16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur er for dig, der gerne vil rejse langsomt, lokalt og bæredygtigt med tog gennem den nordlige del af Thailand. Undervejs kan du opleve historien, cykle blandt gamle ruiner, udforske skjulte sider af Chiang Mai og nyde charmerende Bangkok. Vi har krydret rejsen med et ophold på et lækkert eco resort, der ligger sydpå ved Krabi, hvor du kan snorkle, dyrke yoga og slappe af med udsigt til de smukkeste limstensbjerge.

Du kan naturligvis klimakompensere dine flystrækninger - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Se vores andre spændende rejseforslag til Thailand her.
Få information og fakta om Thailand her.

Bedste rejseperiode

Turen gennemføres bedst i perioden fra november til april/maj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag rejser du fra Danmark med kurs mod Thailands pulserende hovedstad, Bangkok.
2. dag: Ankomst til Bangkok og med tog mod byen
Ved ankomst i lufthavnen mødes du med din lokale guide, der følger dig til toget. Du ankommer senere til dit dejlige hotel, der ligger direkte ud til floden. Her kan du slappe af ved poolen, måske få dig en velfortjent massage eller gå en tur i hyggelige Old Town. Overnatning på Riva Surya, Bangkok.
3. dag: Oplev Bangkoks templer, de små kanaler og middag i Poomjai Garden
Nyd din morgenmad med udsigt til floden, inden du bliver hentet af din guide og skal med lokal transport til området ved Wat Pho og Grand Palace. Ved disse templer får du indsigt i Thailands royale historie og de spirituelle traditioner. Om eftermiddagen skal du med lokal båd til Saphan Phut Bridge, hvorfra du sejler med en soldrevet båd gennem de charmerende små kanaler, som Bangkok er fyldt med. Læn dig tilbage og nyd de fine træhuse og oplev et kinesisk-inspireret tempel. Bådturen slutter ved en lille autentisk have - Poomjai Garden - der ligger gemt ved flodbredden. Haven er privatejet med en historie, der går over 100 år tilbage. I dag er den drevet som økologisk permakultur og er med til at bevare sjældne planter, som sælges lokalt men også bruges i restauranten. Nyd din middag i haven, inden du tager retur til hotellet. Overnatning på Riva Surya, Bangkok. (M,A)
4. dag: På opdagelse i yderkanten af Bangkok
I dag skal du med tog til Nakhon Pathom provinsen i den vestlige del af Bangkok. Når først du er lidt ude af Bangkok, vil du blive overrasket over den landlige idyl med rismarker og frodig natur. Fremme ved dit mål venter dig en dag med lokale markeder, den højeste stupa i verden og frokost på en familieejet restaurant, der er bygget op som en lille lufthavn. Efter frokost besøger du et mindre kendt tempel med en smuk liggende hvid Buddha. Overnatning på Riva Surya, Bangkok. (M,F)
5. dag: Med tog til Ayutthaya
Efter en tidlig morgenmad bliver du hentet på hotellet og kørt til togstationen. Her stiger du ombord på dit tog med destination Ayutthaya, som var den anden hovedstad i Thailand efter Sukhothai. Byen blev brændt ned i 1767 af den burmesiske hær og står i dag som et stort arkæologisk område. Ved ankomst bliver du hentet og skal på cykeltur i området blandt ruinerne. Frokosten serveres på en lokal thai restaurant, inden du køres til det smukke Bang Pa-in sommerpalads. Overnatning på Kantary Hotel i Ayutthaya. (M,F)
6. dag: Med tog til Phitsanulok
I dag skal du med tog via Lopburi til Phitsanulok. Undervejs er der et stop i Lopburi, hvor du kan få strakt dine ben og set Kong Narais palads. Du ankommer til Phitsanulok først på aftenen. Overnatning på Patara Resort & Spa i Phitsanulok. (M,F,A)
7. dag: På cykeltur i Sukhothai og med nattog til Chiang Mai
I dag skal du tidligt op og afsted med bil til Sukhothai, hvor en spændende dag venter på cykel i landlige omgivelser og mellem imponerende ruiner. Du får indblik i områdets historie og viden om buddhisme. Sidst på dagen er der afgang med nattog til Chiang Mai. Overnatning i nattog 2nd class med aircondition. (M, (F))
8. dag: Oplev Chiang Mai til fods og nyd en dejlig massage
Du ankommer med nattoget i Chiang Mai, og du kan tjekke ind på dit hotel allerede ved ankomst. Her kan du nyde en afslappende formiddag ved poolen, inden du skal på tur til fods gennem Chiang Mai. Du følges med en guide ad de små sidegader, besøger lokale markeder og udforsker nogle af byens templer. Efter et par timers vandring vil du helt sikkert nyde en omgang fodmassage på en klinik, der drives af tidligere kvindelige fanger. Stedet er med til at sikre kvinderne en levevej og en vej tilbage ved at kunne forsørge sig selv. Dagens tur slutter med et besøg på Wat Chedi Luang. Overnatning på The Amata Lanna. (M)
9. dag: Oplev Chiang Mai i Songtaew og på cykel
I dag skal du på opdagelse i udkanten af byen - i den gamle bydel - og nyde det fantastiske tempel Doi Suthep. Efter morgenmaden hopper du i en lokal pick up truck til Wat Gatekaram. Begiv dig gennem de små gyder og stop for at se gamle templer og et lokalt marked. Derefter bevæger du dig væk fra byens centrum til Wiang Kum Kam; en 'tabt civilisation', der blev udslettet af en oversvømmelse for 200 år siden. Hop på en cykel for at udforske de gamle ruiner, der er spredt ud i området. Senere stiger du ombord på en longtailbåd og sejler ned ad Mae Ping-floden. Slap af og nyd udsigten til landsbyerne ved flodbredden, fiskere og andre både, der passerer forbi. Din frokost spiser du på en lokal restaurant. Overnatning på The Amata Lanna. (M,F)
10. dag: Madlavningskursus og nattog til Bangkok
Efter morgenmaden er der afgang med lokal transport til et livligt lokalt madmarked, hvor du sammen med dagens kok kan lære om ingredienserne, der senere vil blive brugt til dit madlavningskursus. Derefter går turen mod togstationen, hvor der venter en kort togrejse på cirka 20 minutter til udkanten af Chiang Mai, nærmere bestemt Lamphun. Du stiger af toget og hopper i en varevogn til Saraphee Cooking Studio, der ligger i det mindre kendte thailandsk-burmesiske samfund i Lamphun. Køreturen tager omkring 40 minutter. Undervejs kan du, hvis du vil, gøre et kort stop ved et tempel. Du bliver budt hjerteligt velkommen på dit kursussted og får en introduktion til lidt af Lanna-kulturen og dens traditioner med en snack af Betel-nødder og smagsprøver på "Mieng" (gærede teblade), og du lærer, hvordan man laver cigarer og smukke blomsterkegler til Buddha. Inden du skal i gang med gryderne, går du en tur rundt i den økologiske have og plukker friske ingredienser til dit måltid sammen med kokken. Madlavningen foregår på traditionel vis over kul og brænde, ikke på gasblus. Du lærer at lave forskellige typer nordthailandske retter - en rigtig autentisk madlavningsoplevelse. Efter frokost siger du farvel til kokken og kører tilbage til Chiang Mai togstation for at stige ombord på nattoget til Bangkok. Overnatning i nattog. (M,F)
11.dag. Ankomst med tog i Bangkok og videre med fly til Krabi
Du ankommer tidligt med toget i Bangkok og bliver kørt direkte i lufthavnen med kurs mod Krabi. Her skal du bo de næste fire nætter på Anana Eco resort - et 'green globe'-certificeret hotel, der i videst muligt omfang drives efter FN's globale bæredygtighedsmål. Inkluderet i dit ophold er 1 times skøn massage i hotellets spa. Overnatning i Thai Studio, Anana Eco resort. (A)
12. - 14.dag: Nyd Krabi på Eco resort
Du kan nyde de dejlige rolige omgivelser på hotellet, slappe af i deres spa afdeling, dyrke yoga eller tage på en af hotellets CO2-neutrale udflugter i soldrevet longtailbåd. Om aftenen bliver du forkælet med lækker mad med ingredienser fra hotellets store køkkenhave. Overnatning i Thai Studio, Anana Eco resort. (M,A)
15. dag. Afgang fra Krabi og hjemrejse mod Danmark
Det er tid til at tage afsked med dejlige Thailand og vende næsen hjemad efter et par uger fyldt med spændende oplevelser og autentiske eventyr.
16. dag Ankomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark. Vi håber, du har nydt din rejse.

Overnatninger

3 overnatninger på Riva Surya i Bangkok
1 overnatning på Kantary Hotel i Ayutthaya
1 overnatning på Patara Resort & Spa i Phitsanulok
1 overnatning på nattog Phitsanulok - Chiang Mai
2 overnatninger på The Amata Lanna i Chiang Mai
1 overnatning på nattog Chiang Mai - Bangkok
4 overnatninger på Anana Eco Resort i Krabi

Bemærkninger

Er togbilletterne udsolgte f.eks. grundet højtider eller lignende vil du blive transporteret i en minivan

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - maj

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Sko eller trekkingsko
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Ørepropper
 • Kameraudstyr
 • Vandtæt pose
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Bangkok og retur fra Krabi (inkl. bagage)
 • Overnatning, ture og transfers ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top