KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i forlystelsesparkernes hovedstad, Orlando. Her kan du bl.a. opleve Harry Potters magiske verden i Universal Studios og møde de kendte Disney-figurer i den eventyrlige Disney-oplevelsespark - og det er bare for at nævne nogle få oplevelser her.

Rejsen fortsætter ud til vestkysten til Den Mexicanske Golf, hvor du kan se de ikoniske manatees (søkøer) og nyde de skønne og børnevenlige sandstrande og de charmerende kystbyer.

Fra vestkysten krydser vi Everglades, hvor vi suser gennem mangroven på en af de ikoniske airboats, mens du forsøger at spotte en alligator. Herefter gør vi stop i storby-metropolen Miami, hvor der altid er liv og glade dage på den kendte South Beach.

Sidst men ikke mindst kører vi ned ad Overseas Highway, til vi lander i det charmerende Key West, der er USA's sydligste punkt.

Rejsen slutter ved Key West, men herefter dykker vi ned i de mange spændende steder i øst-USA, som er oplagte at kombinere med Florida. Vil du f.eks. opleve New Yorks pulserende storbyliv, det historiske og politiske Washington eller hvad med et lækkert krydstogt i det caribiske øhav eller måske et besøg på de Dansk Vestindiske Øer? Mulighederne er mange, og vi giver inspiration og gode råd til de bedste og mest oplagte.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
René Nørmark og Andreas Vestergaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

René Nørmark

René Nørmark

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top