Her på siden finder du praktisk information og fakta om Trinidad og Tobago.


Praktisk info om at rejse på Trinidad og Tobago

Klima og bedste rejsetidspunkt
Øerne har tropisk klima med omtrent den samme temperatur året rundt. Februar til maj er de tørreste måneder. Juni til august er de vådeste. Trinidad og Tobago er uden for orkanbæltet og rammes derfor sjældent af de voldsomme storme, som hærger længere nordpå i perioden juli – november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på øerne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i området kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Se klimatabel over vejret på Trinidad og Tobago her.

Visumforhold og indrejsekrav
OBS! Visumregler og indrejsekrav kan ændre sig med kort varsel, så Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tjekker de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade. Nedenstående informationer er med forbehold for ændringer.

Per 27. marts 2023 er der visumfrit ophold i max 90 dage for danske turister. Husk dit pas skal være gyldigt i 6 mdr. efter hjemrejse.

Der kan forekomme indrejsekrav til Trinidad og Tobago såsom specifikke krav til vaccinationer, forsikringsdækninger, helbredsattest og lignende. Henvend dig til din rejsekonsulent omkring nuværende indrejsekrav til Trinidad og Tobago.

Drikkepenge
I de fleste lande er drikkepenge en del af lønningerne for de ansatte i servicebranchen. Derfor er det god kutyme (og nogle gange direkte nødvendigt) at give drikkepenge til fx rengøringspersonale, tjenere, guider, chauffører mv. afhængigt af det land du skal besøge. Vi anbefaler derfor at du sætter dig godt ind i hvor meget der er normalt at give i drikkepenge og til hvem inden du tager af sted på din rejse. Find fx information om drikkepenge i Lonely Planets guidebøger.


Fakta

Hovedby: Scarborough
Sprog: Engelsk, kreol-engelsk og kreol-fransk
Klima: Tropisk
Valuta: Trinidad and Tobago dollar
Religion: Romersk katolsk


Information om Trinidad og Tobago

Udflugtsmål i Tobago
  • Englishmans Bay - En uspoleret perle af en bountystrand – bil er nødvendig for at komme dertil. Her er nærmest ingen bebyggelse og oplevelsen er ren Robinson Crusoe.

  • Pirates Bay ved Charlotteville – Charlotteville er en søvnig lille by på den nordligste spids af Tobago, hvor dagligdagen går sin vante gang i roligt tempo. For at komme til Pirates Bay går du langs byens strand så langt du kan komme indtil der går en stejl grusvej op til venstre. Følg vejen ca. 1 km og hold øje med en stejl trappe ned på venstre hånd – for enden af denne ligger en fantastisk skøn strand uden for mange turister.

  • Main Ridge Forest – gode vandremuligheder

  • Argyle Vandfald – en tur med guide her anbefales – husk badetøj så du kan blive afkølet i vandfaldet.

  • Pigeon Point – øens hvide sandstrand (sandet er importeret). Stranden er en betalingsstrand med omklædningsfaciliteter, restauranter og en imponerende udsigt til revet udenfor. Herfra er der glasbundsbåd ture til Bucoo Reef og Nylon Pool.

  • Arnos Vale Bay – her er øens bedste snorkelling.

Til top