KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
I den sydligste stat på det amerikanske fastland findes nogle af USA’s smukkeste strande, alligatorer og wildlife i det enorme sumpområde Everglades, farverige og festlige Miami samt nogle af verdens bedste forlystelsesparker i Orlando. Florida er bare fantastisk og har noget at byde på for alle rejsende, store som små.

Viser 4 oplevelser

Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA

Med familien på eventyr i Florida

Tag afsted med hele familien på en uforglemmelig rejse til Floridas eventyrlige forlystelsesparker, stemningsfyldte byer, vilde dyr og smukke strande. For at gøre turen så behagelig og fleksibel som muligt, har I lejebil under hele opholdet og så har vi booket alle overnatningerne for jer.
Læs mere
10 dage
DECEMBER - MAJ
fra 11.295,-
fra 4.795,-
Crystal River, USA

Det bedste af Florida

Tag på den ultimative kør-selv-tur i Florida. Her får du fantastiske dyreoplevelser, fede storbyer, de bedste overnatningssteder, smukke strande og masser af forlystelsesparker.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - MAJ
fra 15.495,-
fra 5.495,-
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen

Tre-generationersrejse i Florida

Tag afsted hele familien til Floridas smukke strande og fantastiske forlystelsesparker. I har to biler til rådighed, så I nemt kan tage på opdagelse. I Orlando bor i egen poolvilla med 5 soveværelser og ved Fort Myers bor I i to 2-værelses lejligheder ned til vandet.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 10.795,-
fra 9.995,-
USA's østkyst fra New York til Miami

USA's østkyst fra New York til Miami

Kontrasterne er mange på denne kør-selv-rejse ned langs USA’s østkyst, fra storbyen New York til Miami. Ruten går bl.a. via historiske Philadelphia og Williamsburg, hovedstaden Washington, verdens største marinebase i Norfolk, strandene ved Hilton Head Island, charmerende Charleston og Orlando.
Læs mere
19 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 22.195,-
fra 7.395,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Florida

Få info og fakta om Florida lige her!

Oplevelsesrige rejser til Florida for alle aldre

Solskinsstaten Florida i det sydlige USA er en oplagt rejsedestination for eventyrere i alle aldre på grund af sin mangfoldighed og naturlige skønhed. Med sine utallige strande, lange palmerækker, frodige nationalparker, magiske forlystelsesparker og spændende dyreliv er Florida et paradis for alle og enhver, både unge og ældre eventyrer såvel som børnefamilier. Uanset indholdet for rejsen kan du med Jysk Rejsebureaus rejser til Florida nemt skræddersy din ferie til dine ønsker og behov. Få et uforpligtende rejsetilbud på din Florida-rejse, eller book et gratis rejsemøde i dag.


Lej en cykel og udforsk Miami

Oplev Miamis magiske atmosfære på din rejse til Florida

Ingen rejse til Florida er komplet uden et ophold i Miami. Byens unikke atmosfære kan bedst beskrives som en blanding af glamour, farver og tropisk charme. Miami er en by fyldt med liv og energi, og det er svært ikke at lade sig rive med. South Beach fortryller med glamourøse strande og livlige strandpromenade, mens Art Deco Historic District farver gadebilledet med sine mange smukt bevarede bygninger i art deco-stil. Ligeledes sætter Wynwood Walls kulør på omgivelserne med sin udstilling af farverigt street art. Tæt på Miami by finder du også Coral Gables, der skiller sig ud med sine elegante middelhavsinspirerede bygninger, fine spisesteder og kunstgallerier.

Art Deco, Miami, Florida

Gå på opdagelse i Floridas charmerende byer

Florida byder på mange andre interessante og billedskønne byer udover Miami. Key West, der ligger helt ude på Floridas spids, er berømt for sin afslappede atmosfære og caribiske omgivelser. Duval Street er hjertet af byen og byder på livlige barer, restauranter og butikker. Oplev også Ernest Hemingway Home and Museum, der giver et unikt indblik i den berømte forfatters liv. St. Augustine er Floridas ældste by, hvilket understreges af de smukke historiske gader og Castillo de San Marcos, en imponerende fæstning fra 1700-tallet. Søger du i stedet smukke strande og en luksuriøs atmosfære på din rejse til Florida, er Naples den oplagte destination.


Hemingways hus, Key West, USA

Oplev alt fra Harry Potter og Disney til NASA i Orlando

Orlando er en ideel destination for familierejsen og enhver, der er vild med enten film, Disney eller astronauter. Det er blandt andet her, du finder Universal Studios Florida, der er kendt for sine sjove forlystelser, fortryllende filmiske verden, shows og meget andet. For alle elskere af Disney-universet er Walt Disney World Resort et sandt paradis, bestående af eventyrlige tema-, forlystelses- og vandparker. Er du mere fascineret af rumfart, bør du ikke gå glip af Kennedy Space Center, der er hovedsæde for NASA og centrum for USA’s rumfartsmissioner. Her kan du blive klogere på rumfartens verden, se rigtige rumfartøjer, besøge Hall of Fame dedikeret til amerikanske astronauter gennem historien samt deltage i interaktive oplevelser.

Disneyland i Orlando, USA

Udforsk Everglades og andre frodige naturområder på din rejse til Florida

Besøg Floridas frodige vådområde i Everglades som står i skingrende kontrast til de flotte sandstrande med sit helt enestående økosystem med berømte beboer såsom alligatoren og den truede floridapanter, forskellige eksotiske dyrearter og en varierende natur bestående af blandt andet mangroveskove, sumpområder, regnskov og øde sletter. En anden fascinerende naturoplevelse finder du i Ocala National Forest, der består af blandt andet majestætiske egetræer, høje fyrretræer, krystalklare søer der flot spejler himlen, og ikke mindst gode vandrestier, som inviterer til at udforske skovens dybder.Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA
faq

Hvad skal man se i Florida?

Florida byder på en bred vifte af seværdigheder, herunder Walt Disney World og Universal Studios i Orlando, de smukke strande i Miami og Key West, Everglades National Park, Kennedy Space Center ved Cape Canaveral og meget mere.

Kan jeg rejse til USA?

USA er åben for danske rejsende. Der kræves en gyldig ESTA-godkendelse.

Hvor ligger Florida?

Den amerikanske stat Florida ligger helt nede i det sydøstlige hjørne og har kyst ud til Atlanterhavet samt Den Mexicanske Golf.

Hvilke er de største byer i Florida?

Det er Jacksonville og Miami. Jacksonville ligger i den nordlige del af Florida, mens Miami ligger i den sydlige del. Begge byer ligger ud til havet.

Indret din rejse til Florida, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne USA-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Florida for dig.


Til top