Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Af Jeppe Dehn

Tidspunkt for rejse

2015
Cambodia er et fantastisk land som har rigtig meget at byde på og nogle rigtig søde mennesker. Hvis man er vant til at rejse i fx Thailand og Vietnam, vil man opleve at Cambodia ikke er så langt fremme i udviklingen. Det synes jeg personligt er rigtig fedt, da det på den måde er knap så "ødelagt" af turistme.

Jeg boede et par dage i Phnom Penh, men synes ikke at denne by er så spændende. Dog er et besøg til Killing Fields og S21 fængslet et must. Det er en voldsom historie, som Cambodia har været igennem de seneste 40 år. Specielt årene med diktatoren Pol Pot der nedslagtede 3 millioner af sit eget folk. Så et besøg til de 2 nævnte steder i Phnom Penh er rigtig spændende, men samtidig også en oplevelse der giver en underlig følelse i kroppen.

Efter Phnom Penh tog vi en bus ned til Sihanoukville, der er en strandby i det sydlige Cambodia. Her kan man sagtens tage nogle dage med afslapning ved stranden. Her efter tog vi ud og besøge Koh Rong Island, der kun er 45 minutters sejltur fra fastlandet.

Koh Rong er en backpacker ø som er meget basic, men samtidig rigtig fed. Denne ø er fyld med hostels, enkelte butikker og restauranter. Der er ikke altid mulighed for at få et bad og der er ikke altid strøm. Jeg havde nogle rigtig fede dage der ude, men man skal være klar på at det er meget basic.

Det sidste sted som vi besøgte var Siem Reap, som jeg synes er en hygge by og hvor der er mulighed for en masse dagsture. Et "must see" i Cambodia er Ankor Wat tempel område der ligger lidt uden for Siem Reap. Det er utrolig imponerende og et gigantisk område, hvor man enten skal have en cykel til at komme rundt eller leje en Tuk Tuk med chauffør (knallert taxi).

Rejseberetning om Cambodja
Rejseberetning om CambodjaRejseberetning om CambodjaRejseberetning om CambodjaRejseberetning om CambodjaRejseberetning om CambodjaRejseberetning om CambodjaCambodjaCambodja
Til top