15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Start dit eventyr i Sydthailand med nogle nætter på Koh Lanta og få dit jetlag ud af kroppen på et resort tæt ved vandet. Dit øhop den næste uges tid byder på indtryk fra de skønne øer Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kradan og Koh Mook, som lokker med noget af det bedste snorkling i Sydthailand. Du slutter af i Krabi inden turen går hjemad, eller du kan få skræddersyet din rejse så du fortsætter op mod Khao Sok og oplever en af Thailands smukkeste nationalparker - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

November - April er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Turen starter med afrejse fra Danmark med kurs mod Thailand.
2. dag: Ankomst Krabi og transfer til Koh Lanta
Du bliver hentet i lufthavnen og transporteret til dit resort på den skønne Klong Dao strand på Koh Lanta. Nyd aftenen på en strandrestaurant mens tropemørket falder på og feriestemningen langsomt indfinder sig. Overnatning på resort (M)
3. dag: Afslapning på Koh Lanta
Brug dagen på at slappe af, udforsk øens strande og jungle på scooter eller tag på dykkertur på et af de gode dive sites i nærheden. Området omkring Koh Lanta er en del af en marine nationalpark med 15 fredede øer. Du kan både snorkle og dykke her og være heldig at se nogle af de større fisk. Overnatning på resort (M)
4. dag: Transfer til Koh Ngai
Idag går turen med båd videre til Koh Ngai - en bountyø hvor de hvide strande fortsætter ud i havet der lokker med fantastisk snorkling. Efter check in på dit resort og måske en tur med snorkelmasken på kan du nyde en middag på en af øens hyggelige spisesteder Overnatning på resort (M)
5 - 6.dag: Koh Ngai
Du kan nyde området omkring Koh Ngai b.la kan du besøge den berømte Emerald Cave, hvor du svømmer igennem en grotte og ender ved en fantastisk strand. Overnatning på resort (M)
7. dag: Med båd til Koh Mook
Dit ø-hop fortsætter idag til den skønne ø Koh Mook, hvor du kan nyde et par dage på det skønne resort Sivalai. Overnatning på resort (M)
8. - 9 dag: Koh Mook
Nåede du ikke at besøge Emerald Cave fra Koh Ngai, har du også mulighed for at gøre det fra Koh Mook. Hvis du udforsker øen og tager over til Charlie Beach kan du nyde nogle fantastiske solnegange ligesom der på øen ligger en charmerende lille fiskerlandsby. Overnatning på resort (M)
10. dag: Videre til Koh Kradan
Alt på Koh Kradan rimer på bounty - de skønne strande flankeret af grøn jungle og ikke mindst det snorkel eventyr havet byder på. Du kan ikke langt fra øens strande opleve mange forskellige tropiske fisk Overnatning på resort (M)
11-12. dag: Koh Kradan
Du er sikkert nået helt ned i gear og omgivelserne er perfekte til det søde daseliv. Overnatning på resort (M)
13. dag: Turens sidste stop Koh Lipe
Velkommen til mini-Maldiverne, som Koh Lipe også kaldes. Koh Lipe har længe været et hemmeligt paradis men flere og flere har fået øjnene op for de kridhvide strande og det azurblå hav. Go before it is too late ! Efter check in på det charmerende strand hotel kan du nyde en tur i havet. Overnatning på resort (M)
14. dag: Koh Lipe
Du kan tilbringe dagen på en af øens skønne hvide strande, hvor du kan nyde et fantastisk måltid og måske slentre over til Sunset Beach, som er mere uberørt med den smukke jungle som baggrundskulisse til det blå hav. Du kan også hyre en longtailboat og tage på snorkeltur blandt øerne omkring Koh Lipe. Du kan besøge Ko Hin Ngam, der er berømt for sine smukke sten. En gammel overtro siger at et ønske går i opfyldelse, hvis du bygger et tårn af 12 sten. Overnatning på resort (M)
15. dag: Tilbage til Krabi
Dit øhop ender idag, hvor du tager tilbage til Krabi. Du kan vælge at rejse hjem eller rejse videre rundt i Thailand eller Sydøstasien.

Overnatninger

2 overnatninger på Southern Lanta resort i superior bungalow, Koh Lanta
3 overnatninger på Thapwarin resort i cottage, Koh Ngai
3 overnatninger på Sivalai resort i standard villa, Koh Mook
3 overnatninger på Kradan Beach resort i standard bungalow, Koh Kradan
2 overnatninger på Castaway Beach Resort i Big Garden Breezy Room, Koh Lipe

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Der vil være en del af turen, der foregår i delt transport.

November - april

Pakkeliste

 • Pas, rejseforsikring og flybilletter (samt evt. fotokopier)
 • Diverse rejsedokumenter samt adgangsvisa(er) eller påkrævede vaccinationscertifikater
 • Pengekat samt USD kontant og kreditkort eller debetkort
 • Kamera og film, spille kort eller andre favorit spil, snorkel udstyr.
 • Lille håndklæde og badetøj
 • Solhat, solblok og solbriller
 • Førstehjælpskasse (kan indeholde tabletter mod transportsyge, læbesalve, hovedpinepiller, plaster, antihistamin, Imodium, eller lignende tabletter mod milde tilfælde af diarre, ekstra receptpligtig medicin som du tager)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r til Krabi (inkl. bagage)
 • Overnatning og transfers samt måltider i henhold til program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top