Søg
Søg
Rejseinterview

Rejseinterview

Lad dig inspirere af disse rejseinterview fra kunder og medarbejdere om rejseoplevelser fra verdens afkroge.
Jonas
21. november 2018

Mine bedste oplevelser i Costa Rica

Jonas har arbejdet hos Jysk Rejsebureau i mere end 10 år, først som rejsekonsulent og nu som Product Manager for bl.a. Costa Rica. Han kender derfor det dyrerige og naturskønne land indgående, og er vild med Costa Rica. Vi har stillet ham fire spørgsmål om det lille mellemamerikanske land.
Læs mere
Lasse Toftdahl Klejnstrup
27. august 2018

Australien og New Zealand er for fedt!

Lasse Klejnstrup er rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau i Aarhus. Han har lavet skræddersyede rejser til Australien og New Zealand i mere end 10 år, og har selv rejst meget "down under". Sammenlagt lige under 1 år, er det blevet til i de to lande, der ligger præcist på den modsatte side af jorden fra Danmark. Han er vild med naturen og kulturen - og vi har stillet ham 5 spørgsmål for at blive klogere på, hvad der gør de 2 lande så unikke at opleve.
Læs mere
River Kwai området, Kanchanaburi
4. juli 2018

Rejsekonsulenter på tur i Thailand

Rebecca fra Aarhus, Freja fra Herning og Mathies fra København var sammen på arbejdsrejse i Thailand her i foråret. Her kan du læse, hvad de skrev hjem til os:
Læs mere
7. juni 2018

12 uger i Sri Lanka og Maldiverne

Mie Sommer Runholt er rejsekonsulent i Aalborg, og i 2016 var hun på en 12 uger lang rejse rundt i Sri Lanka og Maldiverne sammen med sin mand. Vi har stillet hende 5 spørgsmål om hendes oplevelser i de 2 lande og hendes råd til rejser hertil.
Læs mere
Louise Hesselbjerg Andersen på rejse i Indonesien
16. maj 2018

Indonesien har så meget at byde på

Louise Hesselbjerg Andersen, der er rejsekonsulent i Herning, er vild med Indonesien. Vi har bedt hende besvare 4 spørgsmål om sine bedste oplevelser i det enorme ø-rige. Rejser du med børn, kan du også læse om nogle af Jysk Rejsebureaus andre medarbejderes erfaringer i rejser med børn i Indonesien.
Læs mere
Sabine på tur ved Tongariro Crossing
8. maj 2018

Jeg skal helt klart tilbage til New Zealand!

Sabine, der er rejsekonsulent i Aarhus, er netop vendt hjem efter en 4-ugers rejse rundt i New Zealand. Det var første gang Sabine var der og her kan du læse om nogle af Sabines største oplevelser med det naturskønne land.
Læs mere
Rejsekonsulent: Mette Marie Vestergaard Rasmussen
21. marts 2018

Derfor elsker jeg Ecuador og Galápagos!

Mette Marie, der er rejsekonsulent i Aarhus, har selv boet og arbejdet på Galápagos i en måned i 2007, hvor hun hjalp til på Charles Darwins forskningsstation. Siden hen har hun været tilbage tre gange som rejseleder og har rejst rundt i Ecuador i længere tid. Vi har stillet hende 5 spørgsmål om det alsidige land.
Læs mere
Mie, Interveiw
2. november 2017

Husk at nyd det i fulde drag, det beriger ens liv utroligt meget!

Interview med Mie: Jeg har stadig utroligt mange lande og steder jeg gerne vil besøge. Det er lige fra destinationer i Europa til nogle i Asien, Sydamerika og Afrika. Det vigtigste for mig er, at der er noget historie, der bliver fortalt, der hvor jeg kommer hen, at gerne er masser af natur og der er mulighed for at opleve stedet gerne til fods.
Læs mere
Rikke, Interview
27. oktober 2017

Backpackers for life!

Interview med Rikke & Alex: Denne gang skulle vores tur være en lang tur, så vi solgte vores hus, sagde vores jobs op, og er taget afsted. Et stort skridt, men også en enorm følelse af frihed....
Læs mere
Rejseinterview: Den Transmongolske Jernbane
13. oktober 2017

Alene rygsækken indikerer afslappethed!

Interview med Stella Helene og Sophie, mor og datter, som sammen har rejst med Den Transmongolske Jernbane. De fortæller om deres mange spændende oplevelser og hvordan det er at rejse som backpacker.
Læs mere
Interview, Heidi
13. oktober 2017

Man skal bare springe ud i det og nyde det!

Interview med Heidi: Man skal bare springe ud i det og nyde det! Dette statement har bragt Heidi til mange steder i verden. En af de større oplevelser var et frivilligt projekt med havskildpadder i Mexico...
Læs mere
Sigrid, Interview
6. oktober 2017

Vi rejser så snart bankkontoen og kalenderen tillader det.

Interview med Mads og Sigrid: Målet er jo at kunne sidde som 90-årig og sige at vi har set hele verden og ikke har glippet noget...
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: