Ca. 1 time
Christopher Levy
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vores Backpacker Adventure grupperejser er for alle mellem 18-30 år.
Vi har mange forskellige rejser, der går til alle dele af verden. Nogle ture har særligt fokus på natur og adventure, mens andre har flere kulturelle oplevelser eller masser af tid til afslapning med gruppen. Se alle Backpacker Adventure grupperejserne her.

På dette webinar vil jeg komme omkring en masse informationer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, om Backpacker Adventure konceptet er noget for dig. Derudover gennemgår jeg nogle udvalgte ture, viser billeder og svarer på dine spørgsmål.

Jeg ser frem til at inspirere dig til dit kommende rejseeventyr.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-06-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Christopher Levy

Christopher Levy

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top