Jysk Rejsebureau skræddersyer studieture til Brasilien helt efter jeres ønsker og behov. Vi laver f.eks. studieture til Rio de Janeiro og Sao Paolo - men også mange andre byer i Brasilien.

Med vores samarbejdspartnere i Brasilien kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold på studierejsen er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele.

Se alle studieture og studierejser her

STUDIEREJSER & SKOLEGRUPPER

Studietur til Sao Paolo, Brasilien

Brasilien - Sao Paolo

Sao Paulo er et monster; stor, beskidt og ved første øjekast ikke særlig smuk. Der bor omkring 20 mio. i Sao Paulo og omegn, og byen betegnes som Brasiliens kulturelle og finansielle hovedstad. Skysrabere tårner sig op omkring Paulista Avenue og danner centrum i Sao Paulo. Hvis byen er ved at tage pusten fra dig, så fortvivl ikke, men tag en pause i byens store grønne åndehul, Ibirapuera Park.
Læs mere
7 dage
fra 6.295,-
Studietur til Rio de Janeiro, Brasilien

Brasilien - Rio de Janeiro

Copacabana stranden er nok det første mange tænker på når tanken falder på Rio de Janiero. Den ikoniske strand med de smukke og frodige bjergtoppe i baggrunden fylder også meget i de lokales hverdag. Byen, Rio, har dog en masse andet at byde på, specielt på det kulturelle og naturmæssige område.
Læs mere
7 dage
fra 7.350,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top