KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
9 dage
Ekskl. fly
Fra 13.585,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fra Lima flyver du op til Iquitos i det nordlige Peru, som er indgangen til regnskoven. Du får en guidet tur i den travle havneby inden du går ombord på båden Amatista, som bliver dit hjem de næste syv dage.
Med ombord på båden er en dygtig naturguide, som på de daglige ekskursioner vil fortælle dig om Amazonjunglens imponerende økosystem samt flora og fauna.
Hold øje med det eksotiske dyreliv undervejs, mens båden glider igennem det billedsmukke landskab. Du kan være heldig at se aber, dovendyr, tukaner, kaimaner, kapivarer og flod-delfiner.
Turen indeholder to hele dage til at udforske Pacaya Samiriareservatet. Her kommer du endnu tættere på naturen og får et sjældent indblik i den lokale kultur. Oplev hvordan livet er her, for de mennesker, som lever her.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra januar - marts; solen skinner, og vejret er klart. Resten af året er der langs kysten ofte en tyk tåge, som solen kun i ny og næ trænger igennem.
I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Lima og informationsmøde
Ankomst til Lima og transfer til dit hotel. Du har dagen på egen hånd til at opleve Perus hovedstad. Om aftenen er der et informationsmøde på hotellet om dit Amazonaseventyr, som starter i morgen. Her kan du få svar på de sidste spørgsmål, du måtte have, og selvfølgelig møde de andre rejsende, som skal med på båden.
2. dag: Lima - fly til Iquitos - afgang med flodbåden Amatista
Dagen starter tidligt med fly fra Lima til Iquitos. Den isolerede jungleby kan kun nås med enten fly eller båd. Herefter går du ombord på flodbåden Amatista, og der vil være to udflugter i speedbåd for at opleve områdets dyreliv. Iquitos er landets vigtigste havn ved floden, og blev etableret i 1864 i hjertet af dette ”gummiland” ved Amazonflodens dybe vand. Ligesom så mange andre havnebyer er der en hektisk atmosfære med liv og røre, men byen har også en stille side med en spændende historie og arkitektur, som er et levn fra det 19. århundrede, hvor europæiske kommercielle baroner dominerede områdets liv og kultur.
3-7. dag: Flodbåden Amatista - udflugter i Pacaya Samiriareservatet
Velkommen til Pacaya Samiriareservatet, det største reservat i Peru og det andenstørste i Amazonregionen. Dette sted bugner af liv, mere end 200 fuglearter og ca. 10 slags primater, kalder dette sted deres hjem. Her vil det bl.a. være muligt at spotte uldaber, dovendyr og kaimaner, så husk kikkert og kamera. Ombord på båden vil guiden fortælle om de stammer, der bor i dette område af Amazonas. Han vil også fortælle om shamaner (lokale heksedoktorer), for at give jer en bedre forståelse for de traditioner og ritualer, der foregår herude. Der vil være masser af udflugter de næste par dage, hvor du får mulighed for at besøge landsbyer og møde en shaman, fiske efter piratfisk, svømme med vilde floddelfiner, sejle kano samt tage på dags- og aftensafarier for at opleve områdets fantastiske dyreliv som f.eks. kapivar, den sorte kaiman, flagermus, giftfrøer, aber, m.m. (M,F,A)
8. dag: Iquitos - fly til Lima
Dit flodeventyr er kommet til sin ende, og det er tid til at tage afsked med guide og besætning. Du bliver kørt i lufthavnen og flyver tilbage til Lima. I Lima bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
9. dag: Lima
Efter morgenmaden slutter denne tur og du kan vælge at fortsætte din rejse rundt i Peru eller rejse tilbage mod Danmark. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på hotel i Lima
6 overnatninger på båden Amatista i Amazonjunglen

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at programmet kan ændres for at tilpasse sig vejr- og vandforhold.

Minimum alder for at komme med på turen er 12 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er afgang 1-3 gange om måneden på denne tur. Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Gruppestørrelse

Maks. 28 personer

April - maj

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Flybillet Lima - Iquitos t/r
 • Ture og ekspeditioner som beskrevet i programmet med engelsktalende naturguide.

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end nævnt ovenfor samt drikkevarer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top