14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Start dit eventyr i Sydthailand med nogle nætter på Koh Lanta og få dit jetlag ud af kroppen på et resort tæt ved vandet. Dit øhop den næste uges tid byder på indtryk fra de skønne øer Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kradan og de mindre øer i området som du besøger på dagsture og som lokker med noget af det bedste snorkling i Sydthailand. Du slutter af i Krabi inden turen går hjemad, eller du kan få skræddersyet din rejse så du fortsætter op mod Khao Sok og oplever en af Thailands smukkeste nationalparker - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

November - April er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Turen starter med afrejse fra Danmark med kurs mod Thailand.
2. dag: Ankomst Krabi og transfer til Koh Lanta
Du bliver hentet i lufthavnen og transporteret til dit resort på den skønne Klong Dao strand på Koh Lanta. Nyd aftenen på en strandrestaurant mens tropemørket falder på og feriestemningen langsomt indfinder sig. Overnatning på resort (M)
3.- 5. dag: Afslapning på Koh Lanta
Brug dagene på at slappe af, udforsk øens strande og jungle på scooter eller tag på dykkertur på et af de gode dive sites i nærheden. Området omkring Koh Lanta er en del af en marine nationalpark med 15 fredede øer. Du kan både snorkle og dykke her og være heldig at se nogle af de større fisk. Overnatning på resort (M)
6. dag: Transfer til Koh Lipe
Velkommen til mini-Maldiverne, som Koh Lipe også kaldes. Koh Lipe har længe været et hemmeligt paradis men flere og flere har fået øjnene op for de kridhvide strande og det azurblå hav. Go before it is too late ! Efter check in på hotellet kan du nyde en tur i havet inden den lækre middag serveres. Overnatning på resort (M,A)
7. dag: Snorkling ved Ko Hin Ngam og Ko Hin Sorn
Du skal idag med din private longtailboat på snorkeltur blandt øerne omkring Koh Lipe. Du besøger blandt andet Ko Hin Ngam, der er berømt for sine smukke sten. En gammel overtro siger at et ønske går i opfyldelse, hvis du bygger et tårn af 12 sten. Fortsæt til et af områdets bedste snorkelsteder og nyd en frokost ombord på båden inden turen går tilbage til Koh Lipe. Overnatning på resort (M,F)
8. dag: Afslapning på Koh Lipe
Du kan tilbringe dagen på en af øens skønne hvide strande, hvor du kan nyde et fantastisk måltid og måske slentre over til Sunset Beach, som er mere uberørt med den smukke jungle som baggrundskulisse til det blå hav. Overnatning på resort (M)
9. dag: Videre til Koh Ngai
Idag går turen med båd videre til Koh Ngai - en bountyø hvor de hvide strande fortsætter ud i havet der lokker med fantastisk snorkling. Efter check in på dit resort og måske en tur med snorkelmasken på, serveres der middag på hotellet. Overnatning på resort (M,A)
10. dag: Dagstur med egen longtailbåd
Området omkring Koh Ngai udforskes idag i din egen longtailbåd. Du kommer til at opleve fantastisk snorkling og du skal besøge den berømte Emerald Cave, hvor du svømmer igennem en grotte og ender ved en fantastisk strand. Frokost serveres ombord på båden inden du skal i land og nyde de billedskønne strande ved Koh Kradan. Overnatning på resort tilbage på Koh Ngai. (M,F)
11. dag: Tilbage med båd til Krabi
Dit øhop ender idag, hvor du tager med båd tilbage til Krabi. Check in på dit resort og nyd eftermiddagen f.eks i kajak eller tag en lokal båd over og gå en tur på smukke Railay Beach. Overnatning på resort (M)
12. dag: Afslapning Krabi
Du kan tage på cykeltur i området og opleve små landsbyer eller bare nyde dagen på stranden og måske shoppe lidt i Ao Nang. Overnatning på resort (M)
13. dag: Turen går hjem eller du kan rejse videre på egen hånd
Du kan vælge at rejse hjem eller rejse videre rundt i Thailand eller Sydøstasien.

Overnatninger

3 overnatninger på standard resort, Koh Lanta
3 overnatninger på standard resort, Koh Lipe
2 overnatninger på standard resort, Koh Ngai
2 overnatninger på standard resort, Krabi

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - april

Pakkeliste

 • Pas, rejseforsikring og flybilletter (samt evt. fotokopier)
 • Diverse rejsedokumenter samt adgangsvisa(er) eller påkrævede vaccinationscertifikater
 • Pengekat samt USD kontant og kreditkort eller debetkort
 • Kamera og film, spille kort eller andre favorit spil, snorkel udstyr.
 • Lille håndklæde og badetøj
 • Solhat, solblok og solbriller
 • Førstehjælpskasse (kan indeholde tabletter mod transportsyge, læbesalve, hovedpinepiller, plaster, antihistamin, Imodium, eller lignende tabletter mod milde tilfælde af diarre, ekstra receptpligtig medicin som du tager)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r til Krabi (inkl. bagage)
 • Overnatning og transfers samt måltider
 • Udflugter med privat longtail båd og engelsk talende guide iht. program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top