14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
FRA 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Jeres eventyr begynder i Málaga og slutter ved solkysten Costa del Sol, hvor I begge steder kan kombinere by og strand. Undervejs har vi sørget for overnatninger på komfortable hoteller af høj standard i Málaga, Ronda, Cádiz, Sevilla og Costa del Sol samt en tur i Doñana nationalpark og en bådtur på floden Guadalquivir, men hvad I derudover ønsker at opleve, er helt op til jer. I har flere dage i hver by og kan dermed tage det i et roligt tempo. På denne rejse er der tid til at nyde både destinationen og tiden med familien. I rejsen er der inkluderet billeje, hvor friheden til at gribe dagen er prioriteret samtidig med, at I er sikret Andalusiens must sees, så I ikke skal tænke på samtlige praktiske ting undervejs.

Málaga er som storby i Sydspanien en ideel destination for hele familien, og med sine 300 solskinsdage om året, er området et paradis. Ønsker I at skabe et unikt familieminde, skal I vandre en tur omkring fæstningen Alcazaba, der ikke kun giver ømme ben, men også en enestående udsigt over havet og byen. Rul vinduet ned og kør gennem bjerge og hyggelige landsbyer til Ronda, der med sin placering omkring 750 meter over havets overflade vil give jer naturoplevelser, I aldrig glemmer. Herefter fortsætter I på fire hjul til havnebyen Cádiz, der charmerer med storslåede pladser og pastelfarvede huse ved Atlanterhavet. Efter tre nætter i Cádiz kører I videre til Sevilla, hvor I på vejen har en inkluderet tur i vådområdet Doñana nationalpark. Sevilla skal I både opleve til fods på egen hånd og fra vandsiden på jeres inkluderede bådtur på floden Guadalquivir. I har to fulde dage i og omkring Sevilla, inden I spænder sikkerhedsselen og kører til jeres sidste destination; Costa del Sol. Solkysten har mange børnevenlige strande, som alle er forskellige. Er børnene ikke så meget til strand, kan I også besøge et af de mange vandlande, tivoli eller andre af familievenlige attraktioner.

Få information og fakta om Spanien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Spanien her

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at rejse i det sydlige Spanien er fra april til oktober, hvor det er varmest og mindst regnfuldt. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Málaga
I rejser fra Danmark og ankommer til Málaga lufthavn, hvor I henter jeres lejebil. Herefter går turen til jeres komfortable 4-stjernet hotel, hvor I kan bruge resten af dagen på at falde til. Det skønne hotel ligger nær det historiske centrum, hvilket giver jer rig mulighed for at se jer om i byen.
2. dag: Opdag Málagas historie, byliv og lækre strande
I dag er jeres første hele dag på rejsen, og I har hele dagen til at udforske Málaga i jeres eget tempo. Málaga er et perfekt sted at starte jeres eventyr i Spanien, da byen er tilpas stor til, at der er aktiviteter for hele familien. Er I til historiske oplevelser, kan I tage forbi en af Andalusiens største arabiske fæstninger, der i dag er et arkæologisk museum, og her er det også oplagt at gå på eventyr i de omkringliggende haver. Alcazaba ligger i forbindelse med Gibralfaro-slottet, hvor I kan nyde en enestående udsigt over byen, havnen og havet. For foden af Gibralfaro-slottet ligger det romerske teater og tyrefægtningsarenaen, som bestemt også er et besøg værd for personer i alle aldre. Dagen kan I også bruge på at slentre omkring i den gamle bydel, hvor der er fyldt med spændende butikker, caféer og dejlig feriestemning. Her kan I fortsætte ned mod havnen, hvor I finder en park med legepladser og skygge under de høje palmetræer - et oplagt sted til en frokost-picnic og en lille pause fra alle indtrykkene. Derfra er der ikke langt til havnen og strandene. Langs strandene går strandpromenaden La Farola, hvor I finder flere legepladser i sandet. Strandene er med fint sand og som oftest roligt, børnevenligt badevand. (M)
3. dag: Med egen bil fra Málaga til Ronda
Efter morgenmaden går turen med egen lejebil mod en af Spaniens ældste byer, Ronda. Køreturen på ca. 100km tager jer gennem bjergene med små landsbyer langs vejen, indtil I kommer til den lille by Ronda, som ligger omkring 750 meter over havets overflade. Igennem byen løber Guadalevín-floden, der opdeler byen i to med den stejle 120 meter dybe El Tajo-kløft i midten. Efter at have fundet til jeres hyggelige hotel, som er beliggende i centrum, kan I bruge resten af dagen på at gå omkring i byens gamle, kringlede gader; se på de charmerende, historiske huse og for at få kriller i maven og en imponerende udsigt over dalen og området, kan I gå forbi broen Puento Nuevos, der går over El Tajo-kløften. For en anderledes oplevelse, kan I bevæge jer ned i kløften, for at se Puento Nuevos nedefra. Er I til højder og vil se byen oppefra, kan I tage op i kirketårnet på kirken Santa Maria la Mayor. (M)
4. dag: Hvidkalkede huse og adrenalinsus ved Ronda
Dagen i dag er på egen hånd til at gøre præcis, hvad I ønsker. Brug noget mere tid på at se Ronda i jeres eget tempo, eller tag på dagstur med jeres lejebil til en af de nærliggende seværdigheder. I kan blandt andet besøge en eller flere af de hvide landsbyer (Pueblos Blancos), som ligger tæt på Ronda. Det kunne være Grazalema, Zahara de la Sierra eller Setenil de las Bodegas. Vil I have adrenalinsus, sved på panden og en anderledes, vild bjergoplevelse, kan I tage til Caminito del Rey. Her går I langs stejle bjergvægge på smalle hængebroer over kløfter, floder og dale. Det er en fysisk krævende aktivitet for større børn og voksne, hvor I vil få minder med hjem, som I sent vil glemme. (M)
5. dag: Fra bjergbyen Ronda til kystbyen Cádiz
Omkring 2 timers kørsel fra Ronda ligger den historiske kystby Cádiz. Efter I har fået morgenmad og er tjekket ud fra jeres hotel, starter I køreturen mod Cádiz. Undervejs på turen kan I gøre stop ved Zahara eller El Bosque for at komme til naturparken Sierra de Grazalema. Her finder I fantastisk natur med bjerge, skove, søer, floder og kløfter. I kan cykle, ro kajak eller finde vandreskoene frem og tage på opdagelse i naturen, mens I leder efter dyr, eller måske bevæge jer ind i Andalusiens største grottesystem, mens flagermusene flyver over jeres hoveder. I har de næste par dage i Cádiz til at bade ved stranden, se nærmere på byen eller tage til nogle af de omkringliggende attraktioner. I Cádiz bor I på behageligt 4-stjernet hotel, som ligger på 'den gyldne mil' lige ned til La Victoria-stranden. Den taktiske placering giver jer fri adgang til både strand og Cádiz by. (M)
6-7. dag: Oplevelser i og omkring Cádiz
I har to hele dage i og omkring Europas ældste by Cádiz. Byen har rigtig fine strande, hvor I nemt kan pakke spand og skovl ud for en dag og nyde den spanske sol. Vil I prøve flere forskellige strande, mens I er i Cádiz, kan byerne El Puerto de Santa María, Sanlucar de Barrameda eller Conil anbefales. Det er små byer med hvidkalkede huse, fint marinemiljø og dejlige strande. Cádiz har desuden mange historiske steder og bygninger at imponere med. Besøg f.eks. de storslåede pladser foran domkirken og San Juan de Dios, samt den gamle bydel Pópulo, hvor I alle tre steder kan slentre omkring i ro og mag eller slappe af på en cafe med den spanske snack, churros. Der er også mulighed for at tage på en guidet cykeltur rundt i Cádiz med forskellige temaer. Prøv f.eks. en tapas-cykeltur, der tager jer forbi de mest populære tapas-spisesteder eller en foto-cykeltur, der gør stop ved alle de smukke steder i byen. Vil I hellere selv leje cykler eller el-løbehjul er dette bestemt også en oplagt mulighed for at se byen i eget tempo. I kan komme tættere på andalusisk kultur med flamenco-undervisning, og her kan hele familien være med, når I får indblik i flamencoens basistrin. I kan også tage på en bådtur i bugten ved Cádiz, hvorfra I kan bade i havet, fiske eller slappe af på dækket. I kan også bruge en dag på at køre til nabobyen Jerez de la Frontera, sherryens hjemby. Byen indeholder en gammel arabisk midtby, hvor udtrykket kan minde om Mellemøsten. Her findes gamle kirker, det arkæologiske museum og Riquelme-paladset. Bymuren Alcázar de Jerez, der omkranser byen, indeholder moskeen, de arabiske bade og en smuk olivenhave med cisterner og springvand, der er i perfekt harmoni med det barokke palads Villavicencio, som er bygget på ruinerne af det oprindelige islamiske palads. (M)
8. dag: Fra Cádiz til Sevilla
I dag går turen videre fra strandbyen Cádiz til hovedstaden i Andalusien, Sevilla. Køreturen er normalt på ca. 1½ time, og tager jer fra kysten ind i landet. I kan forlænge køreturen med forskellige udsigtsstop eller ved at tage forbi en vingård og få et lille indblik i vinbøndernes hverdag og færdige produkter. Når I ankommer til Sevilla, har I de næste 3 nætter her inkluderet. Her skal I bo på endnu et dejligt 4-stjernet hotel, som har både udendørspool og en god placering. På to fulde dage i Sevilla kan I både nå at opleve byen, og samtidig tage på opdagelse i området omkring Sevilla. Byen opleves bedst på fod eller cykel, så når I bevæger jer rundt i byen, anbefales det at lade bilen stå. I kan tage på en rundtur rundt på tage- og tagterrasser i Sevilla for at se byen fra et helt andet perspektiv. En anden mulighed er at finpudse jeres Flamenco-kundskaber, eller se et fascinerende Flamenco-show. Besøg derudover Real Alcázar, der er bopæl for kongen ved besøg i Sevilla. Tag forbi katedralen, som er et af de vigtigste monumenter i spansk arkitektur og den største katedral i Spanien. Den er blevet erklæret et nationalt monument og er opført som verdensarv af UNESCO. På nuværende tidspunkt har I sikkert smagt mange forskellige slags tapas på jeres rejse, og i Sevilla kan I prøve kræfter med at lave jeres egen tapas på et tapas-kursus. I starter på det lokale marked for at købe ind til dagens retter, for derefter at tage i køkkenet med en professionel kok, der lærer jer om typisk spansk og andalusisk mad og tapas. Når maden er færdig, er det selvfølgelig på sin plads at smage på dagens arbejde. Har I ikke fået nok af vand og sol i Cádiz, kan I få en sjov dag for hele familien i vandland. Da Sevilla ligger inde i landet, og derfor ikke har adgang til havet, findes der flere vandland med pools og vandrutsjebaner i nærheden, mens I selvfølgelig også kan nyde poolen på hotellet. (M)
9-10. dag: Sumpområdet Doñana Nationalpark og bådtur på Guadalquivir-floden i Sevilla
Tæt ved Sevilla ligger Doñana National Park, hvor I har en tur i parken inkluderet i rejsen. Parken er et sumpområde, der ligger ved deltaet, hvor Guadalquivir-floden løber ud i Atlanterhavet. På grund af parkens strategiske placering mellem kontinenterne Europa og Afrika og dens nærhed til Gibraltarstrædet, er Doñanas store saltvandsområde en yngleplads såvel som et transitpunkt for tusinder af europæiske og afrikanske fugle. Turen igennem parken foregår i et 4-hjulstrukket køretøj, hvor I har rig mulighed for at lede efter de over 300 fuglearter, der kan opleves i parken – her kan f.eks. nævnes kejserørnen. I jeres rejse er der også inkluderet en bådtur på floden Guadalquivir, der går gennem byen. På denne sejltur vil I opleve Sevilla fra vandsiden og samtidig få en masse spændende information om byen, dens historie og de seværdigheder, I kan bruge resten af tiden i Sevilla på at opleve. Langs floden ligger blandt andet den frodige og offentlige park, Maria Luisa, der er omgivet af interessante bygninger som et kunstmuseum, et arkæologisk museum og den royale pavillion. Længere nede af floden ser I det gamle vagttårn og fængsel, Guldtårnet (Torre del Oro), fra år 1220, som er et af Sevillas ikoniske varetegn. (M)
11. dag: Fra storbyen Sevilla til Solkysten Costa del Sol
I dag går turen tilbage mod Málaga og Costa del Sol, hvor I har ca. 3 timers kørsel. I kan vælge at køre en lille omvej på en times tid forbi Córdoba og opleve byen, som har været hovedstad i Hispania Ulterior under det romerske imperium, og hovedstad i Umayyad-kalifatet. Gå en tur i det gamle kvarter og oplev et smukt netværk af gyder, pladser og hvidkalkede huse, som ligger omkring den store moske-katedral, der afspejler byens betydning i middelalderen. Córdoba er også synonymt med kunst, kultur og fritid takket være et utal af kulturelle begivenheder, der er organiseret her året rundt. Efter ankomst i Torremolinos tjekker I ind på et skønt hotel, som har intet mindre end 3 pools og en placering nær stranden Carihuela. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Middelhavet. (M)
12-13. dag: Strand og afslapning i Costa del Sol
Costa del Sol, eller Solkysten, ligger langs Spaniens sydkyst ud til Middelhavet. Der ligger mange ferieområder og byer langs kysten, heriblandt Málaga, som I nemt kan komme til med jeres billeje, hvis I vil opleve mere af byen, end I kunne nå på de første par dage af rejsen. Dagene ved Solkysten er oplagte til afslapning og strandtid. Der er mange børnevenlige strande langs kysten, og de er alle forskellige, så der er noget for enhver smag. I kan også besøge et af de mange vandlande, tivoli eller dyreparker, som findes på kysten. Tag f.eks. til den rolige by Fuengirola, hvor I kan tage på stranden eller til byens vandland Aquamijas. Har I ikke fået nok af oplevelser i Andalusien, byder Solkysten på en masse små fine byer, her kan nævnes Nerja, hvor I kan gå på opdagelse i det 5 km lange grottesystem, Setenil de las Bodegas, hvor husene er bygget direkte ind i bjergskråningerne eller bjergbyen Mijas, hvor I har god stemning og de klassiske hvide huse som trækplaster. (M)
14. dag: Afrejse fra Málaga og ankomst til Danmark
I dag går turen tilbage til Málaga lufthavn, hvor I afleverer jeres lejebil og flyver retur til Danmark. I lander i Danmark senere samme dag. (M)

Overnatninger

2 overnatninger i Málaga
2 overnatninger i Ronda
3 overnatninger i Cádiz
3 overnatninger i Sevilla
3 overnatninger i Costa del Sol

Alle overnatninger er på pæne og komfortable 4-stjernede og 3-stjernede hoteller i 4-personers værelse med eget bad. Der findes et bredt udvalg af hoteller i området, så hotelstandarden kan selvfølgelig tilpasses jeres behov, hvis I har andre ønsker.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur.

april - oktober

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Evt. vejkort
 • Evt. tabletter mod transportsyge
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Málaga t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Guidet rundtur i Doñana Nationalpark
 • Guidet sejltur i Sevilla
 • 14 dages billeje inkl. kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (i Spanien er det god skik at give drikkepenge)
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top