mange spændende rejsemål.

- Besøgende på vores nye adresse kan glæde sig til at møde berejste rejsekonsulenter, som kan hjælpe med at skræddersy netop deres drømmerejse. Uanset om man drømmer om den transsibiriske jernbane, safari i Afrika, Machu Picchu-ruinerne i Peru, road trip i USA eller Australien eller noget helt femte, så har vi været der - og vi ved, hvad der skal til, for at rejsen bliver endnu bedre, end det man selv kan planlægge hjemme fra sofaen, siger Niels Amstrup.

Se de ledige stillinger i Kolding her
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Til top