Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Af Christina Klyver

Da jeg skulle flyve fra Barbados kunne de nemlig ikke finde mit ESTA, som er en indrejsetilladelse til USA, som Puerto Rico jo er en del af. Men endelig fandt de efter mig i systemet efter 4 forsøg. Så en god anbefaling er at printe sit ESTA ud.

Puerto Rico overrasket mig på mange måder både positivt og negativt. Jeg var nok ikke klar over hvor amerikansk det var, og at der var motorveje overalt samt MC Donalds, burgerking og nærmest umulig at køre med offentlig transport. Så hvis du vil besøge denne spændende ø, så kræver det en bil.

Jeg startede 2 dage i San Juan,hvor jeg boede i den gamlebydel, hvilket var rigtig skønt. En god stemning om aften med salsa bar, og om dagen kunne man se de mange gamle charmerende bygninger eller leje sig en cykel og besøge hele byen.

Udover den gamle by findes der bydelen Isla Verde, som de fleste strand gæster bor på. Stranden er da også fin, men ikke noget specielt og ikke særlig caribisk. Så lidt skuffet var jeg nok over strandene, dog havde Puerto Rico til gengæld 2 rigtig fede øer, hvor man fik den smukkest strand, hesteridning, kajak, camping og mulighed for at bo billigt.

Øerne hedder Vierqes og Culebra og kan besøges enten via fly eller ved at køre 1,5 time fra San Juan til Fajardo og derefter tage en færge på 45 eller 1,5time. Fajardo og Vierqes er også kendt for deres kajakturer. Så det skulle jeg da selvfølgelig prøve så jeg tog ud til bio by, hvor man tager på en 2 timers tur ud i mørket for at se disse mikronismer i vandet der gør at når man rør ved vandet for det til at lyse. Det var altså ret cool.

Jeg lejede en bil og kørte hele øen rundt på 3 dage. Der er gode muligheder for surfing på den vestlig del, og ellers kan man besøge en smuk grotte, en hyggelig lille fiske by, dog så er meget af vejen på motorvej, så man ser ikke så meget de små charmerende vej med mindre man laver nogle afstikker.

Alt i alt havde jeg nogle dejlige dage, og mødte en masse backpacker, som gjorde stedet lidt mere hyggeligt og så er Puerto Rico bare en del billigere end resten af Caribien.
Næste og sidste stop er De Dansk Vestindiske øer.

En hilsen fra Puerto Rico
En hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto RicoEn hilsen fra Puerto Rico
Til top