3 dage
Ekskl. fly
Fra 2.085,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Højt oppe I trætoppene finder du et unikt gemmested, som bliver dit hjem de næste par nætter. Alle trætop-huse er forskellige hver med deres individuelle udtryk. Nogle er bygget højt oppe i træerne, mens andre er tættere på jorden. Nogle har finurlige indretninger og nogle endda med eget bibliotek. Hver især tilbyder de en anderledes og unik oplevelse. Dit værelse tildeles ved ankomsten, så glæd dig til at se, hvilket hus du havner i. Det utroligt venlige og opmærksomme personale sætter en ære i at få dig til at føle dig velkommen.

Når du ikke befinder dig højt oppe over jorden, kan du låne en cykel og køre rundt til de lokale landsbyer, hvor du kommer helt tæt på det lokale liv. Du kan trekke til et nærliggende vandfald eller tage på opdagelse i skoven og nyde de smukke, grønne omgivelser. Et ophold i et trætophus er en unik oplevelse ud over det sædvanlige.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turerne kan gennemføres hele året, men i regnsæsonen fra juni til oktober kan der forekomme hyppige, kraftige regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1.dag: Ankomst Chiang Mai
Fra Chiang Mai bliver du kørt til dit trætophus, når det passer ind i dine planer. Køreturen tager knap halvanden time, og du kan ind fra kl.14.00 Resten af eftermiddagen har du mulighed for at se dig lidt omkring inden aftenmaden. Området er perfekt for naturelskere, og dig, der gerne vil ha en lidt anderledes oplevelse og sætter pris på et par dage i ro og fred. (A)
2.dag: Ét med naturen på "Tree House" resortet
Vågn op til lyden af fuglesang og en let brise i trætoppene. Nyd en lækker morgenmad, mens du planlægger dagens aktiviteter. Lån en cykel og kør rundt til de små landsbyer, hvor du kommer helt tæt på det lokale liv. Trek til et nærliggende vandfald eller tag på opdagelse i skoven og nyd de smukke, grønne omgivelser. På stedet kan du få et kort over området med inspiration til nogle smukke ture i nabolaget. Alle måltider serveres på stedets restaurant, hvor der også er mulighed for at møde andre rejsene. Når mørket falder på, er det tid til at trække dig tilbage til dit lille hus højt oppe i trætoppene. Her kan du slappe af med en god bog, inden du falder i søvn til naturens lyde. (M,F,A)
3.dag: Afrejse
En ny dag hilser dig velkommen med den friske duft af naturen lige uden for døren. Måske har du lyst til at stå tidligt op og opleve skoven ved daggry. Eller bliv liggende i sengen og få det meste ud af dit træhus ophold. Uanset hvad du vælger, så er vi sikre på, du har haft et dejligt afslappende og anderledes ophold midt ude i naturen, og at du nu er klat til at fortsætter din rejse mod nye eventyr. (M,F)

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Spørg din rejsekonsulent. Alle ture gennemføres dagligt eller flere gange om ugen.

Hele året

Pakkeliste

  • Komfortable sko/støvler
  • Myggebalsam
  • Solbriller og solcreme
  • Kameraudstyr

Prisen er inklusiv

  • 2 overnatninger i trætophus
  • Transport til og fra Chiang Mai
  • Måltider iht. program

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Måltider ud over de nævnte.

Prisbemærkning

Forhør dig om børnepriser hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top