15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 37.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har specialudvalgt de bedste overnatningssteder på denne rejse, så du kommer til at bo på design hotel, unikke lodges og luksuriøse pousada (se flere detaljer under overnatninger). Der er kræset for detaljerne på overnatningsstederne og vi har lagt fokus på den gode stemning. Du kan selvfølgelig vælge at nedgradere overnatningsstederne til simple pousadas og hoteller med samme rejserute, hvorved du spare en del (tag kontakt til en rejsekonsulent for at få en specificeret pris på dette).

Rejsen starter i Pantanal, hvor du skal udforske Brasiliens meget varierende dyreliv. Her bor du på en lodge midt ude i naturen, hvorfra du tager på spændende dagsture i kano, jeep, på hesteryg eller vandrer.
Fra Pantanal sætter du kursen mod Rio De Janeiro og et par dage ved Ipanema stranden. Her kan du vælge at slappe af ved stranden, tage en guidet tur i en af byens farvelaer, nyde udsigten fra Sugar Loaf eller Corcovado, udforske byens strande på cykel, m.m.
Fra storbyen Rio, går turen til den hyggelige lille by, Paraty, der byder på hvide gamle bygninger med farverige hoveddøre, samt hyggelige brostensbelagte gader. Byen emmer af kolonistil og regnes for et af verdens vigtigste eksempler på portugisisk kolonial arkitektur.
Ingen rejse til Brasilien uden et besøg til Iguazú vandfaldene, og det skal du selvfølgelig heller ikke snydes for. Du kommer til at opleve de fantastiske udsigter fra både den brasilianske og den argentinske side af vandfaldene inden du sætter kursen mod Danmark igen.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Campo Grande, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst til Campo Grande
Ved ankomst til Campo Grande vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til din ecolodge, Refugio da Ilha, i Pantanal. Resten af dagen er til fri disposition, hvor du bl.a. kan slappe af ved poolen eller tager på en udflugt om eftermiddagen. (F,A)
3-4. dag: Blandt vilde dyr i Pantanal
Efter en god nats søvn er det blevet tid til rigtigt at udforske Pantanal, verdens største vådområde, som strækker sig i uendelige vidder fra det sydlige Brasilien og langt ind i Bolivia og Paraguay. I Pantanal er der mulighed for at se en stor variation af Brasiliens rige dyreliv såsom kaimaner, hjorte, flodsvin, myreslugere og hvis man er heldig de brasilianske jaguarer. (M,F,A) De næste dage vil der være forskellige aktiviteter, hvor I skal opleve Pantanals forundelige dyre- og planteliv. Det vil blandt andet være: kanotur på floden, observation af kaimanerne, ridetur på hesteryg (som er den typiske transportform her i regionen), jeep-safari, trekking og selvfølgelig nyde de smukke solnedgange m.m.
5. dag: Pantanal til Rio de Janeiro
I dag bliver du hentet på din ecolodge i Bonito og kørt til lufthavnen i Campo Grande, hvor du flyver videre til Rio De Janeiro. Ved ankomst til Rio de Janeiro vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel, Ipanema Inn, i det charmernede kvater, Ipanema. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
6-8. dag: På opdagelse i Rio
Velkommen til Rio! Byen man ikke kan komme udenom på en rejse til Brasilien. Rio er den næststørste by i landet, kun overgået af Sao Paulo, og den byder på et væld af skønne oplevelser, lige fra Copacabana stranden til Corcovado bjerget, med den store Kristus statue. Snyd ikke dig selv for en middag på et ægte brasiliansk bøfhus kaldet, Churrascaria (vi kan hjælpe med anbefalinger til byens bedste Churrascaria restauranter). (M) Det er muligt, at tilkøbe dagsture, så du får mest ud af din tid i byen:
 • Byrundtur til de helt klassiske must-sees i byen. Du vil bl.a. besøge Santa Teresa distriktet, den farverige Selarón trappe og ikke mindst Sukkertoppen og Corcovado.
 • Når man alligevel befinder sig i Rio, er det mere end oplagt at tage på en tur ud til nogle af byens mange favelaer. Det er en god øjenåbner med sådan en tur, da det giver dig et mere nuanceret billede af millionbyen Rio de Janeiro. Du vil finde ud af, at det er 'en by i byen'.
 • Du kan også tage på cykeltur med lokal guide til Rio's ukendte strande.
9. dag: Rio til charmerende Paraty
Fra storbyen Rio, går turen til den hyggelige lille by, Paraty, der byder på hvide gamle bygninger med farverige hoveddøre, samt hyggelige brostensbelagte gader. Byen emmer af kolonistil og regnes for et af verdens vigtigste eksempler på portugisisk kolonial arkitektur. Paraty ligger cirka fire timers kørsel syd for Rio de Janeiro. Her overnatter du på byens mest charmerende og luksuriøse pousada, Pousada do Sandi. (M)
10. dag: Afslapning og kultur i charmerende Paraty
Brug dagen på at udforske byen. Du kan vælge at tage på en bådtur ud fra bugten ved Paraty, hvor du har mulighed for at udforske nogen af de smukke øer og uberørte strande, samt tage en forfriskende dukkert. En anden mulighed kunne være en jeeptur. Naturen omkring Paraty er ubeskrivelig smuk, og en spændende jeeptur gør det muligt for dig at opleve de junglebeklædte bjerge og de lækre hvide sandstrande.(M)
11. dag: Paraty til Iguazú
Nyd morgenen i Paraty inden du bliver afhentet og kørt tilbage til lufthavnen i Rio de Janeiro. Her flyver du direkte til Iguazú vandfaldene og det lækre overnatningssted, La Cantera Jungle Lodge Iguazu. Her kan du nyde junglens lyde og vilde dyr fra hængekøjen på din balkon. (M) Den brusende Iguazú flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguazú vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og klippernes mørke farver med hvirvlende vand, som udspringer fra den 72 meter høje klippe, er magisk! I Iguazú er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria vandfaldene og højere end Niagara vandfaldene. Det kom derfor heller ikke som nogen overraskelse, da UNESCO i 1986 udnævnte regionen til et verdensarvsområde. Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez. Han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet, vi benytter i dag, betyder ”stort vand” på TupiGuarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer, som er tilpasset landskabet i området. Det er således let at vandre der uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november. I regnsæsonen fra maj til juli er der risiko for oversvømmelse, der kan forhindre, at man kan komme helt tæt på faldene via gangbroerne.
12. dag: På eventyr til den argentinske side af Iguazú vandfaldene
I dag er der arrangeret en tur ud til den argentinske side af Iguazú, så husk passet når du forlader dit værelse. Du vil blive kørt til den anden side af vandfaldene, hvor du, sammen med din guide, stiger ombord på det tog, der kører dig langs vandfaldene i forskellige højder. Rundturen ender ved det største og mest imponerende af dem alle, Devils Throat, som er 90 meter højt. (M)
13. dag: På eventyr til den brasilianske side af Iguazú vandfaldene
Efter en god morgenmad på La Aldea de la Selva er det blevet tid til en guidet tur til den brasilianske side. Nyd de mange udsigtspunkter over vandfaldene og spot fuglearter som f.eks. tukaner og papegøjer. Det er også muligt, at tilkøbe en helikoptertur over vandfaldene. (M)
14. dag: Afrejse fra Brasilien
Det er på tide at sige 'på gensyn' Brasilien og atter sætte kurs mod Danmark. Der er arrangeret en privat transfer, der tager dig ud til lufthavnen, i god tid inden dit fly afgår. (M)
15. dag: hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter en begivenhedsrig rejse til fantastiske Brasilien.

Overnatninger

3 overnatninger på Regugio da Ilha i Pantanal
4 overnatninger på Hotel Arena Ipanema i Rio de Janiero
2 overnatninger på Pousada do Sandi i Pararty
3 overnatninger på La Cantera Jungle Lodge Iguazu ved Iguazú

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på dagsturene ved Iguazú, byrundturen i Rio de Janeiro samt 4 dages turen i Pantanal.

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Campo Grande / Campo Grande - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Iguazú / Iguazú - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 4 dages tur til Pantanal med alle aktiviteter og engelsktalende guide
 • Byrundtur i Rio de Janeiro med engelsktalende guide
 • Dagstur til den argentinske side af Iguazú med engelsktalende guide
 • Halvdagstur til den brasilianske side af Iguazú med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top