Søg
Søg
Rusland

Grupperejser til Rusland

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Rusland. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Rusland kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Rusland nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
1 resultat
Aktive rundrejser med dansk rejseleder
fra: 31.995,-
En af de stille stunder ombord på toget

Den Transmongolske Jernbane

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau på aktivt eventyr ad den transmongolske jernbane. Det bliver 26 dage spækket med eventyr og enorme kontraster. Oplev fantastiske Moskva, sejl kajak og cykel mountainbike ved Lake Bajkal, bo med nomaderne i Gobi-ørkenen og trek langs den Kinesiske Mur udenfor Beijing.

Varighed: 26 dage

1 resultat
Backpacker Adventure
fra: 25.995,-
Med tog ud i verden...

Den Transmongolske Jernbane

Backpacker gruppetur inkl. fly, tog, udvalgte overnatninger og oplevelser. Tag med på den legendariske Transmongolske Jernbane fra Moskva, Rusland via Mongoliet til Beijing, Kina.

Varighed: 27 dage

2 resultater
Studierejser og skolegrupper
Studietur
fra: 2.940,-
Metrostation, Moskva

Rusland - Moskva

Moskva er Europas største by med over 12 millioner indbyggere – en by med masser af puls, og som altid er i forandring og en konstant søgen efter fornyelse, men med tanke på at bibeholde historien der har gjort Rusland til den store magt den nu engang er. Moskvas lyst til at ændre på tiden efter kommunismens fald mærkes tydeligt når man som turist besøger byen. Gamle farverige bygningsværker står side om side med eksklusive og moderne designerbutikker.

Varighed: 5 dage

Firmarejse
fra: 4.450,-
Sankt Petersborg

Rusland - Sankt Petersborg

På jeres firma- og forretningsrejse til Sankt Petersborg har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Sankt Petersborg som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Sankt Petersborg, der har lidt mere kant, end sædvanligt.

Varighed: 5 dage

Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Find os på: