Kontrasterne er mange på en rejse i det østlige USA: fantastiske New England, imponerende Niagara Falls, vin og smuk natur ved Finger Lakes, Amish folket ved Lancaster, storbyen New York, historiske Philadelphia og Williamsburg, hovedstaden Washington, verdens største marinebase i Norfolk, de smukke strande ved Hilton Head Island, charmerende Charleston, forlystelsesparkernes mekka Orlando, farverige Miami og meget mere.

Viser 7 oplevelser

USA's østkyst fra New York til Miami

USA's østkyst fra New York til Miami

Kontrasterne er mange på denne kør-selv-rejse ned langs USA’s østkyst, fra storbyen New York til Miami. Ruten går bl.a. via historiske Philadelphia og Williamsburg, hovedstaden Washington, verdens største marinebase i Norfolk, strandene ved Hilton Head Island, charmerende Charleston og Orlando.
Læs mere
19 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 23.495,-
fra 6.395,-
New York, USA

Mærk New York & Washington

Dette rejseforslag byder på cykeltur i storbyerne, søndagsgospel i Harlem, helikopter over Manhattan og togrejse mellem byerne. Derudover er der også masser af tid til at udforske byerne på egen hånd.
Læs mere
9 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 13.295,-
Portland Head Lighthouse i Maine

New England med kant

Udforsk New Englands charme, fantastiske landskaber og historiske steder på denne kør-selv-ferie. Vi har valgt at krydre turen med Finger Lakes, Adirondack-bjergene og Niagara Falls for at give turen ekstra kant og flere kontrastfyldte oplevelser.
Læs mere
18 dage
MAJ - OKTOBER
fra 22.495,-

Oplevelsesrejse i New York

Vi har sammensat en spændende oplevelsesrejse til New York - storbyen over alle storbyer. Du skal opleve byen på cykel og forkæle dine smagsløg på en lækker foodie tour. Derudover er der masser af tid til at udforske New York på egen hånd og nyde byens unikke stemning.
Læs mere
8 dage
10-04-2023
fra 15.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til New York

Efterårsferie i New York

Oplev efterårsfarverne udfolde sig i Central Park og sug den unikke stemning til dig i storbyen New York. Du har fly og overnatninger inkluderet samt gratis cykel- og foodieture.
Læs mere
7 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 10.995,-
New York, USA

Påskerejse til New York

Foråret i New York er fantastisk. Varmen kommer i april måned, og du kan mærke, at byen er ved at vågne efter vinteren. Denne påskerejse har fly og overnatninger inkluderet i prisen samt cykeltur og foodie tour. Derudover er der god tid til at udforske New York på egen hånd og nyde stemningen i den ikoniske storby.
Læs mere
7 dage
03-04-2023
fra 13.995,-
Amish, USA

I Amish-folkets fodspor

Kombiner din storbyferie til New York med et kort ophold i Amish Country. Her oplever du at komme mange år tilbage i tiden og ser hvordan man også kan leve livet på en spændende og anderledes måde uden mange moderne bekvemmeligheder.
Læs mere
3 dage
APRIL - OKTOBER
fra 1.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top