Søg
Søg
Tuk Tuk i Nordthailand
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Kør tuk tuk i Nordthailand
Tuk Tuk i Nordthailand
Elefanter i Nord Thailand
Træning i din tuk tuk, Thailand
Tuk tuk i de smukke bjerge, Thailand
Kør tuk tuk i Nordthailand
Tuk tuk i Nordthailand

Kør din egen Tuk Tuk i Thailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.920,-

Varighed: 6 dage

Rejs gennem smuk natur bag rattet i en tuk tuk. Du kommer tæt på lokalbefolkningen i de smukke bjerglandsbyer, ligesom du får en velsignelse i det lokale tempel og besøger et elefantsted, hvor dyrene har det godt. Der er også inkluderet et trek i Doi Inthanon nationalparken. Glæd dig til et fantastisk eventyr.

Udforsk Chiang Mai off the beaten track i tuk tuk. Turen er en fantastisk oplevelse, der vil tage dig til en smuk dal udenfor Chiang Mai, hvor du og din tur bliver velsignet. Du bruger også lidt tid på et lokalt elefantcenter inden du snor dig op ad bjerget til nogle små bjergsamfund. Nyd smukke vandfald og trek gennem skoven. Du bor i de hyggeligste små steder i regionen og besøger fascinerende landsbyer, hvor du går et indblik i de små lokale samfund.

Sæson
Chiang Mai kan besøges året rundt, men vi anbefaler denne tur primært fra november til marts, hvor der er mest tørt og temperaturen ikke er for høj.
Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Ankomst Chiang Mai
Du bliver hentet i lufthavnen eller på bus/togstationen og kørt til Eco Resort i Chiang Mai – en gammel kolonibygning, der er ombygget til et hostel blanadt andet med en swimmingpool af olympiske dimensioner og en smuk gammel have. Slap af ved poolen eller smut omkring vores servicekontor og få lidt informationer om byen.
Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai

Dag 2: Tuk tuk træning og besøg i tempel
Du bliver hentet ved 09.30 tiden i lobbyen og kørt til tuk tuk træningsområdet i Mae Wang. Efter check in på hotellet og frokost begynder træningen i at køre din egen tuk tuk. Når du er tryg, køres den første testkørsel til et lokalt tempel, hvor turen velsignes. Aftenen bruges til at lære din tuk tuk at kende og nyde en lækker buffetmiddag
Overnatning på hotel i Mae Wang (M,F,A)

Dag 3: Mere træning og udflugt i området
Efter morgenmaden øver du dig lidt mere i at køre din tuk tuk, inden du skal ud på de små landeveje og køre på besøg hos et elefanthjem, hvor du kan lære lidt om de prægtige dyr på elefanternes præmisser. Efter frokost får du lov at fodre og bade dyrene inden turen går tilbage til dit hotel, hvor middagen serveres og du kan slappe af inden morgendagens eventyr.
Overnatning på hotel i Mae Wang (M,F,A)

Dag 4: Mae Wang til Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon
Efter en tidlig morgenmad går tuk tuk turen mod Thailands højeste bjerg. Guiden kører med i den første tuk tuk, der viser vej, og de andre tuk tuk’er kører i konvoj med en servicevogn bagest. De første 20-30 km er ad veje med bløde sving, som senere på turen bliver mere udfordrende hårnålesving igennem fantastisk natur og gennem små stammelandsbyer. Der er masser af tid til at stoppe undervejs og se de små samfund og opleve deres overraskelse over at se tuk tuk’er så langt oppe i bjergene. Frokost serveres i en snackbar langs vejen (for egen regning - ca 50 – 100 THB). Hvis du har mod på det, kan du køre helt til toppen af Doi Inthanon, inden du midt på eftermiddagen ankommer til dit overnatningssted for de næste par nætter.
Overnatning i Doi Inthanon National parken (M,A)

Dag 5: Udforsk Doi Inthanon nationalpark til fods
Tuk tuk’en får lov at hvile idag, da du skal udforske nationalparken til fods. Ledsaget af en trekkingguide skal du udforske det smukke område med fantastiske udsigtspunkter og vandfald undervejs - en tur på ca. 8-9 km. Frokost serveres undervejs og du er tilbage sidst på eftermiddagen, hvor du kan slappe af og nyde en velfortjent middag.
OBS – trekket er velegnede for alle, der kan gå ca 8-10 km – tempoet er roligt men der er et par af strækningerne, der er kuperede.
Overnatning i Doi Inthanon National Park (M,F,A)

Dag 6: Tilbage til Chiang Mai
Nyd din morgenmad inden du tager afsked med tuk tuk’en og kører med minivan tilbage til Chiang Mai. Du bliver sat af centralt i byen ved middagstid og kan fortsætte din videre rejse herfra.Overnatning:
Overnatning i privat standardværelse med fan eller aircondition.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen er ikke velegent til børn under 10 år.

Vi kan også arrangere tuk tuk turer af kortere varighed f.eks en 1 dags tur, der er rigtigt velegnet til familier eller f.eks en tur, hvor du starter i Chiang Mai og slutter i Pai. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Det er en betingelse, du har kørekort til manuelt gear og har et internationalt kørekort med.

Afrejsedatoer

Turen starter hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.920,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er op til 15 deltagere på turen udover dig. Der er 3 personer i hver tuk tuk og der er op til 6 tuk tuks på hver tur.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Overnatning og måltider som nævnt i program
  • Transport i van og tuk tuk
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 05-06-2018 18:00:00 : 10741
Herning
5. juni 2018 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 05-06-2018 18:00:00 : 10863
Aarhus
5. juni 2018 kl. 18:00

Thailand

Backpacking i New Zealand, Australien, Indonesien og Thailand: 10-07-2018 18:00:00 : 11262
For unge: Backpacking i Sydøstasien: 19-07-2018 18:00:00 : 10891
Aarhus
19. juli 2018 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Find os på: