KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Søger I en studierejse hvor historie, kultur og modernitet smelter sammen? Så er Kina den rette destination for jer. Vi guider jer gennem fire af Kinas mest fascinerende byer – Beijing, Shanghai, Xi'an og Hong Kong. Hver by byder på unikke oplevelser, fra historiske monumenter og traditionelle kvarterer til moderne skyskrabere og pulserende markeder. Uanset om I vil dykke ned i Kinas kejserlige fortid, opleve landets finansielle dynamik, eller udforske en smeltedigel af østlig og vestlig kultur, så har Kina noget for jer. Læs videre og bliv inspireret til jeres næste studierejse!

Beijing – Byen hvor fortid og fremtid mødes
Beijing er en by, som afspejler fortiden og fremtiden på en og samme tid. Her finder I mange historiske oplevelser. I Beijing kan I enten på gåben eller på en cykeltur besøge Hutongs, der er en særlig type smalle gader fyldt med gamle huse. I kan også lade jer imponere af Beijings skyskrabere, hvor den højeste bygning i byen har 109 etager. Beijing er en by fuld af kontraster, hvor travlheden i gaderne står i skarp kontrast til de rolige templer og parker. ”Himlens tempel” er Beijings mest kendte tempel, men byen har hundredvis af mindre templer, der også er værd at besøge. Det er et must at besøge den kinesiske mur, den himmelske fredsplads samt Den Forbudte By.

Se vores rejseforslag til Beijing her.

Shanghai – Kinas finansielle epicenter
Shanghai er en pulserende metropol og Kinas finansielle centrum. Byen er kendt for sin imponerende skyline, især langs The Bund, hvor moderne skyskrabere møder koloniale bygninger. Oplev den futuristiske Shanghai Tower og de historiske kvarterer i French Concession på en walking tour. Tag en tur på Huangpu-floden for en uforglemmelig udsigt over byen. Besøg også Yuyuan Garden for at se traditionel kinesisk havekunst. Bliv klogere på den kinesiske historie og tag på Propaganda Poster Art Centre og se de udstillede plakater fra den maoistiske periode i det kommunistiske Kina. Shanghai er en by, hvor øst møder vest, og fortiden harmonerer med fremtiden.

Se vores rejseforslag til Shanghai her.

Kombiner Beijing og Shanghai
Det er populært at lave en kombineret rejse, hvor man på studierejsen besøger både Beijing og Shanghai. Dette giver en mere komplet oplevelse af Kina, da I her får oplevet to forskellige byer, hvor Beijing er rig på historie og kultur, er Shanghai Kinas moderne ansigt og finansielle hovedstad i landet. Det er nemt at komme mellem de to byer med lyntog, det tager mellem 5-6 timer. Det er også muligt at rejse mellem Beijing og Shanghai med nattog, hvor I kan sove i kabinerne - på den måde sparer I udgifterne på en overnatning og får en anderledes rejseoplevelse.

Xi’an – Kinas historiske centrum
Fem timer fra Beijing ligger Xi’an, Kinas første hovedstad. Byen er særligt kendt for sin rige historie og kulturarv. Byen er mest berømt for de utrolige Terrakottakrigere, en massiv hær af 6.000 statuer, der blev opdaget i kejser Qin Shi Huangdis grav. Besøg også The Giant Wild Goose Pagoda, som er et vigtigt buddhistisk vartegn, og udforsk Xi'ans gamle bymur, en af de bedst bevarede i Kina, som man kan gå eller cykle langs. Det muslimske kvarter er en livlig del af byen med smalle gader fyldt med gadekøkkener og butikker, der tilbyder en unik blanding af kinesisk og muslimsk kultur. Xi'an er et sted, hvor fortidens pragt stadig er synlig og følbar, hvilket gør det til en uundgåelig destination for enhver, der ønsker at forstå Kinas historiske dybde.

Hong kong – Skyskrabere, markeder og templer
Hong Kong er kendt for sin imponerende skyline, blanding af kulturer og dynamiske atmosfære. Byen byder på moderne skyskrabere, luksuriøse shoppingcentre og traditionelle templer. Tag en tur med Star Ferry for at få en fantastisk udsigt over Victoria Harbour, og besøg Victoria Peak for en panoramaudsigt over hele byen. Det anbefales at tage til Victoria Peak lige inden solnedgang, så I oplever udsigten både i dagslys og efter solen er gået ned – det er to vidt forskellige oplevelser. Udforsk de livlige markeder i Mong Kok og oplev den lokale kultur på nært hold. Med sin blanding af tradition og modernitet, er Hong Kong en destination, der tilbyder noget for enhver smag, fra kulturelle oplevelser til moderne underholdning.

Se vores rejseforslag til Hong Kong her.

Tips til Rejsen
  • Oversættelsesprogram: Download en app til oversættelse for nemmere kommunikation (Google Translate kan ikke bruges).

  • Toiletpapir "on the go": Hav altid lidt toiletpapir med, da det ikke altid er tilgængeligt offentligt.

  • Pas i Beijing: Husk at medbringe jeres pas når I skal besøge Den Forbudte By og Tiananmen Square.

  • Offline kort: Brug Maps.me eller en lignende app og download kort før afrejse, på denne måde kan I nemmere finde rundt.

  • WeChat: Skal I kommunikere med lokale, kan I downloade WeChat for nem kommunikation, da det er meget populært i Kina.

Kina
Til top