5 dage
Ekskl. fly
Fra 7.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev Nordthailands smukke bjerglandskab på to hjul. Du cykler omkring 200 km gennem landsbyer, over bjerge og forbi betagende rismarker, hvor du vil møde lokalbefolkningen og bjergstammerne, der bor i området. I Chiang Rai kan du opleve det smukke hvide tempel.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her.
Få information og fakta om Thailand her.

Bedste rejseperiode

Chiang Mai og Chiang Rai kan besøges året rundt, men vi anbefaler primært denne tur fra november til marts, hvor der er forholdsvist tørt og temperaturen ikke er for høj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: På cykel til Mae Rim
Få en solid morgenmad, inden cykelturen begynder. Forlad travlheden i Chiang Mai-byen og tag ud på landet ved Mae Jo. Kør gennem betagende naturskønne områder langs Ping-floden. Oplev grønne rismarker, mens du cykler i afslappet tempo gennem charmerende landsbyer. Gør stop ved travle lokale markeder og nyd den charmerende lokale kultur i det nordlige Thailand. Du ankommer til Hmong Hilltribe Lodge sent på eftermiddagen. Efter du har frisket dig lidt op, kan du nyde en lækker middag med lokale specialiteter, mens du ser en traditionel danseceremoni - en oplevelse, der helt sikkert vil blive husket! Overnatning på Hmong Lodge der ligger i den maleriske dal i Suthep-Pui bjergkæden. Resortet er et bjerglandsby-resort, der tilbyder gæster en unik mulighed for at opleve den traditionelle Hmong-kultur midt i forbløffende naturomgivelser. Cykeldistance ca. 70 km i let terræn (F,A)
2. dag: Videre til Mae Taeng:
Efter morgenmaden begynder du den korte trekkingtur gennem tæt, uberørt jungle og når Mae Khi Village, en traditionel Hmong-landsby. Her møder du de venlige Hmong-folk og oplever deres fredelige livsstil. Senere cykler du gennem Nong Hoi-bjergkæden. Dagens cykeltur fører dig gennem lokale landsbyer med traditionelle thailandske hjem på vejen til Mae Rim. Der er indlagt flere hvilepauser undervejs for at udforske flere templer, møde munke og lokale landsbyboere samt lære om traditionel thailandsk kultur og skikke. Der er frokoststop på en lokal restaurant, inden du fortsætter på den sidste del af dagens cykeltur. Du besøger de smukke vandfald Bua Thong i Sri Lanna National Park for at få en forfriskende pause på vejen. Sidst på dagen tjekker du ind på hotellet og får et velfortjent hvil i Mae Taeng. Hotellet Baan Rai Lanna Resort ligger ideelt placeret i en uberørt dal nær den charmerende landsby, Baan Rai, i det nordlige Thailand. Denne stille og frodige beliggendehed i junglen gør hotellet til det perfekte sted at genoplade, trække sig tilbage og fokusere på at pleje sig selv. Cykeldistance ca. 70 km i let terræn (M,F)
3. dag: Via Chiang Dao grotterne til Fang
Efter morgenmaden forlader du Mae Taeng og kører over de høje bjerge i Chiang Dao, før du begynder dagens cykeltur. Første stop på dagen er de fantastiske Chiang Dao-grotter. Brug lidt tid på at udforske disse naturlige vidundere, inden du efter en hurtig snack fortsætter til den charmerende by Fang. Størstedelen af dagens cykeltur går over blide bakker på asfaltveje, inden du kører til overnatningsstedet for natten. Efter indtjekning og opfriskning er der booket middag på en lokal restaurant. Resten af aftenen er til fri disposition. Overnatning i Fang i Phumanee Lahu Home, som er en familiedrevet ejendom, der danner en herlig base for dem, der ønsker at udforske det lokale bjergstamme-samfund. Hotellet drives af efterkommere af Phu Muen, manden der ledte migrationen af Lahu-folket fra Myanmar til Thailand for 120 år siden. Cykeldistance ca. 65 km i let terræn (M,F,A)
4. dag: Videre til Chiang Rai
Efter morgenmaden er der afgang fra hotellet, hvor du kører gennem de rolige landeveje i Fang. Dette er en fantastisk mulighed for at opleve områdets charmerende lokale kultur. Mens du kører gennem det fredelige landskab, kan du se de lokale passe deres rismarker. Du cykler ad små snoede veje, omgivet af skøn natur og gennem små lokale landsbyer. Der er tid til en snackpause, inden du fortsætter gennem Maekok River-dalen, hvor du stopper undervejs for at besøge et par lokale templer og nyde en grillfrokost på en lokal restaurant. Efter frokost hopper du i en longtail-boat og sejler ned ad floden til Chiang Rai. Når du stiger af båden, hopper du igen på cyklen og cykler gennem det stadigt fantastiske landskab, indtil du når det berømte 'Hvide Tempel' - Wat Rong Khun. Tag dig tid til at udforske dette skæve, men utroligt smukke tempel, inden du fortsætter til Chiang Rai City. Inden du checker ind på hotellet, besøger du Chiang Rais livlige natmarked og kigger rundt blandt de mange boder. Middag og overnatning i Chiang Rai på Laluna Resort - en oase i byen. Cykeldistance ca. 65 km i let terræn. (M,F,A)
5. dag: Videre rejse
Efter morgenmaden ligger mulighederne åbne - du kan f.eks krydse grænsen til Laos og sejle ad den mægtige Mekong flod til Luang Prabang eller rejse tilbage mod Bangkok eller til Chiang Rai. (M)

Overnatninger

1 overnatning på Hmong Hilltribe Lodge, Mae Rim
1 overnatning på Ban Rai Lanna Resort, Mae Taeng
1 overnatning på Phumanee Lahu Home Hotel, Fang
1 overnatning på Laluna Resort , Chiang Rai

Bemærkninger

Der stilles Trek X cykler til rådighed til turen

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - Marts

Pakkeliste

 • Cykelhandsker og cykelshorts
 • Kamera
 • Kikkert
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Fornuftigt tøj til cykelturen
 • Godt fodtøj
 • Solbriller
 • Vandtæt/vindtæt jakke
 • Toiletartikler
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Bagage transport
 • Back-up bil, der også har udstyr til reparation af cykler
 • Cykel, cykelhjelm og 1 flaske vand per dag
 • 1 vandflaske til genopfyldning
 • Snacks og lokal frugt
 • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til chauffør og guide
 • Drikkevarer til måltiderne

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top