11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur til dig, der vil ud og nyde Thailand i skønne uberørte omgivelser med hvide sandstrande og azurblåt hav. Hotellerne er nøje udvalgt, så du får den bedste beliggenhed i rolige omgivelser og samtidig kan nyde privatlivets fred ved din egen private pool.

Se alle vores andre spændende rejseforslag til Thailand her.


Bedste rejseperiode

November til april er normalt den tørreste årstid og derfor det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand på.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser idag fra Danmark med 1 - 2 mellemlandinger, inden du når Phuket i Thailand.
2. dag: Ankomst til Phuket og transfer til Natai Beach
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit skønne hotel på den rolige Natai Beach, hvor du skal bo de næste fem nætter med overnatning i lækker hideaway poolvilla på 165 kvm med seperat soveværelse og stue. (M)
3.-6. dag: Natai Beach på egen hånd
Du kan nyde alle hotellets faciliteter - ligefra det rolige poolområde til træningsfaciliteter, spa og selvfølgelig den dejlige strand lige uden for hotellet. Har du lyst til at udforske øen eller området omkring, kan hotellet være behjælpelig med at arrangere ture, ligesom vi kan arrangere snorkeludflugter, bådtur til James Bond Island eller måske en tur til området Little Amazon. Hvis du vil forsøge dig som masterchef, tilbyder hotellet spændende madlavningskurser. Overnatning i hideaway poolvilla. (M)
7. dag: Transfer til Coconut Island
Du hentes idag på hotellet og bliver kørt til havnen, hvorfra du sejler ca. 10 minutter til Coconut Island og indlogerer dig på endnu et skønt hotel med rigtig island vibe. Overnatning i 1 bedroom poolvilla. (M)
8.-9. dag: Coconut Island på egen hånd
Hvis du trænger til at komme lidt ud fra din afslapningsboble, kan vi anbefale, at du besøger en af de flydende restauranter, der ligger mellem Phuket og Coconut Island, f.eks. Kruvit Seafood Raft. Du kan også leje en cykel og udforske øen - måske du spotter en næsehornsfugl. Husk solcreme og myggespray! Er du mere til at færdes på havet, kan du ro øen rundt i kajak og udforske strandene. Overnatning i 1 bedroom poolvilla. (M)
10. dag: Transfer til Phuket lufthavn og hjemrejse
Din rejse slutter idag, og du kan nyde sejlturen tilbage til Phuket med smuk udsigt til de flotte øer i området, inden du skal med flyet hjem til Danmark.
11. dag: Ankomst til Danmark I dag ankommer du til Danmark igen efter en skøn rejse i magiske Thailand.

Overnatninger

5 overnatninger på Santhiya Phuket Natai i hideaway poolvilla
3 overnatninger på Island Escape by Burasari i 1 bedroom poolvilla

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - april

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Phuket inkl. bagage
  • Alle transfers som nævnt i programmet
  • 5 overnatninger på Santhiya Natai inkl. morgenmad
  • 3 overnatninger på Island Escape by Burasari inkl. morgenmad
  • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
  • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
  • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top