15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
FRA 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I får på turen både oplevet Thailands storbyer, hvor I kan være kulturelle, shoppe og se det moderne Thailand samtidig med I kommer helt ned i gear ude på landet i Nordthailand, hvor I kan nyde naturen, lokal mad og en stille raftingtur ned ad floden. Turen slutter med skøn badeferie på en lille ø omkranset af azurblåt hav og med kridhvide strande - her er kun ét resort så på mange måder minder det lidt om Maldiverne.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Den bedste periode at besøge Nordthailand er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen være højere. I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger. På Koh Munnork er det vejrmæssigt bedste tidspunkt at besøge øen i vores vinterhalvår ca. mellem oktober og maj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Turen går mod Chiang Mai - Nordthailands største by. Afhængig af flyselskab er der et eller to flyskift undervejs.
2. dag: Ankomst Chiang Mai
I ankommer til Chiang Mai, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hyggelige hotel. Nyd en tur i poolen eller gå på opdagelse på natmarkedet. Overnatning på hotel(M)
3. dag: Chiang Mai på egen hånd
I kan idag slappe af ved poolen, tage ind og se byens spændende templer og gå på opdagelse i den gamle bydel. Hotellet låner gratis cykler ud til deres gæster, hvis I har mod på en cykeltur i de charmerende gader eller langs floden Overnatning på hotel(M)
4. dag: Kør jeres egen tuk tuk
Du bliver idag hentet ved 8-8.30 tiden og bliver kørt ca 1,5 time til Mae Wang, hvor du får introduktion til og undervisning i at køre din egen tuk tuk. Undervejs stopper I ved lokal restaurant, hvor du får prøvesmagt en masse lækre thai retter. Du får også mulighed for at nyde en tur på bambus raft ned ad den smukke flod inden du ruller tilbage til udgangspunktet bag rattet på din tuk tuk. Du bliver kørt tilbage på hotellet først på aftenen. Overnatning på hotel(M,F)
5. dag: Afgang mod jeres treehouseeventyr
Fra Chiang Mai bliver I kørt til jeres trætophus, når det passer ind i jeres planer. Køreturen tager knap halvanden time, og I kan tjekke ind fra kl.14.00. Resten af eftermiddagen har I mulighed for at se jer lidt omkring inden aftenmaden. Området er perfekt for naturelskere, og jer, der gerne vil have en lidt anderledes oplevelse og sætter pris på et par dage i ro og fred. (A)
6. dag: Nyd naturen i fred og ro
Vågn op til lyden af fuglesang og en let brise i trætoppene. Nyd en lækker morgenmad mens I planlægger dagens aktiviteter. Lån en cykel og kør rundt til de små landsbyer, hvor I kommer helt tæt på det lokale liv. Trek til et nærliggende vandfald eller tag på opdagelse i skoven og nyd de smukke, grønne omgivelser. På stedet kan I få et kort over området med inspiration til nogle smukke ture i nabolaget. Alle måltider serveres på stedets restaurant, hvor der også er mulighed for at møde andre rejsende. Når mørket falder på, er det tid til at trække jer tilbage til jeres lille hus i trætoppene. Her kan I slappe af med en god bog, et slag uno eller et af de andre spil I kan låne lokalt inden I falder i søvn til naturens lyde. (M,F,A)
7. dag: Retur til Chiang Mai og med fly til Bangkok
En ny dag hilser jer velkommen med den friske duft af naturen lige uden for døren. Måske har I lyst til at stå tidligt op og opleve skoven ved daggry. Eller blive liggende i sengen og få det meste ud af jeres træhus ophold. Uanset hvad I vælger, så er vi sikre på, I har haft et dejligt afslappende og anderledes ophold midt ude i naturen, og at I nu er klar til at fortsætter jeres videre rejse til Bangkok, hvor I ankommer sidst på dagen. Overnatning på Hotel Grand Sathorn (M)
8. dag: Bangkok på egen hånd
Nyd jeres morgenmad i ro og mag inden I begiver jer ud i byen. Gå på opdagelse i de små gader omkring hotellet og fortsæt en tur op ad Silom Road, hvor I blandt andet kommer forbi et spændende indisk tempel og I kan runde dagen af med lidt afslapning i Lumpini park. Tilbage på hotellet kan I nyde et dyp i rooftop poolen. Overnatning Grand Sathorn(M)
9. dag: Transport til Koh Munnork
I bliver hentet fra morgenstunden og kørt til havnen, hvorfra Koh Munnorks egen båd henter deres gæster en gang dagligt. Køretid er ca. 3 timer fra Bangkok og sejlturen til øen tager ca. 45 minutter. Ved ankomst til øen mødes I af et syn af de fineste strande og et smukt turkisblåt hav. I får tildelt jeres bungalow og de næste par dage byder på total afslapning. Overnatning i bungalow (villa B) (M)
10.-13. dag: Koh Munnork
Øens slogan er simple living og back to basics - her er ro, kun forstyrret af de påfugle der bor på øen. De næste par dage står på afslapning. Snup en tur i kajak eller lån snorkelmasker og nyd den fine snorkling, der er direkte fra stranden. Langs stranden er der små hytter, der kan skabe tiltrængt skygge, ligesom her er en skøn infinity pool, hvorfra I kan nyde de flotteste solnedgange. Da alt sejles ud til resortet er menukortet relativt begrænset, ligesom vi kan anbefale at I tager snacks med fra fastlandet. Vær opmærksom på at resortet er økovenligt og slukker for elektricitet i værelserne mellem kl 09.00 og 13.00 hver dag - dog er der stadig strøm i restauranten og receptionen. Begrænset wifi i restaurantområdet. Overnatning i bungalow (villa B) (M)
14. dag: Hjemrejse påbegyndes
I sejler i dag tilbage til fastlandet ved middagstid og bliver kørt direkte i lufthavnen - bemærk jeres flyafgang skal være omkring midnat for at være klar til afrejse og være i god tid i lufthavnen.
15. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på familieværelse i Chiang Mai Phra Singh Village
2 overnatninger i family treehouse
2 overnatninger på familieværelse på hotel Grand Sathorn
5 overnatninger i villa på Koh Munnork

Bemærkninger

Du skal have internationalt kørekort til manuelt gear for at køre en tuk tuk.
Du kan tilkøbe halv -eller helpension på Koh Munnork. Forhør dig hos din rejsekonsulent

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Tuk tuk turen foregår i mindre gruppe ligesom transfer til og fra treehouse området kan være sammen med andre.

November - april

Pakkeliste

 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Internationalt kørekort
 • Spil og bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København til Chiang Mai og hjem fra Bangkok. (inkl. bagage)
 • Program, overnatninger og måltider som beskrevet.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top