Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du til kultur, aktiv ferie og adventure, store naturopleveler, afslapning, yoga eller måske en kombination af det hele? Så er Sri Lanka den perfekte destination, der rummer det hele.

Sri Lankas dyreliv er noget helt særligt, og du kan bl.a. besøge smukke nationalparker med elefanter. Landet byder også på spændende historie, storslået natur og skønne strande. Sri Lanka har hele otte UNESCO world heritage sites, som alle er værd at besøge, heriblandt Dambulla Cave Temple og Sigirya/Lion Rock.

Sri Lanka er den perfekte rejsedestination, der passer til både backpackeren, kæresteparret og børnefamilien.

Aftenens webinar har primært fokus på Sri Lankas highlights og oplevelser, men vi slutter af med at snakke om den oplagte mulighed for at kombinere en rejse til Sri Lanka med det smukke ø-rige Maldiverne. Her skal du høre om, hvad Maldiverne har at byde på - både for budgetrejsende og for dem der foretrækker det mere luksuriøse. Maldiverne er et vaske ægte ø-paradis, der danner gode rammer for en badeferie, hvor du kan udforske livet under vandet.

Jeg glæder mig til at inspirere jer til spændende oplevelser i Sri Lanka og Maldiverne.

Med venlig hilsen
Simon Solbæk / Jacob Hilstrøm

(Det vil være enten Simon eller Jacob der afholder webinaret.)

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 06-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Simon Solbæk Nielsen

Simon Solbæk Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top