I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Brasilien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Brasilien kan vi sammensætte din grupperejse til Brasilien.

Se et udvalg af grupperejser til Brasilien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

FIRMA- OG FORRETNINGSREJSER

Firma- og forretningsrejse til Rio, Brasilien

Brasilien - Rio de Janeiro

På jeres firma- og forretningsrejse til Rio de Janeiro har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Rio som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Rio, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 9.595,-

BACKPACKER ADVENTURE

BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.
Læs mere
3 mdr.
23-07-2024
fra 35.995,-

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Sao Paolo, Brasilien

Brasilien - Sao Paolo

Sao Paulo er et monster; stor, beskidt og ved første øjekast ikke særlig smuk. Der bor omkring 20 mio. i Sao Paulo og omegn, og byen betegnes som Brasiliens kulturelle og finansielle hovedstad. Skysrabere tårner sig op omkring Paulista Avenue og danner centrum i Sao Paulo. Hvis byen er ved at tage pusten fra dig, så fortvivl ikke, men tag en pause i byens store grønne åndehul, Ibirapuera Park.
Læs mere
7 dage
fra 6.295,-
Studietur til Rio de Janeiro, Brasilien

Brasilien - Rio de Janeiro

Copacabana stranden er nok det første mange tænker på når tanken falder på Rio de Janiero. Den ikoniske strand med de smukke og frodige bjergtoppe i baggrunden fylder også meget i de lokales hverdag. Byen, Rio, har dog en masse andet at byde på, specielt på det kulturelle og naturmæssige område.
Læs mere
7 dage
fra 7.350,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top