SIDST OPDATERET 28/1
Her kan du se hvordan du er stillet, hvis du bliver testet positiv med Covid-19 under din rejse.


Positiv med Covid-19 på din rejse:

Bliver du testet positiv med Covid-19 på din rejse gælder nedenstående regler, såfremt du har købt en rejseforsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som Jysk Rejsebureau samarbejder med. Nedenstående regler fremgår også af Goudas egen hjemmeside.

  Hvordan dækker forsikringen, hvis jeg får symptomer på Covid-19 og bliver testet positiv under min rejse?
  • Hvis du bliver testet positiv for Covid-19 dækker forsikringen på samme måde som ved anden type sygdom dvs. bl.a. udgifter til lægebehandling og feriekompensation.
  • Hvis du havde symptomerne allerede inden afrejse, er der ikke tale om akut opstået sygdom og forsikringen yder derfor ikke dækning.

  Du kan læse mere på Goudas egen hjemmeside omkring dækning af blandt andet mistede feriedage samt karantæne i udlandet uden sygdom.

  Har du en rejseforsikring gennem et andet forsikringsselskab, skal du kontakte dem da reglerne kan være anderledes.


  Recovery pass:
  Flere lande godkender recovery pass, som er en lægeerklæring på at du igen er rask, men blot stadig tester positiv– tjek indrejseregler for recovery pass under hvert land her. Det er vigtigt at du kontakter dit rejseforsikringsselskab, og oplyser om at du påtænker at rejse med recovery pass.

OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top