Da coronaen ramte i marts 2020, kunne Jysk Rejsebureau ikke længere afholde fysiske foredrag for kunderne. I stedet måtte bureauet finde en alternativ løsning, men som endte med at blive en succes.

I mange år har Jysk Rejsebureau afholdt rejseforedrag for tusindvis af rejselystne kunder. Til foredragene viser rejsekonsulenterne billeder og deler ud af de erfaringer, som de har fået på deres utallige rejser rundt om i verden. Senest i 2019 havde Jysk Rejsebureau næsten 8.000 kunder inde til fysiske foredrag i butikkerne i Aarhus, København, Kolding, Aalborg og Herning.

Da det pludselig ikke var muligt at afholde de fysiske foredrag på grund af coronaen, måtte bureauet sadle om og i stedet begynde at afholde flere webinarer. Webinarerne fik overvældende mange tilmeldinger og viste sig at være en kæmpe succes. I de første måneder i 2021 har Jysk Rejsebureau allerede haft knap 3.000 kunder tilmeldt deres online foredrag. I 2019 havde virksomheden 361 tilmeldinger til webinarerne og i 2020 kom antallet op på 3.479 tilmeldinger. Der er derfor sket en markant stigning i antallet af deltagere til de online foredrag under coronaen.

Det glæder Jysk Rejsebureau at kundernes rejselyst fortsat er intakt, og at rejsekonsulenterne stadig kan få lov til at inspirere kunderne til at opleve verden, selvom det hele foregår online. Bureauet vil allerhelst møde kunderne personligt til de fysiske foredrag, når det igen er muligt, men indtil da, så er webinarerne et rigtig godt alternativ.

Se udvalget af webinarer og tilmeld dig her.

Jysk Rejsebureau har stor succes med online foredrag
Til top