KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.495,-
FRA 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Peru senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Dette unikke rejseeventyr er omhyggeligt tilrettelagt for at imødekomme både børn og voksne med en skræddersyet rute, der gradvist fører jer op i højderne for at undgå højdesyge. Overnatningsstederne er nøje udvalgt til familier, hvor flere af overnatningsstederne har swimmingpools.

Rejsen begynder i den pulserende by Lima, hvor I straks oplever byens energi og kulturelle mangfoldighed. Næste stop er det fortryllende Paracas, hvor I sejler ud til Islas Ballestas og bliver mødt af et væld af pingviner og søløver. Efterfølgende kan hele familien udfordre sig selv med sandboarding i de enorme klitter i oasebyen Huacachina. Fra Huacachina tager I mod den hyggelige storby Arequipa, hvor I kan tage på dagstur til Colca Canyon for at opleve de majestætiske kondorer svæve over kløften eller nyde livet på byens hyggelige plaza.
Fra Arequipa flyver I til inkaernes gamle hovedstad, Cuzco, hvor historie og eventyr smelter sammen. I får tid til at udforske byens pulserende markeder, inden der venter jer en unik kulturel oplevelse med glamping hos en lokal familie i Sacred Valley. Jeres værter - Francisca, Juan og deres tre børn - vil åbne deres hjem for jer og lade jer være med i de daglige gøremål. Der er inkluderet et vævekursus og vandretur med lokale fra området.
Turen fortsætter med et malerisk togeventyr til Aguas Calientes, porten til Machu Picchu. Næste dag skal I opleve Machu Picchu-ruinerne og lære om inkaernes historie og kultur.
Det sidste kapitel på jeres rejseeventyr udfolder sig i Amazonas, hvor junglens dyreliv venter på at blive udforsket. I vil blive fortryllet af den frodige natur, junglens lyde og spændingen ved at tage på ture for at spotte de vilde dyr.
Efter fire fortryllende dage i Amazonas er det tid til at tage afsked og vende tilbage til Danmark. Denne rejse har budt på utallige eventyr og uforglemmelige øjeblikke for hele familien.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra april til december. I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima
Afgang fra Danmark mod Lima, Perus hovedstad, hvor I som regel ankommer sent på eftermiddagen afhængig af flyselskabet. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, der ligger i den hyggelige bydel Miraflores.
2. dag: På opdagelse i Lima
I har dagen til rådighed på egen hånd. Lima er en spændende og kontrastfuld storby, hvor indianere blander sig med forretningsmænd. Oplev det historiske centrum med bl.a. Plaza Mayor, regeringspaladset og San Francisco Kirken, der er fredet af UNESCO som verdens kulturarv. (M)
3. dag: Med bus fra Lima til Paracas
I dag går turen med bus til Paracas. Her kan I nyde en svømmetur ved stranden Playa de la Mina eller opleve Candelabra, en figur indhugget i landskabet, som mange mener har en forbindelse til de berømte Nazca-linjer. (M)
4. dag: Islas Balletas og Huacachina
Dagen starter med et wildlife cruise til Islas Bellatas, som også kaldes fattigmands Galapagos. Her kan du opleve alt fra nysgerrige søløver til små nuttede pingviner. Efter turen er slut tager i med bus til Ica i den peruvianske ørken. Her skal I bo i denne lille oase i Huacachina, hvor der er mulighed for at tage en svømmetur i byens lagune. (M)
5. dag: Sandboarding ved Huacachina
I har hele dagen på egen hånd til at udforske de enorme sandklitter. I kan vælge at køre sandboggies (mindre terrængående biler) i sandklitterne eller tag eturen selv over sandbankerne i quad bikes (ATV). I kan også sandboarde (snowboarding bare på sand) eller kælke ned af sandklitterne - en sjov aktivitet for alle i familien. (M)
6. dag: Med natbus fra Ica til Arequipa
I har dagen på egen hånd i Huacachina til at slappe af ved hotellels pool eller tage endnu en dag i ørkenen på quad bikes, inden I om aftenen tager natbussen til Arequipa. (M)
7. dag: Ankomst til Arequipa
I ankommer om morgenen til Arequipa, Perus anden største by med ca. én million indbyggere. Byen er smukt beliggende med de tre vulkaner El Misti, Chachani og Pichu Pichu som fantastisk kulisse. Byen bliver kaldt den hvide by, da alle huse er bygget i lyse vulkansten, som ser helt hvide ud i solskinnet. Byen har et hyggeligt centrum, og ligesom de fleste andre byer i Peru samler byens indbyggere og turister sig omkring Plaza de Armas, som er byens centrale torv. Her finder I også et stort udbud af restauranter og cafeer. Arequipa rummer en lang række interessante seværdigheder. Besøg bl.a. Santa Catalina klostret, som er én af byens helt store attraktioner. Et andet højdepunkt er Museo Santuarios Andinos, hvor I finder den meget velbevarede is-mumie Juanita. Hendes skæbne giver et spændende historisk indblik i inkaernes liv og ofringer. (M)
8. dag: På eventyr i og omkring Arequipa
I har hele dagen på egen hånd i og omkring Arequipa. I kan bl.a. tage på dagstur til Colca Canyon, hvor I kan opleve de enorme kondorer svæve majestætisk over kløften. Har I lyst til at være mere aktive, kan der også arrangeres mountainbiketure i området, eller vandreture til de omkringliggende vulkaner. (M)
9. dag: Fly fra Arequipa til Cuzco
I sørger selv for at komme i lufthavnen, hvor der er booket fly til inkaernes gamle hovedstad, Cuzco. Her har I to overnatninger på et hyggeligt hotel centralt i den historiske bydel. (M)
10. dag: På opdagelse i Cuzco
I har hele dagen på egen hånd til at opleve Cuzco. Ved Plaza de Armas, Cuzcos hyggelige torv som omgives af imponerende kirker fra kolonitiden, er der altid liv og aktivitet. Her finder I mange restauranter, cafeer og souvenirbutikker. I kan også nyde en smoothie på byens marked, hvor I kan opleve de lokale handle. Omkring Cuzco ligger der mange interessante arkæologiske områder, som I selv kan tage ud og besøge, eller I kan vælge at tilkøbe en arrangeret tur med guide. Der er også mulighed for at lave aktive ture i den smukke natur, f.eks. mountainbike- eller raftingture. Cuzco har noget for enhver. (M)
11. dag: Glamping i Sacred Valley
I dag bliver I kørt på et to-dages glampingophold hos en lokal familie i Sacred Valley. Der venter jer en unik kulturel oplevelse midt i Andesbjergene. I bor i glampingtelt med senge og udsigt over marker og Andesbjergene udenfor Cuzco. Her vil I opleve det ægte Peru og møde de lokale udenfor de turistede områder. Jeres værter - Francisca, Juan og deres tre børn - vil åbne deres hjem for jer og lade jer være med i de daglige gøremål, ligesom de vil gøre alt for, at jeres ophold bliver unikt og mindeværdigt. I vil smage på lokale retter, som jeres værtsfamilie tilbereder til jer. Der er inkluderet et vævekursus med lokale fra området - en aktivitet som alle i familien kan være med på. Der er fælles toilet og bade i lejren. Der findes desuden en lang række andre aktiviteter, I kan tilføje, men det er vigtigt, at I også finder tid til at vandre i naturen og nyde udsigten fra jeres glampingtelt over en kop te, mens børnene leger sammen. Det anbefales at medbringe skiundertøj til kølige nætter samt have Google Translate installeret på telefonen, da jeres lokale værtsfamilie snakker spansk (men primært Quechua), og her kan det være et nyttigt værktøj til at kunne kommunikere med dem. Det er muligt at tilkøbe en engelsktalende guide til jeres ophold. (M,F,A)
12. dag: Vandretur til Ollantaytambo og med tog til Aguas Calientes
Efter morgenmaden skal I med lokale guider på vandretur via Pumamarka ruinerne til Ollantaytambo af samme stier som inkaerne brugte i sin tid. Over middag ankommer I til Ollantaytambo og kan nyde en god frokost i byen. Der vil være et par timer på egen hånd til at udforske byens marked og ruiner samt shoppe souvenirs inden i sidste på eftermiddag tager noget til Aguas Calientes – en smuk togtur igennem bjergene langs Urubambafloden. Ved ankomst til togstationen skal du selv gå hen til dit overnatningssted, som ligger ca. 10 min. fra stationen. Ønsker I en overnatning i Cuzco eller Ollantaytambo inden I tager til Aguas Calientes (byen ved foden af Machu Picchu), så kan dette nemt arrangeres i det I booker rejsen. (M)
13. dag: Solopgang over Machu Picchu og tog til Cuzco
Tidligt om morgenen bliver I mødt af jeres engelsktalende guide, som tager jer med bussen det korte stykke vej op til Machu Picchu. Jeres guide giver dig en rundvisning og fortæller om stedets store historiske og religiøse betydning. Machu Picchu blev grundlagt i år 1462 af Inkaerne, og står i dag som et arkitektonisk mesterværk omgivet af bjerge og regnskov. Byen blev forladt mindre end 100 år efter, formodentlig pga. en epidemi, og lå gemt i regnskoven i århundreder indtil til Hiram Bingham fandt den i 1911. Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan I få en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager ca. en time, men det er en hård tur af små stejle trin og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis I kunne tænke jer denne mulighed, skal I reservere en plads, og betale hjemmefra. Ved middagstid kører I med bus tilbage til Aguas Calientes, hvorfra I skal med toget tilbage til Ollantaytambo og herfra med bus det sidste stykke til Cuzco. I Cuzco bliver I hentet og kørt til jeres hotel. (M)
14-16. dag: På eventyr blandt de vilde dyr i Amazonas, Corto Maltes Amazonia Lodge
Over halvdelen af Peru er dækket af regnskov, men kun en meget begrænset del af denne regnskov er tilgængelig. Amazonas har et overvældende dyre- og planteliv som det er relativt let at komme i nærheden af. I modsætning til Brasilien har Perus myndigheder formået at bevare en god balance mellem natur og turisme. I dag går turen med fly til Puerto Maldonado i Amazonas regnskoven, hvor I bliver mødt af jeres engelsktalende guide, som vil tage jer med til lodgen dybt inde i regnskoven. Her skal I bo de næste tre nætter og der er alle aktiviteter og måltider inkluderet. De næste par dage vil I sammen med jeres naturguide udforske Amazonas på vandreture gennem regnskoven og sejlture langs amazonfloden. Her får I mulighed for at opleve det unikke dyre- og planteliv der findes i denne uberørte del af Amazonas. I kommer til at høre, se og dufte regnskoven både om dagen og natten. I og omkring lodgen kan der være mulighed for at spotte jaguarer, kæmpeodere, tapirer, aber, tucaner, krokodiller og mange andre dyr. (M,F,A)
17. dag: Hjemrejse fra Puerto Maldonado
Efter morgenmaden går turen tilbage mod Puerto Maldonado, hvorfra I flyver tilbage til Danmark. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af hvilket flyselskab du flyver med.

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Lima
1 overnatning på turistklassehotel med swimmingpool i Paracas
2 overnatninger på turistklassehotel med swimmingpool i Huacachina
1 nat i natbus fra Ica til Arequipa
2 overnatninger på turistklassehotel i Arequipa
2 overnatninger på turistklassehotel i Cuzco
1 overnatning på glamping i Sacred Valley
1 overnatning på turistklassehotel i Aguas Calientes
1 overnatning på turistklassehotel i Cuzco
3 overnatninger på Corto Maltes Amazonia Lodge ved Puerto Maldonaldo

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til boutiquehoteller og luksuslodges.

Bemærkninger

Børn kan som udgangspunkt fint deltage på denne tur, men da det er meget individuelt hvad børn kan klare, så anbefaler vi at du tager en snak med din rejsekonsulent, om netop denne tur er velegnet til dit barns temperament og fysiske formåen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Turen til Machu Picchu er en privattur. Resten af turene er gruppeture. Det er muligt at lave alle turene som privat ture mod et tillæg.

April - november

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. guidebog
 • Myggespray

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Lima // Arequipa - Cuzco / Cuzco - Puerto Maldonado / Puerto Maldonado - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfer ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Bus- og togbilletter ifølge program
 • Wildlife cruise ved Islas Ballestas (entre til parken ikke inkluderet) med engelsktalende guide
 • 2-dages Glamping ophold i Sacred Valley med måltider, vævekursus og vandretur
 • 2-dages tur til Machu Picchu med engelsktalende guide ved Machu Picchu ruinerne
 • 4-dages amazonastur til Corto Maltes Amazonia Lodge inkl. ture, oplevelser samt engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse)

Prisbemærkning

Børneprisen gælder et barn mellem 5-11 år i ekstra seng i dbl. værelse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top