Søg
Søg
Husbåd, Thailand
Grand Palace, Bangkok
Tuk Tuk Thailand
Cykeltur, Bangkok
Mahachai Trainspotting, Bangkok
Klong Tur Bangkok
Klongtur, Bangkok
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Husbåd, Thailand
Koh Samet, Thailand
Lima Bella Resort på Koh Samet i Thailand
Koh Samet, Thailand
Koh Samet, Lima Coco Resort, Thailand, Asien
Lima Bella Resort på Koh Samet i Thailand
Koh Samet, Thailand
Koh Samet, Thailand

Thailand - kort og godt

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 11 dage

I Bangkok stiger du ombord på en hyggelig husbåd, der giver dig de perfekte rammer til at opleve livet på Kongernes Flod og se den lille ø Koh Kret med lokalt kunsthåndværk, som er beboet af Mon folket. Koh Samet tilbyder afslapning, hygge og kridhvidt sand mellem tæerne.

Du vil gerne opleve Thailands fantastiske natur, den lækre mad, den smilende befolkning og nogle af de smukke kulturelle seværdigheder. Har du ikke flere uger at gøre godt med, vil vi med dette rejseforslag vise dig, at det sagtens kan betale sig at rejse til Thailand, selv om du blot har et par uger til rådighed. Vi gir dig en spændende smagsprøve på smilets land - kort og godt.

Du starter ud i den pulserende storby Bangkok, hvor mange oplevelser venter. Har du behov for inspiration til nogle lidt anderledes vinkler på byen, har vi masser af gode forslag! En hyggelig husbåd giver dig de perfekte rammer til at opleve livet på Chao Phraya - Kongernes Flod. Herfra kan du i fred og ro absorbere århundredes thailandsk kultur og historie, mens båden langsomt glider afsted mod Ayutthaya. Denne gamle kongeby og tidligere hovedstad ligger blot 70 km fra Bangkok. Det store tempelområde er på Unesco’s liste over verdenskulturarv. Det er en stor oplevelse at cykle rundt i det charmerende provinslandskab, hvor du støder på det ene velbevarede tempel efter det andet. Efter en enkelt nat tilbage i Bangkok bliver der rig mulighed for afslapning og sand mellem tæerne Du bor fem nætter på den lækre, lille tropeø Koh Samet, hvor du bare kan sove længe, slappe af og nyde livet.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson

Turen kan gennemføres året rundt!


Koh Samet, Thailand

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser fra Danmark til Thailand, hvor du ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder du et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Herudover har New Road Guest House bl.a. egen restaurant, hængekøjer på terrassen, dvd-rum og en hyggelig bar. Resten af dagen er til fri til at gå på opdagelse i Bangkok.

3. dag: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Udforsk den spændende by, hvor mange oplevelser venter dig. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler bl.a. en cykeltur bag byens facade eller en spændende Mahachai trainspotting dagstur væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, hvor du oplever det lokale dagligliv. Se flere inspirerende Bangkok oplevelser her.

4. dag: I husbåd fra Bangkok til Ayuthaya
En hyggelig husbåd giver dig de perfekte rammer til at opleve livet på Chao Phraya - Kongernes Flod. Herfra kan du i fred og ro absorbere århundredes Thai kultur og historie, mens båden langsomt glider afsted. Omkring frokosttid lægger båden fra land i Bangkok og begiver sig langsomt op ad Kongernes Flod forbi det storslåede Grand Palace og Daggryets Tempel, Wat Arun. Fra din plads på dækket får du rig mulighed for at følge med i dagligdagslivet langs floden. Om eftermiddagen besøger du et marked i den lille by Pathum Thani, hvor de lokale kommer for at gøre deres indkøb af friske råvarer og søde sager. Ved solnedgang anløber båden det smukke buddhistiske tempel Wat Kai Tia, der ligger i en stille og rolig landsby. En udsøgt thaimiddag serveres på dækket i stearinlysenes skær, og natten tilbringes i din private kahyt ombord på båden. (A)

5. dag: Koh Kret og retur til Bangkok
Stå tidligt op og se munkene i Wat Kai Tia indsamle mad på deres morgenrunde, inden du kan nyde din lækre morgenmad, som serveres på dækket. Båden cruiser ned ad floden tilbage mod Bangkok. Undervejs stopper du ved øen Koh Kret, hvor du kan opleve det lokale Mon samfund og se deres unikke kultur og kunsthåndværks talenter. Du bydes på en lokal urtedrik og lidt snacks inden det er frokost tid tilbage på båden. Du er tilbage i Bangkok sidst på eftermiddagen.

6. dag: Bangkok – Koh Samet
I dag går turen til den skønne ø Koh Samet. Efter ca. tre timers kørsel og en god halv times sejlads ankommer du til Koh Samet, og bliver mødt af ren Thailandsk ø-idyl med hvide sandstrande og grønne palmer. Her, i disse fantastiske omgivelser, tilbringer du de kommende fire nætter.

7. -9. dag: Afslapning på Koh Samet
Du har tre hele dage til rådighed på denne fine, lille tropeø, hvor du kan sove længe, slappe af og nyde livet. Koh Samet er knap 30 kvm2 og øen er perfekt til nogle dages afslapning i smukke og rolige omgivelser. Læs en bog, gå lange ture, nyd naturen, de hvide sandstrande og det indbydende, klare vand. Koh Samet er først og fremmest tilbagelænede strandoplevelser. Øen er et oplagt mål for de lokale, der til dagligt bor i Bangkok, men ønsker at kommer lidt væk fra det hektiske byliv og nyde en barfodsweekend under de svajende palmer.

10. dag: Koh Samet – Afrejse fra Bangkok
Der er afrejse fra Koh Samet med færgen retur til fastlandet og bil videre til lufthavnen i Bangkok. Tidspunktet afhænger af din flyafgang.

11.dag: Hjemkomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et skønt eventyr i smilets land.

Overnatning:
3 nætter på guesthouse i Bangkok
1 nat på husbåden
5 nætter på Koh Samet
2 nætter ombord på flyet

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – også børnefamilier.

Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok, imens du er på husbåden.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer på flod cruise turen fra Bangkok, så det passer ind i netop dit rejseprogram.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Tilbuddet gælder i udvalgte perioder - spørg din rejsekonsulent!

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Bangkok t/r
  • Alle nævnte overnatninger
  • Ture, transporter og måltider ifølge program
  • Engelsktalende guide på cyketuren i Ayutthaya

Prisen er eksklusiv

  • Personlig rejseforsikring
  • Ture og måltider udover det nævnte
  • Engelsktalende guider på transfers
  • Drikkepenge
  • Båd t/r til Koh Samet - THB 500 per person betales direkte til hotellet (børn under 5 med max højde på 110cm gratis - ellers voksenpris).
  • National park gebyr THB 200 (THB 100 børn) betales direkte til hotellet på Koh Samet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 320,-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Oplevelser i Bangkok

Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Men der er også et spændende og knap så kendt liv bag facaden og de mest besøgte attraktioner. Tag med på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig!

Varighed: 1/2 - 1 dag

Gratis rejseforedrag

Thailand: 20-03-2019 18:00:00 : 12878
Kolding
20. marts 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 28-03-2019 18:00:00 : 10697
Aalborg
28. marts 2019 kl. 18:00

Thailand

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 25-04-2019 18:00:00 : 13294
Aarhus
25. april 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: