12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
FRA 13.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15

Bedste rejseperiode

Koh Samui er dejlig næsten hele året, men vejrmæssigt er det bedste tidspunkt at besøge øen i vores sommerhalvår - hvis du tager hertil i vinterhalvåret skal du være forberedt på blæst og uklart hav.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afgang fra København
Jeres rejse starter idag og I flyver til Koh Samui med 1 eller 2 stop undervejs.
Dag 2: Ankomst Koh Samui
I ankommer til den dejlige ø Koh Samui og bliver kørt til Royal Muang Samui Villas, hvor I skal bo de næste 9 nætter. Jeres lækre villa har 2 soveværelser, 2 badeværelser med jacuzzi, køkken, dejlig terrasse og egen pool. Overnatning i family pool villa garden view (M)
Dag 3 - 10: Afslapning på Koh Samui
På Koh Samui venter en dejlig standferie i tropiske omgivelser. Øen er, med god grund, et af de mest populære feriemål i Thailand. Her finder I dejlige sandstrande, gode restauranter, shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Koh Samui byder på masser af oplevelser for alle aldre. Øen er kendt for sine spabehandlinger, faktisk ligger nogle af verdens bedste og mest eksklusive spafaciliteter på Koh Samui. Er I til en lidt mere aktiv ferie, er der også gode muligheder for det i form af dykning, snorkling, ATV kørsel i naturen, cabel ride i trætoppene, Thaiboksning, ’big-game-fishing’ og meget mere. Vi har i jeres ophold inkluderet en heldags snorkeltur til Angthong National Marinepark med speedbåd, hvor I kommer rundt i de små bugte og kan nyde de smukke omgivelser, slikke sol, snorkle eller tage en tur i kajak. Der er inkluderet dejlig frokost med forskellige thai retter. Overnatning i family pool villa garden view (M
Dag 11: Transfer til lufthavnen og hjemrejse påbegyndes
I hentes på hotellet og køres i lufthavnen.
Dag 12: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

9 overnatninger i pool villa med 2 soveværelser og 2 badeværelser

Bemærkninger

Obs snorkelturen afgår på udvalgte ugedage - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Juni - september

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r til Koh Samui ( inkl. bagage)
  • Transfer til/fra hotel
  • 9 overnatninger i villa med 2 soveværelser og 2 opredninger med morgenmad
  • Heldags snorkeltur

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top