Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Brasilien. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Brasilien, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 5 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Off-the-beaten-track i det sydlige Brasilien

Her er rejsen til dig, der gerne vil kombinere nogle af de klassiske seværdigheder i Brasilien med oplevelser, som er lidt mere 'off-the-beaten-track'. Hele turen foregår i den sydlige del af landet og indeholder både smuk natur, togrejse, strand, storby og masser af kultur.
Læs mere
12 dage
HELE ÅRET
fra 14.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne unikke rejse - kom tæt på Galapagos unikke dyreliv, oplev inkaruinen Machu Picchu, mærk kraften fra imponerende Iguazú og nyd sambarytmerne på strandene i Rio de Janeiro.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 47.195,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Det bedste af Brasilien

Denne store eventyrrejse i Brasilien tager dig på ekspedition langs Amazonfloden. Fra Manaus fortsætter rejsen til fantastiske Rio de Janeiro, charmerende Paraty, Paradisøen Ilha Grande og det ikoniske Iguazú vandfald.
Læs mere
20 dage
HELE ÅRET
fra 30.395,-
Eventyrlige Brasilien

Eventyrlige Brasilien

Brasilien er bare fantastisk! Og du vil bestemt ikke blive skuffet på denne rejse, som tager dig til Salvador, Chapada, Praia do Fort og det nordlige Pantanal. Der venter dig masser af kultur-, trekking, strand-, natur- og dyreoplevelser!
Læs mere
15 dage
MAJ - JANUAR
fra 27.895,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Jaguar i Pantanal, historiske Olinda & farverige Rio

Oplev Brasiliens mange kontraster på denne rundrejse til sambaens land: jaguar-safari i Pantanal, farverige Rio de Janeiro og stemning i historiske Olinda. Vi har inkluderet byrundture, cykeltur, jaguar-safari, hestetur, m.m.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 33.195,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top