5 dage
Med tog og fly
Fra 4.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fra Danmark går rejsen med højhastighedstog gennem Tyskland, hvor I virkelig mærker suset af at bevæge jer gennem Europa. Tiden fordrives nemt med et spil kort i kupeen, en bid mad i togets cafeteria eller ved bare at iagttage landskabet gennem togets vinduer. I ankommer hen på eftermiddagen til München, hvorfra I stiger på nattoget, der triller jer det sidste stykke forbi Alperne og ned gennem Italien. I ankommer veludhvilet til Rom, hvor I får serveret lidt morgenmad, inden I er klar til at gå på opdagelse i Italiens hovedstad.

I Rom står attraktionerne i kø. I mærker et sus af historie, når I besøger Forum Romanum og Colosseum. I det centrale Rom skal I sidde på den Spanske Trappe og kaste en mønt i Trevi-fontænen. I Vatikanstaten bliver I betaget af Peterskirken og de overvældende vatikanske museer. Til mange af attraktionerne er det en fordel at have forudbestilt billetter eller en dygtig guide – alt sammen noget, jeres rejsekonsulent kan være behjælpelig med.

Rom er ikke kun museer og historie. I bor på Rome Scout Center, der går op i at give jer et bæredygtigt og behageligt ophold i byen. Vandrehjemmets aircondition og varmeanlæg kører på strøm fra egne solceller, værelserne er indrettet i genbrugs- og kvalitetsmaterialer, og engangsplastik er fjernet fra værelserne og morgenmadsrestauranten. Rome Scout Center ligger i bydelen Nomentano, som også huser Roms universitet; det er derfor en ungdommelig bydel med masser af liv. I skal også huske at besøge bydelen, Trastevere, der på lune sommeraftenener har en fantastisk stemning i gaderne og desuden gemmer på nogle af byens bedste spisesteder.

Med et bæredygtigt fokus, gemmer Rom også på masser af spændende oplevelser. I kan besøge ’Hunting Pollution’, der er Europas største vægmaleri med fokus på forurening. Billedet er malet med en særlig maling, der mindsker byens forurening svarende til at plante 30 træer! På madmarkedet, Testaccio, finder I boder, der har været familiedrevne gennem generationer. Her bærer sælgerne en særlig italiensk stolthed over de lokale råvarer høje kvalitet. Når sulten skal stilles, anbefaler Rejsebureau Trattoria de gli Amici, der både laver god mad og hjælper med at skabe jobs for italienere, der lever med et handicap.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med transport og overnatninger, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

En tur i katakomberne er næsten et must, når man er i Rom. Vi kan hjælpe med billetterne. Eller hvad med at overvære en fodboldkamp på ægte italiensk maner? Faktisk er det også muligt at komme i audiens hos paven – eller besøge en vingård og lære mere om vinproduktion.

Prisen er inklusiv

  • Rom 5 dage/4 nætter
  • Tog Danmark - Rom inkl. sovekupé fra München til Rom
  • Fly Rom - Danmark inkl. CO2-kompensation
  • Overnatning på dormværelser på Rome Scout Center inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Til top