Søg
Søg
Sai Yok Nationalpark, Thailand
Grand Palace, Bangkok
Tuk Tuk Thailand
Cykeltur, Bangkok
Mahachai Trainspotting, Bangkok
Klong Tur Bangkok
Klongtur, Bangkok
Sai Yok, Thailand
Sai Yok, Thailand
Koh Samet, Thailand
Koh Samet, Thailand
Koh Samet, Thailand
Koh Samet, Thailand
Lima Coco, Koh Samet

Thailand - kort og godt

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 11 dage

Du tager fra Bangkok nordpå til et uberørt jungle område, hvor du skal overnatte på hyggeligt rafthouse, bade i vandfald og ro i kajak - raften danner de perfekte rammer til at opleve livet på floden. Koh Samet tilbyder afslapning, hygge og kridhvidt sand mellem tæerne.

Du vil gerne opleve Thailands fantastiske natur, den lækre mad, den smilende befolkning og nogle af de smukke kulturelle seværdigheder. Har du ikke flere uger at gøre godt med, vil vi med dette rejseforslag vise dig, at det sagtens kan betale sig at rejse til Thailand, selv om du blot har et par uger til rådighed. Vi gir dig en spændende smagsprøve på smilets land - kort og godt.

Du starter ud i den pulserende storby Bangkok, hvor mange oplevelser venter. Har du behov for inspiration til nogle lidt anderledes vinkler på byen, har vi masser af gode forslag. Herfra går turen et par timer nordpå - længere skal du ikke væk før du kan nyde uberørt natur i Sai Yok nationalpark.Efter en enkelt nat tilbage i Bangkok bliver der rig mulighed for afslapning og sand mellem tæerne Du bor fire nætter på den lækre, lille trope ø Koh Samet, hvor du bare kan sove længe, slappe af og nyde livet.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson

Turen kan gennemføres året rundt!


Koh Samet, Thailand

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser fra Danmark til Thailand, hvor du ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder du et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Herudover har New Road Guest House bl.a. egen restaurant og en hyggelig bar. Resten af dagen er til fri til at gå på opdagelse i Bangkok.
Overnatning i Deluxe værelse (M)

3. dag: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Udforsk den spændende by, hvor mange oplevelser venter dig. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler bl.a. en cykeltur bag byens facade eller en spændende Mahachai trainspotting dagstur væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, hvor du oplever det lokale dagligliv. Se flere inspirerende Bangkok oplevelser her.
Overnatning i Deluxe værelse (M)

4. dag: Afgang mod Sai Yok Nationalpark
Du finder idag selv til den sydlige minibusterminal, hvor du skal være senest 06.30, da bussen kører kl. 07.00. Turen til Kanchanaburi tager cirka tre timer. Her bliver du mødt af din engelsk talende guide, der tager dig med langt ind i junglen til Sai Yok Nationalpark - en skjult perle kun kendt af de lokale. Der er frokost stop undervejs. Du bliver budt velkommen af familien der driver restauranten og det flydende raft hotel inden du boarder en flydende raft, der trækkes ned ad floden. Læn dig tilbage på dækket og nyd stilheden kun afbrudt af fuglefløjt og lyden af aberne i trætoppene og måske en svalende dukkert i den kølige flod. Sidst på eftermiddagen trækkes raften tilbage mod dit hotel - du stopper ved et dejligt vandfald undervejs og kan nyde et naturligt "rain shower" inden det er tid til en dejlig middag på terrassen ved dit raft house.,
Overnatning på rafthouse (M,F,A)

5. dag: Sai Yok National Park
Der serveres tidlig morgenmad inden det er tid til anden del af din jungle oplevelse. Hop i en kajak og flyd med strømmen længere ind i nationalparken gennem uberørt natur til du kommer til River Kwai Cool Camp - en håndbygget camp med strøm fra solceller og brug af regnvand til bad og toilet. Her mødes du af et par rangere fra parkensom serverer frokost i deres hjem før I sammen skal udforske den tætte jungle. Hvis du hellere vil på en cykeltur i området kan det også sagtens arrangeres. Midt på eftermiddagen er det tid til at vende næsen tilbage mod Bangkok, hvor du bliver sat af på dit hotel. Hvis tiden tillader det stopper bilen ved Broen over Kwai så du kan få et par souvenir fotos.
Overnatning på guesthouse (M,F)

6.dag: Koh Samet
I dag går turen til den skønne ø Koh Samet. Efter ca. tre timers kørsel og en god halv times sejlads ankommer du til Koh Samet, og bliver mødt af ren Thailandsk ø-idyl med hvide sandstrande og grønne palmer. Her, i disse fantastiske omgivelser, tilbringer du de kommende fire nætter. Overnatning på strandresort (M)

7.-9. dag: Afslapning på Koh Samet
Du har et par dage til rådighed på denne fine, lille tropeø, hvor du kan sove længe, slappe af og nyde livet. Koh Samet er knap 30 kvm2 og øen er perfekt til nogle dages afslapning i smukke og rolige omgivelser. Læs en bog, gå lange ture, nyd naturen, de hvide sandstrande og det indbydende, klare vand. Koh Samet er først og fremmest tilbagelænede strandoplevelser. Øen er et oplagt mål for de lokale, der til dagligt bor i Bangkok, men ønsker at kommer lidt væk fra det hektiske byliv og nyde en barfodsweekend under de svajende palmer. Overnatning på strandresort (M)

10. dag: Koh Samet – Afrejse fra Bangkok
Der er afrejse fra Koh Samet med færgen retur til fastlandet og bil videre til lufthavnen i Bangkok. Tidspunktet afhænger af din flyafgang.

11.dag: Hjemkomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et skønt eventyr i smilets land.

Overnatning:
3 nætter på guesthouse i Bangkok
1 nat på raft house
4 nætter på Koh Samet


.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – også børnefamilier.

Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok, imens du er på tur i Sai Yok.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Tilbuddet gælder i udvalgte perioder - spørg din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Bangkok t/r
  • Alle nævnte overnatninger
  • Ture, transporter og måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Personlig rejseforsikring
  • Ture og måltider udover det nævnte
  • Engelsktalende guider på transfers
  • Drikkepenge
  • Båd t/r til Koh Samet - THB 500 per person betales direkte til hotellet (børn under 5 med max højde på 110cm gratis - ellers voksenpris).
  • National park gebyr THB 200 (THB 100 børn) betales direkte til hotellet på Koh Samet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 320,-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Oplevelser i Bangkok

Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Men der er også et spændende og knap så kendt liv bag facaden og de mest besøgte attraktioner. Tag med på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig!

Varighed: 1/2 - 1 dag

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: