Søg
Søg
På cruise i Maldivernes ø-hav
Sri Lanka, Sigiriya
Sri Lanka, Jeep Safari Yala
Galle Fort, Sri Lanka
Sri Lanka, Surf Camp
Elefanter Sri Lanka
Sri Lanka
Helengeli Island Resort på Maldiverne
Helengeli Island Resort på Maldiverne
sejltur på Maldiverne
SPAR 1.000,-

Sri Lanka på egen hånd og Maldivernes øhav

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 17.495,-
Varighed: Op til 30 dage

Kombiner Sri Lankas duftende te-plantager med Maldivernes smukke øhav

Oplev Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Her kan man blandt andet udfordre sin sjæl med meditation og sin krop med dykning, rafting og cykling. På Maldives Dhoni krydstogt oplever du Malidivernes smukke ø-paradis, kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. Perfekt til afslapning og vandaktiviteter.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Maldiverne her

Sæson

Sri Lanka har et tropisk klima og den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka og Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Maldiverne - Dhoni Cruise

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Colombo, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Negombo, Sri Lanka
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Negombo, som ligger ca 35 km nord fra Colombo. Byen var engang en vigtig handelsby for portugisere og hollændere, men i dag er det ikke længere handel, der lokker gæster hertil, men de utrolig smukke strande. Her får du både lokalt byliv, hvor du oplever det ægte Sri Lanka, gode strande samt en masse udflugtsmuligheder.
Overnatning på turistklasse hotel. (M)

3. dag: Negombo
Sri Lanka er en farverig ø og har utrolig meget at byde på. Frodige bjerge dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke, hvide strande. Det vrimler med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Landets kultur og historie går mere end 2500 år tilbage i den srilankanske kultur, men er alligevel spil levende. Dans, musik og teater er tæt forbundne, og mange ældgamle danse og ritualer praktiseres stadig af de livsglade srilankanere.
Overnatning på turistklasse hotel. (M)

4.-12. dag: Sri Lanka på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Sri Lanka.
Et bud på seværdigheder kunne være i hele Sri Lanka:
 • Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet

 • Besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter lang Buddha statue.

 • Tag på en tog tur til den charmerende by Nuwara Eliya med bygninger fra kolonitiden og smukke omgivelser.

 • Oplev elefanter, bøfler og, hvis du er heldig, den vilde leopard i evt. Udawalawe Nationala Park, Yala Nationala Park eller Sinharaja Rain Forest
 • Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer eks.Kalutara, Bentota, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn ayurveda massager samt dykkerture.


13. dag: Fra Sri Lanka til Male
Efter en spændende rejse i Sri Lanka går turen til Maldiverne. Du tager selv en taxi til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår.
Overnatning på turistklasse hotel i Male

14.dag: Male - Gennem Vaadhoo kanalen
En lokal repræsentant sørger for at du kommer frem til båden, der ligger klar. Når alle har fundet sig til rette i kahytterne, begynder eventyret, der starter med en sejltur igennem Vaadhoo kanalen. (M,F,A)

15. dag: Den idylliske ubeboede ø Ambaraa
Efter en stille og rolig start på morgenen, fortsætter du mod det sydligeste punkt af Male øgruppen, hvor du sejler videre mod Felidhoo. På denne strækning får mulighed for at opleve lokale fiskere. (M,F,A)

16. dag: Fenboa Finolhu og Meemu ø-gruppen
I dag fortsætter turen længere sydpå, hvor du bl.a. passerer Meemu øgruppen, som består af 34 øer, hvoraf 25 er ubeboet. Sidst på dagen ankommer du til Fenboa Finolhu, som ligeledes er en smuk ubeboet ø, og her står snorkling og afslapning på stranden på menuen. (M,F,A)

17. dag: Snorkling omkring Dhlggaru
Efter morgenmaden går turen østpå mod den beboede ø Dhiggaru. Øen er kendt for dens smukke snorkelområder, og der er sat masser af tid af til at udforske verden under vandet. Senere på dagen besøger en lokal landsby, hvor kun ganske få turister sætter deres ben. Du får muligheden for at stifte bekendtskab med landsbyens beboere, og hvis du er heldig, vil de lokale også invitere på en aftenforestilling, hvor de spiller på deres traditionelle trommer, som er rammen for hele ørigets folkemusik. (M,F,A)

18. dag: Felidhoo ø-gruppen
I dag sejler du tilbage mod Felidhoo øgruppen. Du vil opdage, at selvom mange af landsbyerne på øerne ligner hinanden, lever befolkningen på mange forskellige måder. (M,F,A)

19. dag: Emboodhoo finolhu ø-gruppen
Denne dag bliver den længste sejldag, da båden skal hele vejen tilbage til Male øgruppen, som ligger længst mod nord. I løbet af dagen får du mulighed for at hoppe i det krystalkare vand og nyde en forfriskende dukkert. Dagen ender ved øen Emboodhoo Finolhu, hvor du overnatter. (M,F,A)

20. dag: Tilbage til Male/Afrejse fra Male
I dag er den sidste dag ombord på båden og turen går nu retur til Male. Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du slappe af, gå en tur i byen eller måske ordne det sidste shopping. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår. (M)

21. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet


Overnatning:
2 overnatninger på turistklasse hotel i Negombo, Sri Lanka
1 overnatning på turistklasse hotel på Hulhumale, Maldiverne

6 overnatninger i mindre kahyt. Du vil komme til at dele kahyt med din rejsepartner eller en af samme køn, hvis du rejser alene. Det er ikke muligt at få en enkeltmandskahyt på denne tur.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Sri Lanka. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Bådturen på Maldiverne har en minimumsalder på 12 år.

Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Sri Lanka og Maldiverne

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Afrejsedatoer

Bådturen på Maldiverne afgår 1-2 gange om ugen i højsæsonen (vinterhalvåret). Da cruiset er meget efterspurgt, og der er et begrænset antal pladser, anbefaler vi, du booker det i rigtig god tid.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 17.495,-

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejse tidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

På Sri Lanka rejser du på egen hånd, mens du på Maldiverne cruiset er en del af en gruppe på 5-8 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Colombo - Male - Danmark
 • Ankomstpakke i Sri Lanka (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på turistklasse hotel i Negombo inkl. morgenmad)
 • 1 nat i Male inkl. morgenmad
 • Maldives Dhoni Cruise inkl. engelsktalende guide og alle måltider

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikringer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge og øvrige udgifter
 • Udgifter til forplejning og overnatninger ikke nævnt i programbeskrivelsen
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 4.905,-
Surfing på Sri Lanka

Sri Lanka Surf Camp

Surf, sol og sjov! Lær at surfe på denne Surf Camp i Sri Lanka.

Varighed: 8 dage

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: