Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Grupperejser til Brasilien

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Brasilien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Brasilien kan vi sammensætte din grupperejse til Brasilien.

Se et udvalg af grupperejser til Brasilien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
1 resultat
Backpacker Adventure
fra: 29.995,-
BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.

Varighed: 3 mdr.

2 resultater
Studierejser og skolegrupper
Studietur
fra: 6.295,-
Sao Paolo

Brasilien - Sao Paolo

Sao Paulo er et monster; stor, beskidt og ved første øjekast ikke særlig smuk. Der bor omkring 20 millioner mennesker i Sao Paulo og omegn, og byen betegnes som Brasiliens kulturelle og finansielle hovedstad. Skysrabere tårner sig op omkring Paulista Avenue og danner centrum i Sao Paulo. Hvis byen er ved at tage pusten fra dig, så fortvivl ikke, men tag en pause i byens store grønne åndehul, Ibirapuera Park.

Varighed: 7 dage

Studietur
fra: 7.350,-
Mærk stemning og nyd strandlivet på en af Rio de Janeiros mange lokale strande

Brasilien - Rio de Janeiro

Copacabana stranden er nok det første mange tænker på når tanken falder på Rio de Janiero. Den ikoniske strand med de smukke og frodige bjergtoppe i baggrunden fylder også meget i de lokales hverdag. Byen, Rio, har dog en masse andet at byde på, specielt på det kulturelle og naturmæssige område, og når man bevæger sig rundt i byen, oplever man også den helt specielle kropskultur, der dyrkes i Rio – ”Vis hvad du har”.

Varighed: 7 dage

1 resultat
Firma- og forretningsrejser
Firmarejse
fra: 9.595,-
Rio de Janeiro view

Brasilien - Rio de Janeiro

På jeres firma- og forretningsrejse til Rio de Janeiro har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Rio som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Rio, der har lidt mere kant, end sædvanligt.

Varighed: 7 dage

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: