3 uger
Inkl. fly og indtjekket bagage
15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Grupperejsen starter med to dage i hovedstaden Kathmandu med hektiske gader og smukke templer, hvor I også vil kunne få hjælp og vejledning på vores servicekontor. Her har I mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte og meget mere. I vil desuden blive sat i kontakt med vores servicekontor i Kathmandu, som kan give jer sparring og råd til jeres kommende trekkingtur.

Efter Kathmandu sætter I jer på lokalbussen mod det smukke Langtang trekkingområde. Her venter jer et fantastisk vandreeventyr de næste ni dage sammen med en lokal bjergguide. Turen starter med at I vandrer gennem små landsbyer og grønne risterrasser. Langsomt bevæger I jer længere ind i bjergene, og vil snart befinde jer i det slående smukke Himalaya med sine sneklædte tinder. Langtang var tidligere et af de mest yndede områder for trekkingturismen, men efter jordskælvet i 2015 – som ramte Langtangområdet særligt hårdt – har der været et markant dyk i antallet af turister. Alle stier og tehuse er igen fuldt operationelle, men området har endnu ikke fået turisternes opmærksomhed. Det gør, at I kan nyde et af landets fineste trekkingområder, men uden så mange andre turister.

Efter trekkingturen går turen via Kathmandu og videre til Chitwan N.P. Her venter tre dage med fantastiske natur- og dyreoplevelser. Chitwan er Nepals mest kendte nationalpark og ligger i det tropiske lavland på grænsen til Indien. I parken kan I opleve Nepals jungle og et spændende dyreliv – blandt andet Østens største bestand af indiske pansernæsehorn. Derudover har I chancen for at se langur-aber, over 270 eksotiske fuglearter, mere end 100 arter tropiske sommerfugle og diverse hjortearter. Har I heldet med jer, er der også mulighed for at støde på tigre, læbebjørne, leoparder, krokodiller og vilde elefanter.

Herefter vil I have tid på egen hånd hvor I selv bestemmer hvad I gerne vil opleve. Vores servicekontor kan hjælpe jer med at planlægge aktiviteterne. I kunne tage på raftingtur, bungyjumpe fra 164 m, køre mountainbike i bjergene, paraglide i Pokhara, tage på yogakursus eller hvad med et klosterophold?

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt de smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Dagsprogram

Fold program ud

NEPAL

Dag 1-3: Ankomstpakke, Kathmandu - INKLUDERET
Med ankomstpakken i Kathmandu får du og dine rejsekammerater en god start på opholdet i Nepal. I bliver hentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter til nepalesisk visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Dagen inden jeres trek vil der være et infomøde på vores servicekontor hvor I vil møde jeres bjergguide og I vil have mulighed for at få hjælp til at få købt det sidste udstyr.
Dag 4: Kathmandu – Dhunche - INKLUDERET
I dag kører I fra Kathmandu til Dhunche med lokal transport. Nyd de smukke udsigter og det lokale liv ud af bussens vinduer, mens I passerer terrassemarker og små lokale landsbyer. Ved ankomst checker I ind på jeres tehus. Køretid: 7 timer med lokal bus. Højde: Dhunche 1960 m.
Dag 5: Dhunche – Thulo Svabru - INKLUDERET
Dette er jeres første dag med trekking. Den første time vandrer I langs den brusende Trishuli-flod. Undervejs nyder I flere gange den flotte udsigt over Langtang-området og de tibetanske bjerge. Fra Bharkhu forlader I vejen og begynder opstigningen mod Thulo Syabru, og undervejs ser I æbleplantager og nåleskov. Stien går hovedsageligt opad, men er ikke stejl. Når I er kommet forbi et par små lokale landsbyer ankommer I til Thulo Syabru. Trekkingtid: 5 timer. Højde: Thulo Syabru, 2250 m. Overnatning i tehus.
Dag 6: Thulo Syabru – Lama Hotel - INKLUDERET
Dagen begynder med en længere nedstigning indtil I når en hængebro, som giver jer mulighed for at krydse Langtangfloden. Stien går gradvist op ad den næste times tid, og I vil kunne få et glimt af Langtangbjergkæden. Her fra går stien stejlt ned til Pairo Besi, som er en lille landsby, der befinder sig ved Langtangflodens bred. Turen fortsætter langs floden og gennem tæt skovbevoksning. Dagens sidste stræk er op ad en lang, stejl trappe til Lama Hotel, hvor I sover for natten. Trekkingtid: 6 timer. Højde: Lama Hotel, 2340 meter. Overnatning i tehus.
Dag 7: Hotel Lama – Langtang dalen - INKLUDERET
Dagens vandretur går via Ghore Tabela til Langtang Valley. Undervejs kan I glæde jer til at opleve den fantastiske udsigt til Langtang Lirung på vejen. Området er stærkt influeret af den tibetanske buddhisme, så I trekker forbi vandmøller, bedemøller, stupaer og hellige stentavler med buddhistiske inskriptioner. Stien fortsætter med let stigning, og dalen åbner sig op, mens I passerer et par midlertidige bosættelser som bliver brugt af hyrder, der bringer deres dyr op til højlandet for at græsse i sommermånederne. Trekkingtid: 6 timer. Højde: Langtang, 3430 meter. Overnatning i tehus.
Dag 8: Langtang dalen – Kyanjin Gompa - INKLUDERET
Stien stiger gradvist mens I passerer de små landsbyer, marker med yak-okser, stupaer og bække indtil I når frem til landsbyen Kyanjin. Dagens trek er kort, og giver jeres krop tid til at akklimatisere samt tid til at udforske området. Der er fantastisk dramatiske omgivelser med snedækkede tinder i alle retninger. Herfra har du panoramaudsigt til bjergene Dorje Larpa, Langtang Ri, Langtang Lirung og mange andre. I kan besøge byens kloster og den lokale ostefabrik, hvis I har lyst. Trekkingtid: 4 timer. Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter. Overnatning i tehus.
Dag 9: Hviledag i Kyanjin Gomba - INKLUDERET
Dagen er en såkaldt hviledag, men har I lyst og overskud, så kan I bruge dagen på at trekke til Tserko Ri - det højeste punkt på hele trekkingturen. Denne trekkingtur tager en hel dag (8 timer), men belønningen for den hårde tur er den helt magiske og utroligt smukke udsigt. Vandretid: Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter. Højde: Tserko Ri, 4984 meter. Overnatning i tehus.
Dag 10: Kyanjin Gompa - Lama Hotel - INKLUDERET
Fra Kyanjin Gomba går I tilbage ad samme rute, som I kom ad. Du følger Langtang Khola-floden til Langtang landsby og herfra videre til Lama Hotel. Trekkingtid: 5 timer. Højde: 2340 meter. Overnatning i tehus.
Dag 11: Lama Hotel til Syabru Besi - INKLUDERET
Idag går det igen ned ad bakke, og I følger floden og skoven til Syabru Bensi, hvor I tilbringer den sidste nat på turen. Trekkingtid: 5 timer. Højde: 1467 meter. Overnatning i tehus.
Dag 12: Kørsel fra Syabru Besi til Kathmandu - INKLUDERET
Tidligt om morgenen påbegynder I jeres køretur tilbage til Kathmandu i lokal bus. Turen tager ca. 8 timer. Nyd synet af de smukke og dramatiske bjerge på vejen.
Dag 13: Kathmandu - Chitwan
Fra Kathmandu går turen med lokalbus til Chitwan National Park. Turen tager cirka 5-7 timer. Ved ankomsten til Chitwan, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, vil I blive hentet af en chauffør og kørt til jeres overnatningssted. Her bliver I budt velkommen med et lille informationsmøde omkring stedet og faciliteterne. Efter frokost besøger I den lokale landsby, hvor I også får mulighed for at deltage i et madlavningskursus for at lære at lave de lokale nepalesiske retter. (M,F,A)
Dag 14: På safari i Chitwan
Dagen starter ud med en kanotur op ad floden. Det er en af de bedste måder at opleve naturen og dyrelivet på. Der er blandt andet mulighed for at se krokodiller på kanoturen. Herefter vil I gå igennem et område med skov, græssteppe og jungle i nationalparken. En guide ledsager jer og hjælper med at identificere de forskellige fugle-, plante- og dyrearter, I støder på undervejs. Efter frokost kan I vælge at udforske junglen yderligere på en guidet jeepsafari som går dybere ind i nationalparken og der vil her være gode chancer for at se nogen af de vilde dyr som næsehorn, bjørne og er I meget heldige en tiger. I kan også vælge at deltage på en spændende cykelrundtur i området, hvis i ikke vil på jeepturen. (M,F,A)
Dag 15: Chitwan - Pokhara
Efter morgenmaden køres I til busstationen, hvorfra turen går til Pokhara. Fra Pokhara er i på egen hånd. Pokhara er en smuk by med udsigt til Annapurna bjergkæden, det er et godt sted at paraglide, tage på små vandreture og dyre Yoga og meditation (M)
Dag 15-21: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
I har stadig kun udforsket en lille del af Nepal. Jysk Rejsebureaus servicekontor i Kathmandu kan hjælpe jer med at arrangere paraglading i Pokhara, bungyjump ved Last Resort, mt. bike, riverrafting og meget mere.
Dag 21: Afrejse Kathmandu I Nepal
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
8 overnatninger i tehuse undervejs på trekket
2 overnatninger på guesthouse i Chitwan

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse (teahouses). Det var, og er, steder hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple forhold. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at man kun kan have én taske med per 2 deltagere pga. det antal bærere, som er med på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

For at være sikker på, at din sovepose har den rette kvalitet, anbefaler vi, at du køber en med fra Danmark.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
På forespørgsel Rejseperiode05.11.19 - 26.11.19
15.995,-
Ring 70201915
Ledige pladser Rejseperiode24.03.20 - 14.04.20 Tilmeldingsfrist24-01-2020
15.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.04.20 - 05.05.20 Tilmeldingsfrist14-02-2020
15.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.10.20 - 10.11.20 Tilmeldingsfrist21-08-2020
15.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

4-15 personer

Næste: 05-11-2019

Pakkeliste

 • Rygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Badetøj og let håndklæde
 • Toiletsager
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke
 • Let lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og myggebalsam
 • Medicin
 • Fotoudstyr
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske og lommekniv
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

Nepal
 • Afhentning i lufthavnen i Kathmandu
 • 3 overnatninger på hostel i Kathmandu
 • Lokalbus til og fra Langtangområdet
 • Engelsktalende guide og bærer
 • 8 overnatninger i tehuse undervejs på trek
 • Trekkingtilladelse og nationalparkgebyr
 • Prisen inkluderer desuden dækning af guide og bæreres udgifter til overnatninger, måltider og forsikringer
 • 3 dages tur til Chitwan inkl. engelsktalende guide/ranger i junglen
 • Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
  • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
  • Rejseforsikring
  • Mad og drikke
  • Sovepose
  • Personligt trekkingudstyr
  • Visum (Søges lokalt ved ankomst og koster ca. 50 USD)
  • Vaccinationer

  Prisbemærkning

  Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

  Det med småt

  Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

  Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

  Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

  Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

  Rejsekonsulenter

  Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

  Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

  Christian Kjer Jepsen

  Rejsekonsulent

  chje|jr.dk
  Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

  Jeppe D. Pedersen

  Rejsekonsulent

  jepe|jr.dk
  Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

  Kamilla Hougaard

  Rejsekonsulent

  khou|jr.dk

  Servicecentre i Nepal

  Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

  Service Center, Kathmandu, Nepal

  Nepal

  Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


  Læs mere

  Se alle vores gratis foredrag

  Tilmeld dig her

  Kalender

  Backpacker Adventure

  Status
  Rejseperiode
  Frapris pr. pers.
  13.11.20 - 11.01.20
  23.995,-
  03.12.20 - 01.02.20
  23.995,-
  Til top