Tidspunkt for rejse

Maj 2018
Henrik Møller Nielsen, der til dagligt arbejder som Product Manager hos Jysk Rejsebureau, har været på roadtrip-eventyr i Colorado og Utah i det vestlige USA. Undervejs har han sendt små rejsehilsner hjem til os, som vidner om de mange fantastiske oplevelser, der venter på et firehjulet eventyr i ’The States’.

Få inspiration til din drømmerejse i USA blandt vores rejseforslag her.

Rejsehilsen fra Denver:
”Denver er en fantastisk by ved foden af Rocky Mountains. Selve bymidten kan nemt udforskes på gåben eller på cykel, hvor et must-do er at besøge og smage sig igennem The RiNo's mange mikrobryggerier, hvor du også kan lade dig imponere af byens vilde streetart. Et anden must-do er at høre en koncert ved Red Rock amfiteater. Jeg faldt over en One Republic-koncert på min tur, og det var bestemt ikke dumt. Mange rejsehilsner, Henrik.”

Rejsehilsen fra Rocky Mountains:
”Rocky Mountains National Park har budt på fantastiske trekkingture, wildlife, smukke udsigtspunkter og sceniske vejstrækninger. Jeg er helt blown away over parkens skønhed. Jeg sidder ligenu i den charmerende by Grand Lake. Efter at have spist en god burger og fået en snak med de lokale på byens saloon nyder jeg udsigten fra en gyngestol i min lodge med en kold lokalbryg (øl) i hånden. What's not to like ;) Colorado, you rock!!! Mange rejsehilsner, Henrik.”

Rejsehilsen fra Utah:
”Jeg har nu forladt Colorado og er rejst videre til Utah; en af mine favoritstater i USA. Jeg har udforsket nationalparkerne Arches og Canyonlands. Har trekket til parkernes mange smukke klippeformationer, rockart og bor nu på glamping under åben himmel. Sov godt, for det gør jeg lige om lidt ;) Mange rejsehilsner, Henrik.”

Læs mere om Arches National Park her.

Rejsehilsen fra Mesa Verde National Park og Monument Valley:
”Den sidste del af min rejse har taget mig til Mesa Verde National Park og Monument Valley. Jeg har lært en masse om Navajo-stammefolket og deres kultur. Jeg har grint, danset, spist og nyt at være i deres selskab. I aftes overnattede jeg hos en Najavo-familie i en traditionel Najavo-hytte kaldet en Hogan. Bedste nat på min rejse. Vi ses, når jeg kommer hjem. Mange rejsehilsner, Henrik.”

Læs mere om Monument Valley her.

Er du nysgerrig på at vide mere om nogle af de nationalparker, Henrik oplevede på sin rejse?Se vores liste over de bedste nationalparker i USA her.

Henrik i Rocky Mountains
Monument Valley, på besøg hos Navajo indianerneMonument ValleyArches National ParkUnder Canvas glamping ved Arches National ParkBluff, UtahCanyonlands National ParkMoab,UtahMonument Valley
Til top