14 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Gennem Jysk Rejsebureau kan du komme på sprogskole i Havana. Vi kan hjælpe dig med bestilling af flybillet, sprogskole og rejseforsikring så du er garanteret en oplevelse for livet.

Jysk Rejsebureau anbefaler et sprogskoleophold – hvis du brænder for at lære et fremmed sprog, dets land og kultur at kende på en naturlig måde.

Sprogskolen tilbyder spanskundervisning på flere forskellige niveauer så der er noget for alle.
Hvad enten du er nybegynder eller vil have forbedret dine sprogkundskaber, vil skolen kunne opfylde dine krav. Øv dig i grammatik og tekstforståelse i grupper af otte personer eller optimér dit sprog ved eneundervisning. Mulighederne er mange og vi sørger også for et sted at bo til dig. Enten i luksuriøse lejligheder eller autentiske guesthouses.

Med et sprogkursus i Havana får du rig mulighed for at møde andre internationale studerende samtidig med at du får større kendskab til lokalbefolkningen. Lav aktiviteter efter skole eller tag på weekendture og oplev øens natur, strand, historie, grotter, bakker, dale og ikke mindst det fantastiske hav hele vejen rundt.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Den årlige gennemsnitstemperatur varierer fra 20 til 28 grader. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid og orkansæson på Cuba, men det skal ikke afholde en fra at rejse til landet. Det regner ikke hele tiden, og selvom temperaturerne er høje, føles det ikke slemt, da øen er smal, og der konstant strømmer afkølende luftstrømme ind fra havet.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Sprogskolen i Havana tilbyder følgende kurser: standard og intensiv med niveauer i basis, øvet eller avanceret samt én-til-én kursus hvor niveauet er op til dig. Standard:
Kurset er en god kombination af at lære eller forbedre dit spanske og samtidig komme tættere på den cubanske kultur og livsstil. I din fritid kan du tage på dagsture, deltage i lokale aktiviteter eller tage en tur på stranden. Du har fire lektioner á 45 minutter hver dag, fem dage om ugen. Lektionerne vil se sådan ud: Én lektion med grammatik og øvelser med generelt ordforråd Én lektion med sproglige samtaler og dialoger To lektioner med læsning, tekstforståelse, lytteøvelser og skrivning Tilbydes til niveau: basis, øvet og avanceret. Strukturen af lektionerne vil variere fra de individuelle lærere og studerende. Emnerne der gennemgås i undervisningen vil oftest stamme fra aktuelle artikler fra de lokale aviser og magasiner. Der arbejdes med tekster svarende til elevernes sprog niveau for på den måde at diskutere aktivt i grupperne.
Intensiv:
Dette kursus er mere intensiv læring og har et dybere fokus på sproget. Selvom der her vil være mindre fritid, er der stadig stor mulighed for at lære øen og menneskene at kendte, og ikke mindst få øvet sproget med de lokale. Du har seks lektioner á 45 minutter hver dag, fem dage om ugen. Lektionerne vil se sådan ud: To lektion med grammatik og øvelser med generelt ordforråd To lektion med sproglige samtaler og dialoger To lektioner med læsning, tekstforståelse, lytteøvelser og skrivning Tilbydes til niveau: basis, øvet og avanceret. Strukturen af lektionerne vil variere fra de individuelle lærere og studerende. Emnerne der gennemgås i undervisningen vil oftest stamme fra aktuelle artikler fra lokale aviser og magasiner. Der arbejdes med tekster svarende til elevernes sprog niveau for på den måde at diskutere aktivt i grupperne.
Én-til-én:
Kurset giver dig stor indflydelse på din egen læring. Undervisningen vil, i samarbejde med underviseren, udformes ud fra de fokusområder du ønsker at forbedre. Det kan f.eks. være at forbedringer i forhold til interview eller forlæsning, få sprogkundskaber inden for medicin eller jura. Det er op til dig. Dette er den hurtigste form for læring eller forbedring af sprog. Antallet af daglige lektioner kan ændres efter ønske. Du vil have seks lektioner á 45 minutter hver dag, efter individuelt ønske. Tilbydes til niveau: basis, øvet og avanceret.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sprogkurset påbegyndes mandage. Kontakt en rejsekonsulent for at høre nærmere om datoer.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen for sprogkurserne er begrænset til maks. otte studerende, der vil være fra mange forskellige lande i verden og dermed vil der opstå en naturlig international atmosfære i klasseværelse. Overnatning I ”Comfort Apartment” bor du sammen med andre studerende i to etagers bungalows omgivet af flere smukke haver og pools. Hver lejlighed har terrasse eller balkon, stur med tekøkken, to værelser og et badeværelse, som du i alt deler fire personer. Ud over pools, restauranter, bar og billard område, tæller andre faciliteter også såsom fitnesscenter, tennisbane, privat strand mm. Lejlighederne ligger 2-3 km. fra sprogskolen. Det tager 20-30 min. at gå hvis ikke man vil benytte den gratis shuttle bus før og efter klasseundervisningen. ”Guest House” er for den økonomisk orienterede. Her får du simple, med rene og sikre værelser der giver dig større mulighed for at møde lokale cubanere. Denne mulighed giver dig også større økonomisk frihed til at udforske byen og resten af øen i den fritid du har. Få et autentisk indblik i den cubanske livsstil som andre rejsende ikke oplever. Det ligger blot 20 min. gågang fra skolen.

November - april

Pakkeliste

 • Euro i kontanter (veksles til CUC lokalt)
 • Ordbøger
 • Engelsk rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • 14 dages sprogkursus i Havana med kvalificerede underviser med spansk som modersmål
 • Overnatning: ”Comfort Apartment” eller ”Guest House”

Prisen er eksklusiv

 • Oversøisk flybillet
 • Rejseforsikring
 • Optagelsesbrev for at få visum: USD 120 (kan ikke refunderes)
 • Aktiviteter og ture
 • Transport
 • Mad og drikke

Prisbemærkning

Prisen er en fra-pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top