14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 39.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig der vil opleve det bedste af Peru og undervejs bo på luksushoteller, lodges og resorts, som f.eks. Hotel Aranwa Sacred Valley & Wellness i Sacred Valley, Hotel Inkaterra Machu Picchu Pueblo i Aguas Calientes og Hotel DCO Suites Lounge & Spa ved Máncora. Derudover inkluderer rejseforslaget en byrundtur i Lima, gastronomioplevelse i Lima, tid på egen hånd i den charmerende bjergby Cuzco, rundtur i Sacred Valley, luksustogrejse med Vistadome, solopgang over Machu Picchu ruinerne og til slut badeferie ved Máncora.

Det er muligt at tilkøbe ture og oplevelser som f.eks. hvalsafari ved Máncora, trekking til Rainbow Mountains og foodie tour i Cuzco.

Vil du opleve mere af Peru, så kan rejsen skræddersyes præcis som du vil. Overvej bl.a. at udbygge rejsen med:
 • Paracas og Islas Ballestas
 • Ica og Huacachina
 • Arequipa og Colca Canyon
 • Lake Titicaca
 • Amazonas
 • 2-dages turen til Den Hellige Dal og Machu Picchu kan ændres til en 4-dages vandretur ad inkastier til Machu Picchu
...og meget mere.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra april til december. I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima
Afgang fra Danmark mod Lima, Perus hovedstad, hvor du som regel ankommer sent på eftermiddagen afhængig af flyselskabet. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Villa Barranco, et charmerende 4-stjernet hotel, der ligger i den hyggelige bydel Barranco.
2. dag: På opdagelse i Lima
I dag venter der dig en fantastisk byrundtur i Lima med engelsktalende guide. Du kommer til at læse alt omkring byens historie, kultur og pulserende kvarterer. Undervejs gøres der stop ved nogle af Limas største attraktioner som f.eks. Larco Museum, San Francisco Kirken og Plaza Mayor. (M)
3. dag: På opdagelse i Lima og gastronomitur
Du har dagen til rådighed på egen hånd. Lima er en spændende og kontrastfuld storby, hvor indianere blander sig med forretningsmænd. Tag på opdagelse i det historiske centrum, nyd udsigten over Stillehavets klippekyst, og spis en god frokost på en af byens hyggelige restauranter. Det er muligt at bruge hotellets cykler, så du selv kan udforske byen på egen hånd. Sidst på eftermiddagen er det blevet tid til en gastronomitur rundt i Lima. Madkulturen i Peru har henover de sidste år været i en kæmpe udvikling, og Peru går i dag for at have den bedste madscene i hele Sydamerika. Smag på lokale cocktails og lær selv at blande de fantastiske drinks. Herefter venter dig en introduktion til madkulturen i Amazonas og muligheden for smage på de bedste lokalretter, der har haft historisk og kulturel betydning for Peru. (M)
4. dag: Med fly til Cuzco
Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til lufthavnen i Lima, hvorefter du flyver til Cuzco, som er smukt beliggende i Andesbjergene i ca. 3.400 meters højde. På en klar dag er indflyvningen til Cuzco helt fantastisk. I Cuzco bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, Antigua Casona San Blas, et charmerende boutiquehotel der ligger centralt i gåafstand til byens mange hyggelige plazaer, markeder og seværdigheder. (M)
5. dag: På eventyr i Den Hellige Dal
I dag går turen mod Den Hellige Dal, som ligger mellem Cuzco og Machu Picchu, et område som var vigtigt for Inkakulturen, da den forbandt højlandet med lavlandets jungle. Første stop er ved det store indianermarked i Pisac. Her kommer de lokale kvinder i deres farverige kjoler langvejs fra for at sælge deres varer. Du finder et stort udvalg af souvenirs bl.a. farverige ponchoer, huer, handsker og selvfølgelig panfløjter og andre musikinstrumenter. Herefter fortsætter turen til den imponerende inkafæstning i Ollantaytambo, hvor du får en spændende rundvisning og et indblik i Inkaernes historie. Fra Ollantaytambo fortsætter du til Chinchero, som er en by kendt for sin tekstilproduktion og historiske betydning for Inkaerne. Turen slutter ved Hotel Aranwa Sacred Valley & Wellness, hvor du overnatter. Her kan du nyde de smukke omgivelser midt i Sacred Valley med udsigt til Vilcanota floden. Nyd en svømmetur i poolen efter en spændende dag i Sacred Valley. (F)
6. dag: Med luksustog til Aguas Calientes
Du bliver afhentet om morgenen og kørt til togstationen i Ollantaytambo, hvor du stiger ombord på luksustoget Vistadome. Togrejsen tager dig på en scenisk tur til Aguas Calientes. Nyd udsigten fra de panoramiske togvogne med sider og tag, der er lavet af glas, så du på nærmeste hold kan opleve opstigning fra landsbyer i Den Hellige Dal til Andesbjergenes tropiske bevoksning. Der vil undervejs serveres lokale snacks og drikkevarer. Det er muligt at opgradere togrejsen til Belmond Hiram Bingham, hvis du ønsker at rejse med det historiske luksustog. Ved ankomst til Aguas Calientes afhentes du på togstationen og køres til Hotel Inkaterra Machu Picchu Pueblo, som er en del af National Geographic Unique Lodges of the World. Nyd resten af dagen på den fantastiske lodge omgivet af regnskovens høje træer, vandfald, orkideer og fantastisk fugleliv. (M,A)
7. dag: Fantastiske Machu Picchu
Tidligt om morgenen bliver du mødt af din engelsktalende guide, som tager dig med bussen det korte stykke vej op til Machu Picchu. Din guide giver dig en rundvisning og fortæller om stedets store historiske og religiøse betydning. Machu Picchu blev grundlagt i år 1462 af Inkaerne, og står i dag som et arkitektonisk mesterværk omgivet af bjerge og regnskov. Byen blev forladt mindre end 100 år efter, formodentlig pga. en epidemi, og lå gemt i regnskoven i århundreder indtil til Hiram Bingham fandt den i 1911. Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan du få en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager ca. en time, men det er en hård tur af små stejle trin, og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis du kunne tænke dig denne mulighed, skal du reservere en plads og betale hjemmefra. Ved middagstid kører du med bus tilbage til Aguas Calientes, hvorfra du skal med Visadome toget tilbage til Ollantaytambo, og herfra med bil med chauffør det sidste stykke til Cuzco. I Cuzco bliver du hentet og kørt til Antigua Casona San Blas, det samme hotel du tidligere har boet på i Cuzco. (M)
8. dag: På opdagelse i Cuzco
Du har denne dag på egen hånd i Cuzco. Du kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuzcos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. Du finder hyggelige markeder, hvor du bl.a. kan købe frisk frugt og souvenirs. Der findes mange gode restauranter, der både serverer lokale og internationale retter. Omkring Cuzco finder du gode vandre- og cykelruter til små landsbyer, ruiner og markeder. Det er også muligt, at tilkøbe yoga undervisning på Antigua Casona San Blas.
9. dag: Med fly til Talara og videre til Máncora
Fra Andesbjergene går turen i dag til Stillehavskysten og Vichayito, som ligger udenfor Máncora ved Stillehavskysten i det nordlige Peru. Du bliver afhentet på dit hotel i Cuzco og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver via Lima til Talara. Her afhentes du i lufthavnen og kører til DCO Suites Lounge & Spa i Vichayito.
10-12. dag: Afslapning og badeferie ved Stillehavet
Dagene er sat af til ren afslapning ved Stillehavet. DCO Suites Lounge & Spa er et intimt og afslappet boutiquehotel lige ned til stranden med kun otte værelser. Nyd en god bog på din balkon, tag en svømmetur i poolen, nyd en friskpresset juice i loungen, gå en tur langs stranden eller spis en god middag på hotellets gourmetrestaurant. Det er også muligt at prøve kræfter med surfing eller kitesurfing i området. Et must er at prøve den lokale ceviche på Cevicheria Jasusi eller restaurant Aqua. Fra midt juli til slut oktober kan du opleve pukkelhvaler langs kysten. (M)
13. dag: Hjemrejse fra Máncora
Efter to fantastiske uger i Peru, går turen tilbage mod Danmark. Du bliver afhentet på hotellet og kørt til Talara, hvorfra du flyver tilbage Lima og derfra videre til Danmark. (M)
14. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af hvilket flyselskab du flyver med.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel Villa Barranco i Lima
1 overnatning på Antigua Casona San Blas i Cuzco
1 overnatning på Hotel Aranwa Sacred Valley & Wellness i Sacred Valley
1 overnatning på Hotel Inkaterra Machu Picchu Pueblo i Aguas Calientes
2 overnatninger på Antigua Casona San Blas i Cuzco
4 overnatninger på Hotel DCO Suites Lounge & Spa ved Máncora

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og boutiquehoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen er sammensat af flere forskellige private ture, dvs. det er kun dig og guiden der er på turen og ingen andre. Det er muligt at lave turene som delte ture med andre rejsende, hvilket sparer dig et par tusind kroner.

April - december

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. guidebog
 • Myggespray

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Lima / Lima - Cuzco / Cuzco - Talara / Talara - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Togbilletter ifølge program
 • Privat byrundtur i Lima med engelsktalende guide
 • Privat gastronomitur i Lima med engelsktalende guide
 • Privat dagstur i Sacred Valley med engelsktalende guide
 • Privat guidet tur rundt ved Machu Picchu ruinerne med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top