12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
FRA 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15

Bedste rejseperiode

Koh Samui er dejlig næsten hele året, men vejrmæssigt er det bedste tidspunkt at besøge øen i vores sommerhalvår - hvis du tager hertil i vinterhalvåret skal du være forberedt på blæst og uklart hav.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afgang fra København
Jeres rejse starter i dag og I flyver til Koh Samui med et eller to stop undervejs.
Dag 2: Ankomst Koh Samui
I ankommer til den dejlige ø Koh Samui og bliver kørt til Avani+ hvor I skal bo de næste ni nætter. Jeres lækre villa har to soveværelser, en dejlig terrasse og direkte adgang til stranden. Hotellet ligger i rolige omgivelser men tilbyder shuttle service til Chaweng, hvis I trænger til at komme ud og shoppe eller ønsker et større udbud af restauranter. På søndage er her, hvis vejret tillader det, biograf på stranden, og har du lyst til at komme lidt omkring er der cykler til rådighed. Overnatning i beachfront pool villla. (M)
Dag 3 - 10: Afslapning på Koh Samui
På Koh Samui venter en dejlig standferie i tropiske omgivelser. Øen er, med god grund, et af de mest populære feriemål i Thailand. Her finder I dejlige sandstrande, gode restauranter, shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Koh Samui byder på masser af oplevelser for alle aldre. Øen er kendt for sine spabehandlinger, faktisk ligger nogle af verdens bedste og mest eksklusive spafaciliteter på Koh Samui. Er I til en lidt mere aktiv ferie, er der også gode muligheder for det i form af dykning, snorkling, ATV kørsel i naturen, cabel ride i trætoppene, Thaiboksning, ’big-game-fishing’ og meget mere. Vi har i jeres ophold inkluderet en heldags snorkeltur til Angthong National Marine Park med speedbåd, hvor I kommer rundt i de små bugter og kan nyde de smukke omgivelser, slikke sol, snorkle eller tage en tur i kajak. Der er inkluderet dejlig frokost med forskellige thai retter. Overnatning i beach front pool villa. (M
Dag 11: Transfer til lufthavnen og hjemrejse påbegyndes
I hentes på hotellet og køres i lufthavnen, hvor I begynder rejsen hjem til Danmark.
Dag 12: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

9 overnatninger på Avani + i beachfront pool villa med 2 soveværelser og 2 badeværelser.

Bemærkninger

Snorkelturen afgår på udvalgte ugedage - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Juni - september

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r til Koh Samui ( inkl. bagage)
  • Transfer til/fra hotel
  • 9 overnatninger i villa med 2 soveværelser og 2 opredninger med morgenmad
  • Heldags snorkeltur
  • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
  • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
  • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top