16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur til dig, der elsker kombinationen af by og strandliv krydret med lidt eventyr. Du starter med at besøge skønne Bangkok, hvor du kan udforske livet langs floden, shoppe og nyde fantastisk thai streetfood. Dit hotel ligger godt i Silom området - ikke langt fra Chinatown, Lumpini park og floden. Du oplever naturen i junglen ved Sai Yok Nationalpark, inden du kan vaske støvet af i det skønne hav omkring Koh Chang og opleve rolige, charmerende og uspolerede Koh Kood.

Få information og fakta om Thailand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men vi har valgt at lægge disse afgange i perioden december til april, hvor det er udenfor monsuntiden.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra København
Du rejser i dag fra København mod Bangkok
2. dag: Ankomst Bangkok
Velkommen til Thailands pulserende hovedstad Bangkok. Efter du har hentet din bagage, fortsætter du til ankomsthallen, hvor du mødes med din engelsktalende guide. Med minivan går turen nu til Silom området i Bangkok. Her skal du bo de næste par dage. Resten af dagen kan du akklimatisere dig, snuppe en tur i poolen eller begive dig på opdagelse i de små gader omkring hotellet, hvor du også kan forkæle dig selv med en omgang skøn massage. Overnatning på Holiday Inn Silom i deluxe værelse
3. dag: Sejltur på Bangkoks floder
Efter morgenmaden skal du mødes med din guide, der vil følge dig ned til floden, hvorfra du boarder en "longtail" båd. Det er dejligt at nyde den lidt friske brise fra floden, mens du sejler ned ad Chao Phraya - hovedfloden i Bangkok. Du kan nyde Bangkoks skyline, inden båden drejer ned ad de små bifloder kaldet "klongs". Du sejler forbi lokale træhuse bygget på pæle, hvor vasketøjet blafrer i vinden, der spilles thai musik på radioen og dagligdagslivet leves. Første stop er Wat Khun Chan templet, inden turen fortsætter til Artist Village med gamle træbroer, en gammel barber, vintage plakater og en fredfyldt stemning. Her kan du også fodre den hellige catfish og begejstres af synet, når hundredevis af fisk kommer til overfladen. På Chao Phraya floden sejler du tilbage mod to af de store sightseeing steder i Bangkok - The Grand Palace og Temple of Emerald Buddha. Inden du siger farvel til din guide, er der frokost tæt på molen. Din tur ender ved templerne, hvorefter du kan tage tilbage til hotellet eller slentre rundt i Bangkoks gamle bydel. Resten af dagen er du på egen hånd. Vi kan anbefale en sundowner ved "Jacks" ved flodbredden, hvor du forøvrigt også spiser rigtigt godt. Overnatning på Holiday Inn Silom i deluxe værelse (M,F)
4. dag: Streetfood oplevelse i Chinatown
Nyd en stille formiddag på egen hånd. Du kan for eksempel spadsere op for enden af Silom Road til Lumpini Park, hvor du undervejs passerer streetfood boder, et hindu tempel og mange små butikker. Sidst på eftermiddagen mødes du i lobbyen med din engelsktalende guide. I skal med lokalbussen eller en tuktuk til hjertet af Chinatown, hvor kvarterets hemmeligheder skal udforskes. Turen varer cirka 4 timer, og du skal smage alverdens streetfood, mens I også udforsker de små spændende sidegader. Hvis du stadig har appetit tilbage, slutter aftenen med lidt dessert, inden guiden siger farvel. Du kan fortsætte med at udforske Chinatown på egen hånd eller tage hjem på hotellet og gøre klar til imorgen. Overnatning på Holiday Inn Silom i deluxe værelse (M,A)
5. dag: På eventyr til Sai Yok Nationalpark
Idag forlader du Bangkok og skal på en smuttur på landet, hvor du skal bo to nætter på flydende hoteller omgivet af naturens lyde, fuglefløjt og ro. Du mødes med din chauffør i lobbyen og kører mod Sai Yok Nationalpark - cirka 4 timers kørsel. Sai Yok er en del af et kæmpe skovområde på omkring 18.000 km2 med 19 fredede områder i både Myanmar og Thailand. Den bjergrige region er dækket af skov og bambus, hvor mange af træerne langs floden er teaktræer. Her er vilde elefanter, aber og hjorte, og rygtet siger, at der måske er et par vilde tigre dybt inde i skoven. Ved ankomst til nationalparken bliver du budt velkommen af familien, der driver de flydende bungalows og den flydende restaurant. Du skal betale 300 baht i gebyr til parken ved ankomst. Din frokost bliver serveret på en flydende tømmerflåde, der trækkes af en longtailbåd. Her kan du nyde et veltillavet måltid omgivet af junglens lyde, inden du måske bliver fristet til et dyp i floden. Aftenen kan nydes med et slag kort eller en god bog i en hængekøje, inden det er tid til at krybe til køjs. Overnatning på Krits floathouse (M,F,A)
6. dag: Skønne River Kwai
Efter en dejlig morgenmad er det tid til en afslappende tur ned ad floden på en raft. Naturen, du cruiser langs, er helt uberørt, og stilheden brydes kun af fuglefløjt og abernes slagsmål om frugterne i junglen. Efter en time ankommer du til River Kwai Jungle Raft, hvor du skal overnatte. Resten af dagen kan du slappe af, bade i floden eller tage på mindre hikes i området. Middagen vil du helt sikkert huske - den indtages i lyset fra flagermus lygterne Overnatning på River Kwai Jungle Rafts i standard bungalow (kun med fan) (M,A)
7. dag: Videre til Koh Chang
Idag er det tid til ø-stemning og sand mellem tæerne. Efter en lang køredag (cirka 7 timer) ankommer du til molen, hvorfra båden til Koh Chang sejler. Hop en tur i bølgerne og nyd dagens sidste solstråler på stranden. Overnatning på Koh Chang Kacha i seaside deluxe bygning (M)
8-10. dag: Koh Chang
Nyd de næste par dage på egen hånd på Thailands tredie største ø. Du kan spise dejlig seafood, tage på udflugt til et af øens vandfald eller på snorkeltur til de omkringliggende små øer. Overnatning på Koh Chang Kacha i seaside deluxe bygning (M)
11. dag: Videre til Koh Kood
Idag skal du med færge til Koh Kood - en uspoleret perle i Thailand, der på trods af øens størrelse fortsat byder på en atmosfære, der emmer af ro og afslapning. Du skal bo på Koh Kood Paradise Resort - få skridt fra Ao Tapao-stranden. Hotellet tilbyder indkvartering med restaurant, gratis privatparkering, udendørs swimmingpool og fitnesscenter. Du kan slappe af på det private strandområde og i haven. Der er døgnåbent i receptionen samt roomservice, og personalet kan arrangere ture for gæsterne, f.eks kan du tage en tur ud på havet i kano. Alle værelser har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, køleskab, kedel, brusebad, hårtørrer, skrivebord og klædeskab. Resortet serverer morgenbuffet og a la carte-morgenmad. Overnatning på Koh Kood Paradise ResortM)
12. - 14. dag: Afslapning på Koh Kood
Trænger I i løbet af de næste par dage til en strandpause, kan I f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god og sjov oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor I kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner. Er du her over nytårsaften er der inkluderet en uforglemmelig gallamiddag. Overnatning på Koh Kood Paradise Resort(M)
15. dag: Rejsen i Thailand er slut, og hjemrejsen påbegyndes
Din rejse lakker mod enden, og det er tid til at vende næsen mod nord. Du bliver hentet på dit hotel og sejlet samt kørt til Bangkok lufthavn.
16. dag: Ankomst København
Du lander i dag i København - Velhjemme igen med batterierne opladet på ny.

Overnatninger

3 overnatninger i Bangkok på Holiday Inn Silom, deluxe værelse
1 overnatning i Sai Yok på flydende hotel
1 overnatning ved River Kwai på flydende jungle raft
4 overnatninger på Koh Chang Kacha, seaside deluxe værelse i seaside bygning
4 overnatninger på Koh Kood Paradise Beach Resort, superior værelse

Bemærkninger

Bemærk på afgangen 26. december besøger du Koh Kood før Koh Chang.
Bemærk på afgangene 3 januar og 11 februar er der 1 overnatning på lufthavnshotel i Bangkok inden hjemrejsen.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd det meste af rejsen. Dog har vi sørget for delt transport imellem lokationerne, og turene foregår i grupper.

Næste: 14-01-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Kamera
 • Solcreme
 • Solhat
 • Insektspray

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Udsolgt Rejseperiode19.12.22 - 03.01.23 Tilmeldingsfrist18-10-2022
Udsolgt Rejseperiode26.12.22 - 10.01.23 Tilmeldingsfrist25-11-2022
Udsolgt Rejseperiode03.01.23 - 18.01.23 Tilmeldingsfrist18-11-2022
Få pladser Rejseperiode14.01.23 - 29.01.23 Tilmeldingsfrist09-12-2022
18.595,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode11.02.23 - 26.02.23 Tilmeldingsfrist06-12-2022
Ledige pladser Rejseperiode04.03.23 - 19.03.23 Tilmeldingsfrist27-12-2022
18.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.03.23 - 02.04.23 Tilmeldingsfrist10-01-2023
18.595,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.04.23 - 16.04.23 Tilmeldingsfrist24-01-2023
17.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.04.23 - 30.04.23 Tilmeldingsfrist07-02-2023
18.595,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r - inkl. check in bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Thailand
 • Morgenmad på hele rejsen i Thailand
 • Frokost på dag 3 og 5
 • Aftensmad på dag 4, 5 og 6
 • Transfer ved ankomst i Bangkok lufthavn til hotel i Bangkok
 • Transfer fra hotel i Bangkok til Sai Yok / River Kwai tur
 • Transfer fra Sai Yok / River Kwai tur til Koh Chang
 • Transfer fra Koh Chang til Koh Kood
 • Transfer fra Koh Kood til Bangkoks lufthavn ved hjemrejse
 • Sejltur på Bangkoks floder
 • Streetfood tur i Bangkok
 • Sejltur med frokost på floden ved Sai Yok
 • Sejltur på bamboo raft på floden ved River Kwai
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg - pris er forskellige fra dato til dato
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Prisen kan variere efter sæson og kan nemt ses i prisoversigten herover.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top