12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 41.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dannebrog vajer stadig fra mange flagstænger i Dansk Vestindien og minder dig om dengang, da øerne var danske. Som dansk gæst mødes du af venlighed og nysgerrighed overalt, når du udforsker de små gader med danske navne eller går på opdagelse i de historiske forter. Vi anbefaler, at du lokalt lejer en bil et par dage på hver ø, så du kan komme rundt, ligesom en dagstur til St. John er en kæmpe oplevelse.

Få information og fakta om Dansk Vestindien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Dansk Vestindien her

Bedste rejseperiode

Dansk Vestindien kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra december til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er der regntid, men det skal ikke afholde dig fra at rejse til Dansk Vestindien. Det regner ikke hele tiden, og selvom temperaturerne er høje, føles det ikke slemt, da øerne er små, og der konstant strømmer afkølende luftstrømme ind fra havet.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Dansk Vestindien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Dansk Vestindien kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Din tur til vores tidligere kolonier starter i dag fra Danmark. Du lander samme aften på St. Thomas. Overnatning på Ritz-Carlton, St. Thomas
2.-5. dag: St. Thomas på egen hånd
Du tilbringer de næste fire nætter lidt udenfor Charlotte Amalie. Byen rummer masser af historie, kultur og mulighed for shopping. Du kan bl.a. besøge St. Thomas Reformed Church, Berascha Veshalom Vegmiluh Hasidim-synagogen og Camille Pissarro-bygningen. Der er mulighed for at lave dagsture til bl.a. Magens Bay, Water Island og St. John. Ønsker du total frihed, kan du leje en bil og udforske øen på egen hånd. Du kan også dykke eller snorkle blandt smukke koraller og fisk eller udforske vraget WIT Shoal II, et militærfragtskib fra 2. verdenskrig. Overnatning på Ritz-Carlton, St. Thomas
6. dag: Med vandfly til St. Croix
Du forlader i dag St. Thomas og stiger på vandflyet til St. Croix. Glæd dig til den gode udsigt fra flyet over øerne og det smukke turkisblå hav. Du lander midt i byen Christiansted og kan tage en taxa til dit næste dejlige hotel. Overnatning på The Buccaneer i ocean view-værelse.
7.-10. dag: St. Croix på egen hånd
Hotellet indbyder til afslapning ved poolen, ved en af strandene eller måske har du lyst til en tur på deres 18 hullers golfbane eller et slag tennis. Vi kan også anbefale at du besøger Christiansted og udforsker den hyggelige strandpromenade og det smukke gamle fort. Hvis du har lyst er et besøg på Cruzan rom fabrik en stor oplevelse ligesom en dagstur til Buck Island er en dejlig tur. Overnatning på The Buccaneer i ocean view-værelse. (M)
11. dag: Hjemrejse til Danmark
Efter morgenmad er det tid til at tjekke ud og tage en taxa til lufthavnen. (M)
12. dag: Ankomst København
Du vender retur til Danmark efter en dejlig rejse i Dansk Vestindien.

Overnatninger

5 nætter på Ritz-Carlton, St. Thomas
5 nætter på The Buccaneer, St. Croix

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Denne rejse arrangeres som en individuel rejse

December - april

Pakkeliste

 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Solcreme
 • Solhat eller kasket

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Dansk Vestindien t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transfers ikke nævnt i programmet
 • Resortfee på St. Thomas (15-50 USD)

Prisbemærkning

Ritz Carlton har en obligatorisk resortafgift på ca. 15-50 USD per værelse og nat, i særlige tilfælde kan det være på mere. Ved ankomst bliver man oplyst om det endelige beløb, der skal betales direkte til hotellet. Denne afgift er altså ikke inkluderet i rejsens pris.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top