Søg
Søg
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Pool, Koh Jum Beach Villas

Lækker villa på uberørt ø

Frapris pr. pers. v. 10 pers.

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 13 dage

Velkommen til Koh Jum, en relativt ukendt tropeø kun 30 minutter i båd fra Krabi. Øen har skønne strande, en afslappet stemning og er næsten uberørt af turister - et rigtigt hideaway.

Sig farvel til stress og jag og tag med til Koh Jum - en lille perle i det turkisblå hav tæt på Phi Phi marine nationalpark. Her er øde strande, et par små landsbyer og et fantastisk hav at dykke og snorkle i. I kan med udgangspunkt i jeres egen lækre villa udforske øen. Jeres villa er en del af et skønt eco resort og har egen have tæt på stranden.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Sæson

Turen kan gennemføres året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden november - februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20 - 25 grader og perioden er den tørreste på året. Fra marts - maj kan det blive op til 39 grader og regntiden varer fra juni til oktober.
Vær opmærksom på at resortet er åbent hele året, men at her kun er begrænset personale og menuvalg fra april til november.Koh Phi Phi i Thailand

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Jeres ferie starter idag med flyafgang mod en af Thailands rolige tropeøer Koh Jum.

Dag 2: Ankomst Krabi og transfer til Koh Jum
I lander i Krabi og bliver hentet i bil samt sejlet videre ud til Koh Jum. Ved ankomst tjekker I ind i jeres villa og kan nyde de lækre omgivelser i dette barfods paradis.

Dag 3-11: Koh Jum
Koh Jum Beach Villas er det bedste resort på øen beliggende på en 4 km lang sandstrand. Her er ialt 19 villaer alle smukt indrettet med store verandaer, der indbyder til afslapning. Her er ingen aircondition men villaerne er indrettet så vinden kan blæse gennem huset og I kan nyde bølgeskvulpene under moskitonettet over sengen når I skal sove. Der er ingen låse på husene, men selvfølgelig en safetyboks. Her er en rigtig god restaurant og bar som i højsæsonen fra november til april har stort udvalg af lækker mad - i lavsæsonen er der mindre personale på resortet. Resortet har en saltvands pool og et dykkercenter tilknyttet.

Øen Koh Jum ligger tæt på Phi Phi Marine National Park, hvilket gør det til et rigtigt godt sted til både at snorkle og dykke. Derudover er øen ikke opdaget af så mange endnu, så man kan sagtens bevæge sig rundt på øen uden at møde andre turister. De lokale på øen er venlige og imødekommende og får jer hurtigt til at føle jer hjemme og velkomne. Der ligger 3 små landsbyer på øen som I kan besøge på cykel eller i resortets taxa. På den nordlige del af øen ligger en søvning lille landsby mens byen sydpå er mere livlig med et lille minimarked og lidt restauranter.

Dag 12: Afsked med Koh Jum
Idag er det tid til at få et sidste dyp i havet inden næsen vendes mod nord igen.

Dag 13: Ankomst Danmark

Overnatning:
10 nætter i villa med 5 soveværelser inkl. morgenmad

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der er ikke ATM på øen, så husk kontanter.
Der er villaer, der også er egnet til færre personer f.eks. med 1, 2, 3 eller 4 soveværelser - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 10 pers.

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

10 personer

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark til Krabi
  • Transfer til og fra Koh Jum
  • 10 nætter i villa med 5 soveværelser
  • Morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: