11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du vil gerne opleve Thailands fantastiske natur, den lækre mad, den smilende befolkning og nogle af de smukke kulturelle seværdigheder. Har du ikke flere uger at gøre godt med, vil vi med dette rejseforslag vise dig, at det sagtens kan betale sig at rejse til Thailand, selv om du blot har et par uger til rådighed. Vi gir dig en spændende smagsprøve på smilets land - kort og godt.

Du starter ud i den pulserende storby Bangkok, hvor mange oplevelser venter. Har du behov for inspiration til nogle lidt anderledes vinkler på byen, har vi masser af gode forslag. Herfra går turen et par timer nordpå - længere skal du ikke væk før du kan nyde uberørt natur i Sai Yok nationalpark.Efter en enkelt nat tilbage i Bangkok bliver der rig mulighed for afslapning og sand mellem tæerne Du bor fire nætter på den lækre, lille trope ø Koh Samet, hvor du bare kan sove længe, slappe af og nyde livet.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt!

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser fra Danmark til Thailand, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder du et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Herudover har New Road Guest House bl.a. egen restaurant og en hyggelig bar. Resten af dagen er til fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Overnatning i Deluxe værelse (M)
3. dag: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Udforsk den spændende by, hvor mange oplevelser venter dig. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler bl.a. en cykeltur bag byens facade eller en spændende Mahachai trainspotting dagstur væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, hvor du oplever det lokale dagligliv. Se flere inspirerende Bangkok oplevelser her. Overnatning i Deluxe værelse (M)
4. dag: Afgang mod Sai Yok Nationalpark
Du finder idag selv til den sydlige minibusterminal, hvor du skal være senest 06.30, da bussen kører kl. 07.00. Turen til Kanchanaburi tager cirka tre timer. Her bliver du mødt af din engelsk talende guide, der tager dig med langt ind i junglen til Sai Yok Nationalpark - en skjult perle kun kendt af de lokale. Der er frokost stop undervejs. Du bliver budt velkommen af familien der driver restauranten og det flydende raft hotel inden du boarder en flydende raft, der trækkes ned ad floden. Læn dig tilbage på dækket og nyd stilheden kun afbrudt af fuglefløjt og lyden af aberne i trætoppene og måske en svalende dukkert i den kølige flod. Sidst på eftermiddagen trækkes raften tilbage mod dit hotel - du stopper ved et dejligt vandfald undervejs og kan nyde et naturligt "rain shower" inden det er tid til en dejlig middag på terrassen ved dit raft house., Overnatning på rafthouse (M,F,A)
5. dag: Sai Yok National Park
Der serveres tidlig morgenmad inden det er tid til anden del af din jungle oplevelse. Hop i en kajak og flyd med strømmen længere ind i nationalparken gennem uberørt natur til du kommer til River Kwai Cool Camp - en håndbygget camp med strøm fra solceller og brug af regnvand til bad og toilet. Her mødes du af et par rangere fra parkensom serverer frokost i deres hjem før I sammen skal udforske den tætte jungle. Hvis du hellere vil på en cykeltur i området kan det også sagtens arrangeres. Midt på eftermiddagen er det tid til at vende næsen tilbage mod Bangkok, hvor du bliver sat af på dit hotel. Hvis tiden tillader det stopper bilen ved Broen over Kwai så du kan få et par souvenir fotos. Overnatning på guesthouse (M,F)
6.dag: Koh Samet
I dag går turen til den skønne ø Koh Samet. Efter ca. tre timers kørsel og en god halv times sejlads ankommer du til Koh Samet, og bliver mødt af ren Thailandsk ø-idyl med hvide sandstrande og grønne palmer. Her, i disse fantastiske omgivelser, tilbringer du de kommende fire nætter. Overnatning på strandresort (M)
7.-9. dag: Afslapning på Koh Samet
Du har et par dage til rådighed på denne fine, lille tropeø, hvor du kan sove længe, slappe af og nyde livet. Koh Samet er knap 30 kvm2 og øen er perfekt til nogle dages afslapning i smukke og rolige omgivelser. Læs en bog, gå lange ture, nyd naturen, de hvide sandstrande og det indbydende, klare vand. Koh Samet er først og fremmest tilbagelænede strandoplevelser. Øen er et oplagt mål for de lokale, der til dagligt bor i Bangkok, men ønsker at kommer lidt væk fra det hektiske byliv og nyde en barfodsweekend under de svajende palmer. Overnatning på strandresort (M)
10. dag: Koh Samet – Afrejse fra Bangkok
Der er afrejse fra Koh Samet med færgen retur til fastlandet og bil videre til lufthavnen i Bangkok. Tidspunktet afhænger af din flyafgang.
11.dag: Hjemkomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et skønt eventyr i smilets land.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Bangkok
1 overnatning på raft house, Sai Yok
4 overnatninger på standardhotel på Koh Samet

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – også børnefamilier.

Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok, imens du er på tur i Sai Yok.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray (kan også købes i Bangkok
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger samt ture, transporter og måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Engelsktalende guider på transfers
 • Drikkepenge
 • Båd t/r til Koh Samet - THB 500 per person betales direkte til hotellet (børn under 5 med max højde på 110cm gratis - ellers voksenpris).
 • National park gebyr THB 200 (THB 100 børn) betales direkte til hotellet på Koh Samet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top