KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
1 dag
Ekskl. fly
Fra 1.980,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Udforsk området udenfor Chiang Mai off the beaten track i tuk tuk. Turen er en fantastisk oplevelse, der vil tage dig til en smuk dal udenfor Chiang Mai, forbi små landsbyer og autentiske templer. Du får vakt smagsløgene på en lokal restaurant med lækre frokostretter og kan slappe af på en kort tur på bambus raft ned ad floden.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Chiang Mai kan besøges året rundt, men vi anbefaler denne tur primært fra november til marts, hvor der er mest tørt og temperaturen ikke er for høj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Tuk tuk træning og besøg i tempel
Du bliver hentet ved 09.30 tiden i lobbyen af dit hotel og kørt til tuk tuk træningsområdet i Mae Wang. Efter træningen og når du er tryg ved Tuk Tuk'en kører du ud til små landsbyer ad små veje, får en lækker frokost og kan nyde lidt afslapning på en raft ned ad floden. Sidst på dagen er du tilbage i Chiang Mai.(F)

Bemærkninger

Turen er ikke velegnet til børn under 7 år. Børn mellem 7 og 17 år skal altid ledsages af en voksen.

Vi kan også arrangere tuk tuk turer af længere varighed f.eks. en tur, hvor du starter i Chiang Mai og slutter i Pai. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Det er en betingelse, at du har kørekort til manuelt gear og har et internationalt kørekort med.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen starter hver dag

Gruppestørrelse

Der er op til 15 deltagere på turen udover dig. Der er plads til 3 personer i hver tuk tuk.

November- april

Pakkeliste

  • Husk internationalt kørekort

Prisen er inklusiv

  • Transport i van t/r Chiang Mai
  • Tuk Tuk introduktion og kørsel
  • Frokost

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top