Tidspunkt for rejse

Vinter 2023
På den her tur møder vi stor gæstfrihed, storslået natur, mange dyr både i vand og på land samt helt nye kulturer. Jysk har sammensat meget forskellige aktiviteter, så der er noget for alle. Det fungerer rigtig godt at rejse sammen i en gruppe, og det giver stor tryghed at mange på egen alder har interesse for at møde nye mennesker og kulturer.

Maldiverne er et fantastisk paradis hvor man både bor på en meget lokal ø samt en turistet ø, hvor der ikke bliver kigget skævt selvom man viser skuldre og knæ. Vi var på masser af spændende bådture, hvor vi så mange flotte dyr og overskred en kæmpe grænse, nemlig at svømme med hajer. Dejlige sandstrande, lækkert solrigt vejr og ny kultur. Desuden rejser man sammen under hele opholdet på Maldiverne, og her kan man rigtig lære hinanden at kende.

Sri Lanka er en helt anden kultur som byder på et meget frodigt landskab. Her har vi besteget klipper, været på safari samt besøgt nogle lokale familier. Temperaturen er køligere men rejser man syd på til turistbyer som Galle og Hikkaduwa, er der solrigt og dejligt havvand. Her rejser vi alle 16 piger sammen og følges ad til forskellige oplevelser som teplantager, zipline og endnu flere nationalparker. Sri Lanka har meget at byde på, og er en fed rejsedestination for alle som vil opleve en masse.

Mange rejsehilsner fra os!
Til top