1,5 time
Jan Marshall og Maiken Tillgaard
Se alle datoer
Gratis foredrag
Du kommer denne aften til at høre om vores spændende højskolekoncept i henholdsvis Filippinerne og Indonesien.

Til webinaret kommer vi omkring hvad du kan forvente af et højskoleophold hos Jysk Rejsebureau, vores værdier, undervisning og forskellige valgfag.

Vi vil gennemgå programmerne for de to ture og vise en masse billeder af de mange fede ting du kan opleve under dit ophold.

I løbet af webinaret får du en masse information, som vi håber kan hjælpe dig med at afdække om et højskoleophold hos Jysk Rejsebureau kunne være noget for dig.

Vi glæder os til at fortælle om denne fantastiske kombination af højskole og rejse.

Med venlig hilsen
Jan Marshall og Maiken Tillgaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top