Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.395,-
FRA 10.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du skal bo her, hvis du leder efter et lille hideaway, der oser af en afslappet stemning. Hotellet er langt fra et almindeligt standard hotel men fyldt med personlighed og skønne bungalows. Fællesområdet omkring swimmingpoolen indbyder til afslapning dagen lang. Maden i restauranten er veltillavet og havet ligger lige ved dørtrinnet. Eden Beach Bungalows ligger i Bo Phut, tæt ved fiskelandsbyen med små restauranter og butikker.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Koh Samui er dejlig næsten hele året, men vejrmæssigt er det bedste tidspunkt at besøge øen i vores sommerhalvår - hvis du tager hertil i vinterhalvåret skal du være forberedt på blæst og uklart hav.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afgang fra København
Jeres rejse starter idag og I flyver til Koh Samui med 1 eller 2 stop undervejs.
Dag 2: Ankomst Koh Samui
I ankommer til den dejlige ø Koh Samui og bliver kørt til charmerende Bophut, hvor I skal bo de næste 10 nætter.
Dag 3 - 11: Afslapning på Koh Samui
På Koh Samui venter en dejlig standferie i tropiske omgivelser. Øen er, med god grund, et af de mest populære feriemål i Thailand. Her finder I dejlige sandstrande, gode restauranter, shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Koh Samui byder på masser af oplevelser for alle aldre. Øen er kendt for sine spabehandlinger, faktisk ligger nogle af verdens bedste og mest eksklusive spafaciliteter på Koh Samui. Er I til en lidt mere aktiv ferie, er der også gode muligheder for det i form af dykning, snorkling, ATV kørsel i naturen, cabel ride i trætoppene, Thaiboksning, ’big-game-fishing’ og meget mere. Vi har i jeres ophold inkluderet en "buggy explorer tur", hvor I på en dagstur kommer ud og oplever det uberørte Koh Samui på små stier, gennem jungle og forbi et vandfald hvor I kan snuppe en dukkert.
Dag 12: Transfer til lufthavnen og hjemrejse påbegyndes
I hentes på hotellet og køres i lufthavnen.
Dag 13: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

10 overnatninger i villa med 3 soveværelser og 2 badeværelser.

Bemærkninger

Da dette sted er meget populært skal du booke din villa i god tid for at sikre dig plads.

Vi kan varmt anbefale en dags udflugt til naboen Koh Taen, der byder på gode snorkel muligheder.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Juni - september

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r til Koh Samui ( inkl. bagage)
  • Transfer til/fra hotel
  • 10 overnatninger i 3 værelses villa uden måltider
  • Buggy Explorer tur

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top