Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 2 timer
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter fra San Francisco og fortsætter ned ad Highway 1 til Los Angeles. Herefter forlader vi Californien for en stund og kører igennem staterne Arizona, Utah og Nevada, før turen igen ender hvor den begyndte, i smukke San Francisco.
Vi besøger undervejs de storslåede Nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion og Yosemite. Vi fortæller om smukke ruter og giver tips og tricks til måder at opleve parkerne på.
Vi kommer også en tur ned ad The Strip i Las Vegas, Hollywood Walk of Fame i Los Angeles og ud på Alcatraz øen i San Francisco. Rejsen bliver således det bedste fra to verdener, hvor storbyens larm står i skarp kontrast til nationalparkernes ro.

Vi vil denne aften dele ud af vores rejseerfaring og give gode råd til, hvordan vi sammen bedst planlægger din rejse, så du undgår at bruge unødig tid på logistikken, når du er afsted. Vi har selvfølgelig også en masse ideer og forslag til hvad du kan opleve i dette fantastiske land.

Vi ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration

Med venlig hilsen
Michael Laursen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 13-09-2022 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 25-10-2022 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 22-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top