En god rejse giver oplevelser for livet, den former os som mennesker og den kan være med til at skabe forståelse og binde bånd på tværs af kulturer og landegrænser. Men det er svært at rejse uden også at påvirke den verden, vi holder så meget af. Derfor har vi lavet 'Det bæredygtige valg', som er en samling af rejser, hvor vi har sat ekstra fokus på, at rejsen skal efterlade et mindre aftryk på kloden - og et mere positivt aftryk på destinationen.

Vi mener godt, at et rigtigt rejseeventyr kan være bæredygtigt, men bæredygtige valg skal ikke blot være kedelige fravalg. I denne samling af rejser er de bæredygtige elementer med til at gøre rejsen unik. På nogle af rejserne, kører du med tog ad verdens smukkeste jernbanestræk, på andre bor du på charmerende overnatningsmuligheder med passion for bæredygtige løsninger, og på de fleste får du helt nye og anderledes syn på destinationerne.

Vi anskuer bæredygtighed fra en holistisk vinkel, hvor vi både passer på naturen, lokallivet og hinanden. Det gør vi med et fokus på at:

  • minimere klimaaftrykket og beskytte naturen
  • støtte social bæredygtighed
  • minimere overturisme.

Rejserne fokuserer på forskellige bæredygtige elementer. Husk at spørge din rejsekonsulent, hvis der er elementer, som du er særligt interesseret i, at rejsen indeholder.

Vi arbejder på flere bæredygtige valg. Pt. finder du et udvalg af bæredygtige alternativer til vores populære studierejser, men flere andre lande og rejseformer er på vej.

Viser 50 oplevelser

|Nulstil

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top