2 dage
Ekskl. fly
Fra 1.050,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur lærer du hemmelighederne i det nord Thailandske køkken, når du på "jord til bord" måden tilbereder et måltid med de bedste lokale ingredienser.
Du får indblik i hvordan landbruget drives og afgrøderne dyrkes. Du får mulighed for at opleve en urtesauna og du er med til at lave offermåltider og gaver til munke - altsammen aktiviteter som er en del af de lokales dagligdag.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året, men i regnsæsonen fra juni til oktober kan der forekomme hyppige, kraftige regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Fra Chiang Rai til Ahsa farmstay
Du hentes i Chiang Rai lufthavn eller på dit hotel og kører til Ahsa Farmstay. Farmen ligger på en 32 hektar stor ejendom ved foden af Doi Mae Salong. Her får du indblik i det lokale thailandske landmandsliv. Ved ankomsten møder du værtsfamilien og får en introduktion til de landlige oplevelser, du kan deltage i under dit ophold. En lækker hjemmelavet traditionel frokost vil blive serveret i det store spiseområde. Med maverne fulde kan du vælge at deltage i flere aktiviteter. Disse kan for eksempel være en introduktion til risplantning, drift af gummiplantager, dyrkning af eksotiske frugthaver eller indblik i dyreopdræt som bøfler og andre husdyr som gæs og ænder. Du kan også prøve en tur i sauna på traditionel Ahsa vis, hvor en rattankurv placeres over en stol, mens urtedampe fylder det lukkede område. En favoritaktivitet er at samle friske økologiske ingredienser fra gården til Lanna madlavningsklassen. Ved hjælp af lokale ingredienser og bambus lærer du om forskellige krydderier, urter og madlavningsteknikker, der vil være både lærerige og inspirerende. Efter middagen kan du også prøve kræfter med at lave en thailandsk dessert. Overnatning på Ahsa Farmstay, Chiang Rai. (F,A)
2. dag: Morgenbesøg hos munkene med offergaver
Efter morgenmaden på dit farmstay er der afgang til det lokale tempel med offermåltider. Dette morgen ritual kaldes "Dak Bat" på thai, og skaber en åndelig forbindelse mellem de almindelige mennesker, der kommer med mad, og munkene, der giver den åndelige vejledning. Tilbage på Ahsa Farm er der tid til lidt afslapning, inden det er tid at tjekke ud og tage tilbage mod Chiang Rai. (M)

Overnatninger

1 overnatning på Ahsa farmstay

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

  • Komfortable sko/sandaler
  • Myggebalsam
  • Solbriller og solcreme
  • Kameraudstyr
  • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

  • Overnatning ifgl. program
  • Måltider som nævnt
  • 1 engelsktalende guide og transfer som nævnt i programmet

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top