5 dage
Med tog
Fra 1.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen til Amsterdam foregår med tog og kan foretages på ca. 11 timer. Ved ankomst indlogeres I på Stayokay Vondelpark Amsterdam, som har stort fokus på at gøre hostelovernatninger mere bæredygtige. Stayokay arbejder fx målrettet med at minimere brugen af engangsplastic, at undgå madspild i deres restaurant og på at deres brug af grøn energi. De siger selv, at målet er at blive Hollands mest bæredygtige hostelkæde - og det er lykkedes dem at blive certificeret gennem EU's Ecolabel for turisme. Hostellet ligget lige ved en af Amsterdams grønne åndehuller, den hyggelige Vondelpark. Herfra har I masser af muligheder for både at lave aktiviteter i byens mere lokale og grønne oaser - eller til at tage den korte tur ind til byens centrum, hvor de mere klassiske seværdigheder venter jer.

En bæredygtig studierejse kan involvere en guidet gåtur rundt i byen, I kan leje vandcykler og selv padle jer gennem byens smukke kanaler og I kan spise frokost på den hippe ’Vegan Junk Food Bar’. Besøger I Amsterdam mellem marts og maj, kan det anbefales at tage en tur uden for byen for at besøge Keukenhof Park. Her sørger parkens mere end 7 millioner blomsterløg for at farve foråret i alle verdens farver.

Men Amsterdams mere klassiske attraktioner må også besøges! Med et besøg ved Anne Franks hus får I virkelig historien ind under huden. Her lærer I om den grusomme jødeforfølgelse under 2. verdenskrig, og historien bliver gribende og bevægende gennem fortællingerne i Anne Franks velkendte dagbog. Mindre mørk historie kan opleves på Van Loon-museet, der ligger i et fint gammelt kanalhus. Her lærer I om den velhavende Van Loon-familie og får et indblik i Amsterdam i det 19. århundrede. For voksne studieture kan det også anbefales at besøge det interaktive House of Bols, hvor I lærer om Bols’ likører og verdens første gin.

Muligt tilkøb – På cykel gennem Amsterdam - fra 235 kr./person
Amsterdam ses bedst på to hjul. Hvorfor ikke hoppe med på den lokale - og grønne - transportform med en guidet cykeltur i Amsterdam. På halvanden time tager en kyndig guide jer med til nogle af byens største seværdigheder. I vil blandt andet besøge Vondelpark, Museumspladsen, Rembrandts Plads, Anne Franks Hus, China Town og Kongeslottet.
En byskat på 1,50 EUR/person skal betales lokalt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelige med transport og overnatninger, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Amstedam, 5 dage/4 nætter
  • Tog Danmark - Amsterdam t/r
  • Overnatninger på dorm-værelser på Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Prøv at tage en tur ud af Amsterdam på cykel. Cykel f.eks. ud langs floden Amstel til den lille by Ouderkerk, hvor I på vejen kommer forbi husbåde og parker, og halvvejs på turen kan I se Ajax Amsterdams stadion mod øst. Eller tag en af de gratis både bag banegården (den som går direkte over til den anden side til filmhuset Eye) og cykel ud til Nieuwendammerdijk, som ligger i Amsterdam Nord.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top