Søg
Søg
Tag hele familien med på eventyr i Peru - her kan masser af fantastiske oplevelser for både børn og voksne
Lamer ved Machu Picchu ruinerne
Islas Ballestas er en gruppe små øer med et utroligt dyreliv, der tæller søløvekolonier, pingviner og tusindvis af havfugle
Du kan sandboarde eller køre buggy-biler i de enorme sandklitter ved Ica
Islas Ballestas er en gruppe små øer med et utroligt dyreliv, der tæller søløvekolonier, pingviner og tusindvis af havfugle
Oplev de enorme kondore flyve over Colca-kløften
På frugtmarked i Cuzco kan du få de lækreste smoothies og juices
Machu Picchu blev opgivet af inkaerne af ukendte årsager og glemt indtil 1911, hvor det blev genopdaget af Hiram Bingham
Arequipa er en af Perus mest charmerende byer med tre omkringliggende vulkaner. Byen byder på masser af spændende aktiviteter som vulkanvandring, madlavningskurser og cykelture
I Amazonas kan I spotte jaguarer, kæmpeodere, tapirer, aber, tukaner, krokodiller og mange andre dyr
Amazonas har et overvældende dyre og planteliv som det er relativt let at komme i nærheden af
Oasen Huacachina ved Ica
Amazonas byder på masser af spændende aktiviteter for alle - både børn og voksne lære om planter og dyr samt oplever dem i det fri
Legende rød-grøn papegøjer
Kaimaner hører til aligatorfamilien og bliver op til 5 meter
Amazonas byder på masser af spændende aktiviteter for alle - både børn og voksne lære om planter og dyr samt oplever dem i det fri
Oplev de farvestrålende markeder, hvor du kan finde alt fra religiøse figurer til mønstrede tørklæder
Den smukke togtur mellem Aguas Calientes og Ollantaytambo
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Peru

Med familien på eventyr i Peru

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 20.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 17.995,-

Varighed: 15 dage

Tag hele familien med til Peru og oplev bl.a. det fantastiske dyreliv i Amazonas, inkaernes gamle hovedstad Cuzco, pingviner og søløver ved Islas Ballestas, solopgang over Machu Picchu ruinen og de enorme sandklitter ved Huacachina, hvor I kan sandboarde.

Dette rejseforslag er tilrettelagt så den tilgodeser både børn og voksne. Ruten er udarbejdet så I bevæger jer stille og roligt op i højderne for at undgå højdesyge. Overnatningerne er special udvalgt til familier - flere af overnatningsstederne har bl.a. swimmingpool.

Rejsen starter i Lima og går derfra mod Paracas, hvor I kan opleve pingviner og søløver ved Islas Ballestas. Efterfølgende kan hele familien prøve kræfter med sandboarding i de enorme sandklitter ved Ica. Fra Ica tager I mod den hyggelig storby Arequipa, hvor I kan tage på dagstur til Colca Canyon for at opleve de kæmpe kondorer svæve over kløften eller nyde livet på byens hyggelig plaza. Fra Arequipa flyver I til inkaernes gamle hovedstad Cuzco. Her skal I med tog til Aquas Calientes, hvor det er muligt at tage en svømmetur i byens varme kilder. Dagen efter skal I sammen opleve Machu Picchu ruinerne og lære om Incaernes historie og kultur. Fra bjergene går turen fire dage til Amazonas, hvor I kan opleve det unikke dyreliv sammen inden turen går tilbage til Danmark.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Peru her.
Praktiske oplysninger om Peru.

Sæson

Hele året.
Bedst i tørtiden fra maj til november.

Tag på opdagelse i den hellige dal udenfor Cuzco, som byder på farverige markeder og ruinbyerne Ollantaytambo, Pisac og Sacsayhuaman

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima
Afgang fra Danmark mod Lima, Perus hovedstad, hvor I som regel ankommer sent på eftermiddagen afhængig af flyselskabet. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, der ligger i den hyggelige bydel Miraflores.

2. dag: På opdagelse i Lima
I har dagen til rådighed på egen hånd. Lima er en spændende og kontrastfuld storby, hvor indianere blander sig med forretningsmænd. Oplev det historiske centrum med bl.a. Plaza Mayor, regeringspaladset og San Francisco Kirken, der er fredet af UNESCO som verdens kulturarv. (M)

3. dag: Med bus fra Lima til Paracas
I dag går turen med bus til Paracas. Her kan I nyde en svømmetur ved stranden Playa de la Mina eller opleve Candelabra, en figur indhugget i landskabet, som mange mener har en forbindelse til de berømte Nazca-linjer. (M)

4. dag: Islas Balletas og Ica
Dagen starter med et wildlife cruise til Islas Bellatas, som også kaldes fattigmands Galapagos. Her kan du opleve alt fra nysgerrige søløver til små nuttede pingviner. Efter turen er slut tager i med bus til Ica i den peruvianske ørken. Her skal I bo i denne lille oase i Huacachina, hvor der er mulighed for at tage en svømmetur i byens lagune. (M)

5. dag: Sandboarding ved Ica
I har hele dagen på egen hånd til at udforske de enorme sandklitter. I kan vælge at køre sandboggies (mindre terrængående biler) i sandklitterne eller tag eturen selv over sandbankerne i quad bikes (ATV). I kan også sandboarde (snowboarding bare på sand) eller kælke ned af sandklitterne - en sjov aktivitet for alle i familien. (M)

6. dag: Med natbus fra Ica til Arequipa
I har dagen på egen hånd i Huacachina til at slappe af ved hotellels pool eller tage endnu en dag i ørkenen på quad bikes, inden I om aftenen tager natbussen til Arequipa. (M)

7. dag: Ankomst til Arequipa
I ankommer om morgenen til Arequipa, Perus anden største by med ca. én million indbyggere. Byen er smukt beliggende med de tre vulkaner El Misti, Chachani og Pichu Pichu som fantastisk kulisse. Byen bliver kaldt den hvide by, da alle huse er bygget i lyse vulkansten, som ser helt hvide ud i solskinnet.
Byen har et hyggeligt centrum, og ligesom de fleste andre byer i Peru samler byens indbyggere og turister sig omkring Plaza de Armas, som er byens centrale torv. Her finder I også et stort udbud af restauranter og cafeer.
Arequipa rummer en lang række interessante seværdigheder. Besøg bl.a. Santa Catalina klostret, som er én af byens helt store attraktioner. Et andet højdepunkt er Museo Santuarios Andinos, hvor I finder den meget velbevarede is-mumie Juanita. Hendes skæbne giver et spændende historisk indblik i inkaernes liv og ofringer. (M)

8. dag: På eventyr i og omkring Arequipa
I har hele dagen på egen hånd i og omkring Arequipa. I kan bl.a. tage på dagstur til Colca Canyon, hvor I kan opleve de enorme kondorer svæve majestætisk over kløften. Har I lyst til at være mere aktive, kan der også arrangeres mountainbiketure i området, eller vandreture til de omkringliggende vulkaner. (M)

9. dag: Fly fra Arequipa til Cuzco
I sørger selv for at komme i lufthavnen, hvor der er booket fly til inkaernes gamle hovedstad, Cuzco. Her har I to overnatninger på et hyggeligt hotel centralt i den historiske bydel. (M)

10. dag: På opdagelse i og omkring Cuzco
I har hele dagen på egen hånd til at opleve Cuzco. Ved Plaza de Armas, Cuzcos hyggelige torv som omgives af imponerende kirker fra kolonitiden, er der altid liv og aktivitet. Her finder I mange restauranter, cafeer og souvenirbutikker. I kan også nyde en smoothie på byens marked, hvor I kan opleve de lokale handle.
Omkring Cuzco ligger der mange interessante arkæologiske områder, som I selv kan tage ud og besøge, eller I kan vælge at tilkøbe en arrangeret tur med guide. Der er også mulighed for at lave aktive ture i den smukke natur, f.eks. mountainbike- eller raftingture. Cuzco har noget for enhver. (M)

11. dag: Togrejse og varmekilder ved Aguas Calientes
Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til togstationen. Herfra venter en smuk togtur igennem bjergene langs Urubambafloden til Aguas Calientes, hvor den sagnomspundne Machu Picchu ruin ligger. I har eftermiddagen på egen hånd i Aguas Calientes, hvor du bl.a. kan tage ud og besøge de varme kilder. (M)

12. dag: Solopgang over Machu Picchu og tog til Cuzco
Tidligt om morgenen bliver I mødt af jeres engelsktalende guide, som tager jer med bussen det korte stykke vej op til Machu Picchu. Jeres guide giver jer en fire timers rundvisning og fortæller om stedets store historiske og religiøse betydning.
Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan I få en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager ca. en time, men det er en hård tur af små stejle trin og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis I kunne tænke jer denne mulighed, skal I reservere en plads, og betale hjemmefra.
Ved middagstid kører I med bus tilbage til Aguas Calientes, hvorfra I skal med toget tilbage til Ollantaytambo og herfra med bus det sidste stykke til Cuzco. I Cuzco bliver I hentet og kørt til jeres hotel. (M)

13-15. dag: På eventyr blandt de vilde dyr i Amazonas, Corto Maltes Amazonia Lodge
Over halvdelen af Peru er dækket af regnskov, men kun en meget begrænset del af denne regnskov er tilgængelig. Amazonas har et overvældende dyre- og planteliv som det er relativt let at komme i nærheden af. I modsætning til Brasilien har Perus myndigheder formået at bevare en god balance mellem natur og turisme.
I dag går turen med fly til Puerto Maldonado i Amazonas regnskoven, hvor I bliver mødt af jeres engelsktalende guide, som vil tage jer med til lodgen dybt inde i regnskoven. Her skal I bo de næste tre nætter og der er alle aktiviteter og måltider inkluderet. De næste par dage vil I sammen med jeres naturguide udforske Amazonas på vandreture gennem regnskoven og sejlture langs amazonfloden. Her får I mulighed for at opleve det unikke dyre- og planteliv der findes i denne uberørte del af Amazonas. I kommer til at høre, se og dufte regnskoven både om dagen og natten. I og omkring lodgen kan der være mulighed for at spotte jaguarer, kæmpeodere, tapirer, aber, tucaner, krokodiller og mange andre dyr. (M,F,A)

16. dag: Hjemrejse fra Puerto Maldonado
Efter morgenmaden går turen tilbage mod Puerto Maldonado, hvorfra I flyver tilbage til Danmark. (M)

17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af hvilket flyselskab du flyver med.

Overnatning:
2 overnatninger i Lima på turistklasse hotel
1 overnatning i Paracas på turistklasse hotel med swimmingpool
2 overnatninger i Ica på turistklasse hotel med swimmingpool
1 nat i natbus fra Ica til Arequipa
2 overnatninger i Arequipa på turistklasse hotel med swimmingpool
2 overnatninger i Cuzco på turistklasse hotel
1 overnatning i Aguas Calientes på turistklasse hotel
1 overnatning i Cuzco på turistklasse hotel
3 overnatninger på lodge på Corto Maltes Amazonia Lodge

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Børn kan som udgangspunkt fint deltage på denne tur, men da det er meget individuelt hvad børn kan klare, så anbefaler vi at du tager en snak med din rejsekonsulent, om netop denne tur er velegnet til dit barns temperament og fysiske formåen.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 20.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 17.995,-


Prisbemærkning

Børneprisen gælder et barn mellem 5-11 år i ekstra seng i dbl. værelse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen til Machu Picchu er en privattur. Resten af turene er gruppeture.

Det er muligt at lave alle turene som privat ture mod et tillæg.


Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Lima // Arequipa - Cuzco / Cuzco - Puerto Maldonado / Puerto Maldonado - Danmark
 • Afhentning i Lima lufthavn og transport til hotel
 • Busbilletter fra Lima - Paracas, Paracas - Ica, Ica - Arequipa
 • Wildlife cruise ved Islas Ballestas (entre til parken ikke inkluderet)
 • 2 dages tur til Machu Picchu med engelsktalende guide
 • 4 dages amazonastur til Corto Maltes Amazonia Lodge med engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program
 • Alle overnatninger på turistklasse hoteller og lodges

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskatter/afrejseskatter
 • Andre ture og måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer og drikkepenge.
 • I Peru er det god skik at give drikkepenge til guiden efter endt tur.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: