Søg
Søg
Koh Lipe
Koh Lipe
Koh Lipe - Thailand
Koh Ngai
Snorkling omkring øerne
Kajaki sydthailand
Med longtailbåd
Emerald cave
Koh Hin Ngam
Afslapning på stranden

Ø hop i Sydthailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-

Før: 14.995,-

Tag med og oplev vores yndlings øer i Sydthailand. I turen er inkluderet gode snorkeludflugter med lokal guide og transport mellem de fantastiske bountystrande. Glæd dig til den hyggelige ø stemning, når du med base på Koh Lipe og Koh Ngai på dagsture udforsker de mindre øer, der ligger i området.

Start dit eventyr i Sydthailand med nogle nætter på Koh Lanta og få dit jetlag ud af kroppen på et resort tæt ved vandet. Dit øhop den næste uges tid byder på indtryk fra de skønne øer Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kradan og de mindre øer i området som du besøger på dagsture og som lokker med noget af det bedste snorkling i Sydthailand. Du slutter af Krabi inden turen går hjemad eller du kan få skræddersyet din rejse så du fortsætter op mod Khao Sok og oplever en af Thailands smukkeste nationalparker - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her
Sæson
Du kan rejse hele året rundt men November - April er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand.

Koh Lanta

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang fra København

Dag 2: Ankomst Krabi og transfer til Koh Lanta
Du bliver hentet i lufthavnen og transporteret til dit resort på den skønne Klong Dao strand på Koh Lanta. Nyd aftenen på en strandrestaurant mens tropemørket falder på og feriestemningen langsomt indfinder sig.
Overnatning på resort (M)

Dag 3 - 5 dag: Afslapning på Koh Lanta
Brug dagene på at slappe af, udforsk øens strande og jungle på scooter eller tag på dykker tur på et af de gode dive sites i nærheden. Området omkring Koh Lanta er en del af en marine nationalpark med 15 fredede øer. Du kan både snorkle og dykke her og være heldige at se nogle af de større fisk.
Overnatning på resort (M)

Dag 6: Transfer til Koh Lipe
Velkommen til mini Maldiverne som Koh Lipe også kaldes. Koh Lipe har længe været et hemmeligt paradis men flere og flere har fået øjnene op for de kridhvide strande og det azurblå hav. Go before it is too late !
Efter check in på hotellet kan du nyde en tur i havet inden den lækre middag serveres.
Overnatning på resort (M,A)

Dag 7: Snorkling ved Ko Hin Ngam og Ko Hin Sorn
Du skal idag med din private longtailboat på snorkeltur blandt øerne omkring Koh Lipe. Du besøger blandt andet Ko Hin Ngam, der er berømt for sine smukke sten. En gammel overtro siger at et ønske går i opfyldelse, hvis du bygger et tårn af 12 sten. Fortsæt til et af områdets bedste snorkelsteder og nyd en frokost ombord på båden inden turen går tilbage til Koh Lipe.
Overnatning på resort (M,F)

Dag 8: Afslapning på Koh Lipe
Du kan tilbringe dagen på en af øens skønne hvide strande, hvor du kan nyde et fantastisk måltid og måske slentre over til Sunset Beach, som er mere uberørt med den smukke jungle som baggrundskulisse til det blå hav.
Overnatning på resort (M)

Dag 9: Videre til Koh Ngai
Idag går turen med båd videre til Koh Ngai - en bountyø hvor de hvide strande fortsætter ud i havet der lokker med fantastisk snorkling.Efter check in på dit resort og måske en tur med snorkelmasken på serveres der middag på hotellet.
Overnatning på resort ( M,A)

Dag 10: Dagstur med egen longtailbåd
Området omkring Koh Ngai udforskes idag i din egen longtailbåd. Du kommer til at opleve fantastisk snorkling og du skal besøge den berømte Emerald Cave, hvor du svømmer igennem en grotte og ender ved en fantastisk strand. Frokost serveres ombord på båden inden du skal i land og nyde de billedskønne strande ved Koh Kradan.
Overnatning på resort tilbage på Koh Ngai. (M,F)

Dag 11: Tilbage med båd til Krabi
Dit øhop ender idag, hvor du tager båd tilbage til Krabi.
Check in på dit resort og nyd eftermiddagen f.eks i kajak eller tag en lokal båd over og gå en tur på smukke Raleigh Beach.
Overnatning på resort (M)

Dag 12: Afslapning Krabi
Du kan tage på cykeltur i området og opleve små landsbyer eller bare nyde dagen på stranden og måske shoppe lidt i Ao Nang.
Overnatning på resort (M)

Dag 13: Turen går hjem eller du kan rejse videre på egen hånd

Overnatning:
3 nætter på resort,Koh Lanta
3 nætter på resort, Koh Lipe
2 nætter på resort Koh Ngai
2 nætter på resort, Krabi

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-

Før: 14.995,-
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r til Krabi.
  • 10 nætter på resort inkl. morgenmad
  • 2 x frokost og 2 x middag
  • Alle transfers
  • Udflugter med privat longtail båd og engelsk talende guide iht. program

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

(Førpris: ,-)
fra: 4.990,-
Phuket Fitness Camp

Fitness Boot Camp på Phuket

På Fitness Bootcamp i Thailand på solrige Phuket får du en sund og aktiv livsstil og kommer til at træne med andre sportsglade mennesker fra hele verden.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 21-02-2018 18:00:00 : 10523
Aarhus
21. februar 2018 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 27-02-2018 18:00:00 : 10401
Aarhus
27. februar 2018 kl. 18:00

Thailand

Webinar: Thailand: 27-02-2018 20:30:00 : 10533
Webinar
27. februar 2018 kl. 20:30

Webinar: Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Find os på: