Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Den første destination i aften bliver Java. Java byder på nogle af Indonesiens vildeste templer samt spændende natur, heriblandt nogle oplevelsesrige treks til Mount Bromo og Ijen Crater.

Herefter går turen videre til den skønne ø, Bali. På Bali skal vi forbi Ubud som byder på frodige risterraser, kunstgallerier langs de tætte gader og behagelige spa og massage oplevelser. Et kort besøg ved surferbyerne Canggu og Kuta, hvor du vil opleve byernes unge stemning, Balis bedste surferbølger og et hav af smagfulde oplevelser, heriblandt Danish Rye, velkendt som smørrebrød.

Fra Bali skal vi nu sejle til de omkringliggende øer, Nusa Penida, Nusa Lembongan og Gili-øerne. Øerne forbindes bedst med hvide strande og gode dykker- og snorkleomgivelser. De fleste aftener kan tit nydes med bare fødder i det varme sand med udsigt til en gylden solnedgang.

Kombineret med en afslappende og imødekommende befolkning, er disse skønne omgivelser perfekte for din næste rejse. Indonesien venter kun på at give dig de bedste oplevelser og mest uforglemmelige minder!

Jeg håber på at se dig til mit foredrag.

Med venlig hilsen
Emil Bøjsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Emil Bøjsen, rejsekonsulent i Odense

Emil Bøjsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top